Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
O, Bože! Postotke ona pita. Iživljavanje.Mene je recimo jučer Manojlivička rušila. pitanja su mi bila komitologija sudovi pred sudom eu objasnit i koji postupak ja mogu pokrenut i zašto i odlučivanje u Vijeću Eu one postotke neke. ja sam se iskreno šokirala kakva pitanja su mi došla. Pismeni sam imala 9 bod tako da više ne znam šta je bolje dobro napisat ispit pa te pitaju teško ili dobit min bod na pismenom pa opet past jer gledaju bod pismenog! Uglavnom imam muku s tim eupom
Da, tako je, neke stvari oko našeg faksa bi trebao rješavati studentski pravobranitelj. Ono što mene smeta jest ti negativni i pozitivni bodovi, ili znaš ili ne znaš, zatim ne možemo početi polagati ispite sa slijedećih godina, dok nismo sve očistili-besmislica, traže detalje-opet suvislo, treba nas naučiti da primijenjeno znanje koristimo na poslovima za koje smo se školovali, svi bi oni trebali sa te katedre malo obići Ministarstva pa vidjeti tko radi i kako se radi-neznalice itd. Radim pa vidim i usput zgražam se. Na mjestima gdje bi mi trebali raditi, rade ljudi sa diplomama tipa Zaprešičkog veleučilište i sličnih lakih studija itd. Nikad mi nije bila jasna povezanost stručne specijalistice inžinjerke sigurnosti i zaštite na poslovima državljanstva ili azila..i zbog toga treba reagirati studentski pravobranitelj i tražiti sastanak ljudi s katedre i predstojnika našeg studija koprića i dogovoriti normalnije rješenje, ali mi nemamo normalnog studenstkog pravobranitelja, već onu koja se brine samo za sebe i svoje interese, a ne da nikome da radi posao koji bi trebao raditi studentski pravobranitelj...pa samo tu na forumu vugra i još par studenata su zadnjih par godina pokrenuli sve sastanke dok je ova samo dolazila na to jer joj je morala, a nije joj uopće stalo ni do studenata ni do prava njihovih, a ne može ju nitko smijeniti jer nema kad, nema niti izbora niti ičega...mislim da smo mi jedini dio fakulteta s fantomskim predstavnikom studenata koji radi protiv interesa studenata u cijeloj državi...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.