Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
HvalaHvala kolegicama na odgovoru. I ja sam mislila da je to ono na str 188/189 i mislim da pises ko metak da to stici ne mozes. A ovo za rezultate je katastrofa, trebali bi to reci. Kao i pitati jel tak na fakultetima diljem EU? Buduci da nam bas cesto prof Kopric sa katedre upr.znanosti (dakle ove katedre) voli reci da dobijamo vrhunsku uslugu obrazovanja za siću lovu :-D
Legitimnost je str.95 u 2.cjelini.
Bože, ne! Nije. Samo bi nam još to falilo.literatura se nije mijenjla?
Glavne razlike izmedu SSP-a i Europskih sporazuma ukljucuje postojanje evolutivne klauzule i odredaba o regionalnoj suadnji. Europski sporazumi nisu nisu određivali status zemalja u pogledu mogućnosti i procedure ulaska u proces proširenja EU, već se status kandidata za članstvo naknadno stjecao,tijekom uspiješno obavljenih obaveza iz pridruzenog članstva . Potpisnicama SSP-a potvrđen je status potencijalnog kandidata za članstvo u EU, što je viši stupanj u odnosu od onih u Europskim sporazumima. SSP-om se aglašava važnost regionalne suradnje usmjerene na stabilizaciju podučja jugoistočne europe, znatno vise nego u Europskim sporazumimaKolege molim vas možete li mi pomoći oko odgovora na pitanje - Razlika između europskih sporazuma i sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju? i ovo pitanje - otvorena metoda koordinacije?
hvala
Pitanja s danasnjeg roka:
1.a) ugovor iz maastrichta
b) ovlasti ep
2.a) koji akti se mogu donjeti nakon lisab ugovora(nije mi bilo jasno bas)
b) politike eu
3.a)sto je eup i normativni pristup
b)sigma i sto donosi
4.a)nez reg instit i prednosti
b)neke faze kvalitete (nznm)
5.a)3.prosirenje i razlozi
b)zamor prosirenja
736+nasih 12=748 od maksimalno 750
Molim Vas ako netko zna faze pregovora da mi odgovori.Današnja pitanja
1) a) Objasniti ovlasti EU Parlamenta
b) ovlasti predsjednika EU Parlamenta
2) a) Načela prava EU, objasniti jednu
b)posebni zakonodavni postupci, objasniti razlike
3) a) Pravo na dobru upravu prema Povelji o temeljnom pravu EU
b)Što je upravni kapacitet, kada i zašto je uveden
4) a)Što obuhvaća RIA
b)3 ključna mehanizma europeizacije kod lokalne samouprave
5) a) faze pregovora
b)Proces o stabilizaciji i pridruživanju temeljne karakteristike i kada ga je potpisala Hrv
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.