Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
knjiga je Europski upravni prostor i nacionalna uprava...autori...Koprić, Musa...Lalić...molim vas, ako nekome nije problem, napisati literaturu za ovaj predmet, na stranici faksa mi ne zeli otvoriti izvedbeni plan :hm:
nema na čemu...hvala
Ne znam što više misliti...da počnem svaki den nekoliko stranica napamet učiti?!Danas su oko sedam rezultati?! Kak vrijeme odmiče ja sam sve luđa...a kao i v koji ste bili jučer na pismenom...sanjammmmmmm.....vizualiziram da sam na popisu...Hvala na info puno. I ja cu krenuti na konzultacije. Sviđa mi se taj princip. I sama sam shvatila da kad pričam o tome mi se čini lakše al sabrati bitno u par rečenica onak u dve tri min na pismenom je teško. Vokabular literature mnogima je isto problem kako sam čula od ljudi koji su to već učili. Ajde to mi bar ne šteka ali ljudi moji svi ti detalji koji se sve više javljaju ko pitanja kak vrijeme odmiče su katastrofa. Prof Lalić inače jako cijenim ko ptedavača i ispitivača jer slušah ispit ali kaj ćeš kad nam svima treba da se poklopi puno faktora sreće na ispitu da bi joj s pismenog došli na stolac. Sretno ljudi!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.