Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jesi siguran u točnost pitanja?jel mi može netko reći o čemu se ovdje radi i gdje se to nalazi u knjizi jer ja ne mogu naći: metode preuzimanja upr.rješenja
Dvije su metode, prva je metoda ATRAKTIVNOSTI pojedinog rješenja, tako sto se odredeni model ili rješenje vidi kao superioran zbog svoje funkcionalnosti, korisnosti ili legitimnosti. Druga je metoda NAMETANJA jer model preferiraju oni koji imaju najveću moć i nameću ga drugimajel mi može netko reći o čemu se ovdje radi i gdje se to nalazi u knjizi jer ja ne mogu naći: metode preuzimanja upr.rješenja
I ja to kažem...komaajme što oni traže, u knjizi od 300 stranica, odgovor od jedne rečnenice koji je unutar teksta i uopće nije pretjerano bitan...
u kojem je to poglavlju?Dvije su metode, prva je metoda ATRAKTIVNOSTI pojedinog rješenja, tako sto se odredeni model ili rješenje vidi kao superioran zbog svoje funkcionalnosti, korisnosti ili legitimnosti. Druga je metoda NAMETANJA jer model preferiraju oni koji imaju najveću moć i nameću ga drugima
da malo preuredimpitanja s današnjeg pismenog:
1 a)koje akte donosi EV i da li su pravno obvezujući
b)vrste europskih mreža
2 a)sudska praksa i međunarodni ugovori
b)kod dem.deficita -dem.kontrola i participacija
3 a)upr.reforme
b)metode preuzimanja upr.rješenja
4 a)javni interes službi od općeg ekonomskog interesa
b)regulacijski menadžment i faktori
5 a)pretpristupni kriteriji
b)sporazum o stabilizaciji i pridruživnju i razlika s europskim sporazumima
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.