Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nema na čemu !kopiram:
1.a) arhitektura eu po ugovoru iz maastrichta i objasni razliku stupova
b) ustrojstvo EK
2.a) def.benchmarkinga i sto obuhvaca
b) postupak nakon usvajanja zakonodavnog akta
3.a) upravne vrijednosti po stupnju radikalnosti i objasni svaku
b) nacelo otvorenosti i trasparentnosti u eup-u
4.a) nabroji metode upravne simplifikacije
b) ukratko objasni upravljanje ucinkom
5.a) istocno prosirenje(navest zemlje i razlog prosirenja)
b) bitne upravne reforme u RH
prosla sam tu skriptu usporedujuci sa knjigom i malo sa dosadasnjim ispitima i osobno mislim da je i previse, ima nebitnih informacija, ali nebitno se lako izbacisvaka cast vugri i hvala
slazem se skroz s tobomNema na čemu !
Ja sam ju radila uz knjigu i znam da ima "nepotrebnih" stvari, ali radila sam ju za sebe da mi bude KNJIGA. Tako da se nju moze tokom ucenja "skriptirat" i da knjiga nije potrebna.
Umjesto kupovanja knjige ,imate skriptu,a mislim da je najveci gust kad se nesto u skripti moze i preskočit ,a kad ste ziher da vam u njoj sve tocno pise i nis ne fali.![]()
Apsolutno nemaš ništa za izbaciti iz Vugrine skripte.Kako točno znate što izbaciti iz Vugr. skripte? Meni se čini sve važno.
ovo ću tek ići polagati 1. put. a isti princip je ko s drugim predmetima s te katedre :wtf: kad nabrajaš u pismenom trebaš nabrojati sve, možda može mala modifikacija svojim rječima...al kod mene to nikad nije upaliloŠto kad se zablokira ili od tih svih podjela, načela ...itd. ne može se sjetiti,jel pali nešto svojim riječima ili sve mora točno kak piše u dlaku? :cry:
eeee... pa nejde to tako sve je bitno, to će ti reći svaki profesorKažu da iz Vugrine skripte ima nešto što se može preskočiti, ja sam gledala po forumu po pitanjima i dosta toga ima što nije u pitanjima, molim Vas da li netko zna koji dio nije bitan, svaki red koji ne treba mi je olakšanje, hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.