AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

bundas

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pitanja su bila:
1. djelokrug EU parlamenta i predsjednika parlamenta
2. nabrojati načela prava EU i objasnit jednog i razlike izmedu posebnih postupaka
3. pravo na dobru upravu i kriterij upravnih kapaciteta
4. procjena učinka regulacije (RIA) i 3 mehanizma europeizacije lokalne samouprave
5. faze u pregovorima za ulazak u EU i Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (karakteristike i kad je Hrvatska potpisala)

Edvin

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ekipa , prolistao sam forum , al stvarno malo ima iskustva sa komisije , mozda netko da je prosao te stvari ??

mimsi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ne znam šta da vam kazem
prošli rok prođem pismeni ,sad ni pismeni ne prođem ovo je uzas kak oni to ocjenjuju
usmeni te pitaju koda nisi ni bio na pismenom nikad pa čemu to sve tako

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
ne znam šta da vam kazem
prošli rok prođem pismeni ,sad ni pismeni ne prođem ovo je uzas kak oni to ocjenjuju
usmeni te pitaju koda nisi ni bio na pismenom nikad pa čemu to sve tako
Sve će biti uredu. Koji put treba i sreće.

studentca

Prosla danas kod prof lalic a pitanja su bila upravna simplifikacija,ístocno prosirenje, implementacijski deficit, javne konzultacija,programi pomoci eu i pretpristupni programi,europski standardi za javne šluzbenike, čimbenici oblikovanja eupa,europske politike.eto tolko se sjecam. sretno

adri01

Znam da je pala jedna cura koja je samnom odgovarala, ali stvarno je zablokirala. Prof Lalic se stvarno trudi izvuc nesto iz tebe, pomaze i navodi te na odgovor, ako neznas postavi ti zamjensko pitanje

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
I ja mislim da je prof Lalic jako dobar ispitivac; kulturna,nekak ima feeling za malo razbiti atmosferu i bas se trudi oko ispitivanja. Slusala sam jedan rok i bila je profesionalna,al opet niti hladna niti onak s visoka ko neki na faksu. Meni se svida ko osoba,predavac i ispitivac. I neka ostane tak u superlativu i ove sezone na radost svih nas kaj budemo joj morali sjest na stolac nasuprot. Kolegicama cestitke za prolaz!

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel budu korisna predavanja tj dal se isplati doazit na njih?
I mene ovo zanima. Također, ne mogu otvoriti raspored predavanja objavljen na stranicama faksa. Molim info da li je ovo kolegij zimskog ili ljetnog semestra te kad su predavanja za redovne studente. Hvala!

tina4

I mene ovo zanima. Također, ne mogu otvoriti raspored predavanja objavljen na stranicama faksa. Molim info da li je ovo kolegij zimskog ili ljetnog semestra te kad su predavanja za redovne studente. Hvala!
o korisnosti predavanja ne znam. iz zimskog je semestra, predavanja su ponedjeljkom od 11,30 do 13,00, D IX

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks