AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

mm1306

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel dovoljna Vugrina skripta za prolaz? :) užasan mi je ovaj predmet...dosadno i meni osobno teško za učit :(

ELVIRAZV

Kolegice i kolege,

obzirom da me EUP čeka 23.9., a osim toga, to mi je komisijski ispit, zanima me da li moram donijeti (skinuti s weba) onaj formular ili je to sada, obzirom na studomat drugačije..ne moram donositi?! Please, ako netko zna, bila bih zahvalna...

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolegice i kolege,

obzirom da me EUP čeka 23.9., a osim toga, to mi je komisijski ispit, zanima me da li moram donijeti (skinuti s weba) onaj formular ili je to sada, obzirom na studomat drugačije..ne moram donositi?! Please, ako netko zna, bila bih zahvalna...
netreba, samo normalno prijavis :)

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Datume prosirenja, kopenhaske i madridski kriterij za clanstvo moras znati. I cula sam da su znala biti pitanja god.kod programa pomoci. I gluparije kod ulaska RH u EU.

123etič

poz ekipa...spremam za zadnji rok eup pa me zanima da li da raspalim po pitanjima sa ispita ili da učim redom knjigu??/ skriptu??? Par toplih savjeta...bilokaj

only girl

pitanja od danas: lisabonski ugovor, visoki povjerenik, teorija europeizacije, politike eu, kriterij upravnih kapaciteta, službe od općeg ekonomskog interesa, bolja regulacija, faze pregovora, ssp

ELVIRAZV

Drage kolegice i kolege...prijavila sam komisijski za EUP, 23.9.; upravo sam vidjela da nisam na popisu...imam onaj kontrolni broj..da li je to dovoljno ili da ipak odem do faksa to regulirati?! Obzirom da radim jako sam knap s vremenom...kaj mi možete savjetovati?!
hvala,
Elvira

tina4

Drage kolegice i kolege...prijavila sam komisijski za EUP, 23.9.; upravo sam vidjela da nisam na popisu...imam onaj kontrolni broj..da li je to dovoljno ili da ipak odem do faksa to regulirati?! Obzirom da radim jako sam knap s vremenom...kaj mi možete savjetovati?!
hvala,
Elvira
posto spominjes kontrolni broj znaci prijavila si preko studomata i cekas raspored na studomatu, a ne na stranicama faksa jer to su samo oni koji prijavljuju preko prijavnica ili sta vec. vidim da na studomatu jos traju odjave tak da nemas brige, samo cekaj kad zavrse odjave i kroz par sati ce stavit raspored (u ovom slucaju - isto vrijeme isto mjesto kao sto je i na stranicama faksa).

studentca

dal mi moze netko objasniti implementacijski deficit? kaj tu treba napisati jer vidim da zna biti na pismenom ;)

katyy

dal mi moze netko objasniti implementacijski deficit? kaj tu treba napisati jer vidim da zna biti na pismenom ;)
ja sam ovako naučila - id se odnosi na problem ovisnosti eu i njezinih članica o učinkovitoj implementaciji u državama članicama.Obuhvća aktivnosti u drž članicama na nacionalnoj i subnacionalnoj razini vezane uz primjenu prava eu a sastoji se od donošenja zakona , primjene pravnih pravila te nadzor i sankcioniranje ponašanja subjekta

Marija92

ima li tko pitanja s prvog roka u 9.mj.2014.?
9.9
Elementi bolje regulacije, sporazum o stabilizaciji i pridruženju i kada ga je hr potpisala, službe od općeg ekonomskog interesa, na cemu se temelji javni interes , lisabonski ugovor (kada je potpisan i promjene), europske politike objasnit, faze pregovora navest, visoko povjerenik za vanjske poslove i sigurnost i kako se bira, tehnike europeizacije, upravni kapacitet

bundas

Zna li netko kad i gdje ce biti objavljeni rezultati danasnjeg ispita...ja kao i obicno zaboravila pogledati na plocu :/

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Obicno ti budu srijeda navecer, mislim da je i za uljp oko 20h al bude to i prije. I stave ti na net popis (na obavijesti od katedre) a usmeni obicno cetvrtak od 11-13h je znao biti tj u tom periodu no ne drzi se toga zaozbac, da te ne bi zeznula..no tak ti je vecinom znalo biti. I znali su staviti rezultate i ranije od termina koji su rekli pa skicaj sutra po netu.
A kakva su vam bila pitanja danas?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks