Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
netreba, samo normalno prijavisKolegice i kolege,
obzirom da me EUP čeka 23.9., a osim toga, to mi je komisijski ispit, zanima me da li moram donijeti (skinuti s weba) onaj formular ili je to sada, obzirom na studomat drugačije..ne moram donositi?! Please, ako netko zna, bila bih zahvalna...
To ni Vlado Drobnjak vjerojatno više ne pamti?I gluparije kod ulaska RH u EU.
posto spominjes kontrolni broj znaci prijavila si preko studomata i cekas raspored na studomatu, a ne na stranicama faksa jer to su samo oni koji prijavljuju preko prijavnica ili sta vec. vidim da na studomatu jos traju odjave tak da nemas brige, samo cekaj kad zavrse odjave i kroz par sati ce stavit raspored (u ovom slucaju - isto vrijeme isto mjesto kao sto je i na stranicama faksa).Drage kolegice i kolege...prijavila sam komisijski za EUP, 23.9.; upravo sam vidjela da nisam na popisu...imam onaj kontrolni broj..da li je to dovoljno ili da ipak odem do faksa to regulirati?! Obzirom da radim jako sam knap s vremenom...kaj mi možete savjetovati?!
hvala,
Elvira
ja sam ovako naučila - id se odnosi na problem ovisnosti eu i njezinih članica o učinkovitoj implementaciji u državama članicama.Obuhvća aktivnosti u drž članicama na nacionalnoj i subnacionalnoj razini vezane uz primjenu prava eu a sastoji se od donošenja zakona , primjene pravnih pravila te nadzor i sankcioniranje ponašanja subjektadal mi moze netko objasniti implementacijski deficit? kaj tu treba napisati jer vidim da zna biti na pismenom![]()
9.9ima li tko pitanja s prvog roka u 9.mj.2014.?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.