Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Neki su govorili da je dosta tjedan dana, dok drugi da je potrebno mj dana , ugl ima puno podjela tako da meni nije bilo dosta tj.danaekipa, koliko vam je dugo cca trebalo da spremite ovaj ispit? jel komplicirano i puno podjela ko uljp (meni je bar bio)?
Kazem neki su rekli da je dosta tjedan dana, sto se u mom slucaju nikako nije potvrdilo. za ovakve predmete sa puno podjela treba dulje vrijeme, a pogotovo zbog manjka vremena na ispitu , stvarno moras znati dobro kako bi stigao odg na pitanja.Ina,
nije dovoljno tjedan dana. Možda kad kreneš učiti, može se činiti onak, "probavljivo", ali meni je to bio tek prvi dio...što sam učila dalje, imala sam totalni "cušpajz" u glavi! No, sutra idem na pismeni..pa kaj Bogek da!!! Nadam se da pitanja neće biti previše teška..eto..pozdrav,
Elvira
same here..ovaj eup je ubojstvo :/Ja samo znam da ucim ovaj ispit I nista neznam
Da veceras u 8 ali mozda stave ranijerezultati su danas u 8 na webu ?!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.