Horiemon
Kronično vaš, 0-24
Prošla pismeni i pala na usmenom? Pa kaj se zblokirala ili kaj?Bilo nas je 9 u prvoj grupi i ja sam bila 6-a i do mene je pala samo jedna cura.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Prošla pismeni i pala na usmenom? Pa kaj se zblokirala ili kaj?Bilo nas je 9 u prvoj grupi i ja sam bila 6-a i do mene je pala samo jedna cura.
meni je bila dovoljna..Koliko vidim svi hvale ovu skriptu od vugre, dali je to dovoljno ili je obavezna nadopuna sa knjigom?
sad samo da je još mogu skinuti, očito nisam bio vrijedan forumašmeni je bila dovoljna..
Ma krasno!! Ocekivala sam bar malo laksu stvar od drzavne al cini se da je ovo zeznutije :/ mnogi govore kako prolaze po onoj manjoj skriptici pa ne znam tko je tu ludNema. Uzmi knjigu + Vugrina skripta.
cek, a ULJP? dal ide prije pa EUP ili istovremeno, odnosno moze li se uopce iskombinirat ta 2 ispita cisto ono da ne ucim neke sulude kombinacije ispita i znam sto mogu iskombinirati...znači organizacija upravne katedre je za suzu pustit... ko bude na slj roku pripremao OUP il neki drugi predmet, a da ima na dan pisanja EUP-a usmeni il slično nek se pripremi da će pismeni iz EUP-a počet oko 11 - pol 12, a ne 10 kak bi trebalo bit
cek, a ULJP? dal ide prije pa EUP ili istovremeno, odnosno moze li se uopce iskombinirat ta 2 ispita cisto ono da ne ucim neke sulude kombinacije ispita i znam sto mogu iskombinirati...
hvala!
super su oni to slozili, svaka im cast.eup i uljp se pišu u isto vrijeme,nemoguće je izać na oba na istom roku, koliko ja znam![]()
Može li netko, molim lijepo, napisati što točno treba odgovoriti na ovom pitanju.3.a) Upravna konvergencija i vrste
Dok se barem ne pokusavamo izborit da nam bude bolje, to bude tako !super su oni to slozili, svaka im cast.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.