AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

Twity

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam pisala o EUPAN-u i CAF-u i onda skužila da je CAF sljedeće pitanje, katastrofa, sumnjam da ću dobiti koji bod na tom pitanju..A i na SIGMI sam se skroz zbunila, na onom pitanju o kriterijima koje postavlja za zemlje pristupnice i pisala načela koja je definirala za EUP(vladavina prava, otvorenost, odgovornost, učinkovitost)...Da je bilo više vremena mislim da bi sve to bolje ispalo jer bi mogli više razmisliti o pojedinom pitanju..

Leptiric_20

ma joojj više me iščekivanje rezultata izludjuje nego sami test :)
kad netko ugleda rezultate neka objavi ovdje

Thriller

a jel ima itko pojima u vezi toga kad bi mogao biti usmeni, jel moguče da će to biti sutra npr u 9 ujutro ? a rezultati noćas u 1 ...

Twity

Baš sam sad gledala po forumu, zadnji put kad su rezultati bili 2 dana nakon ispita(isto u četvrtak navečer, u pola 12) usmeni je bio u ponedjeljak u 14h, pa će možda i sada biti tako.

chasei

heh, ne znam šta je bolje ili gore...da je ispit sutra, kad nam je još znanje bolje ( a i u pon imam engleski ), ili u pon s obzirom ako rezultati budu kasno, pa da to čekam dugo, pa onda rano buđenje kad moram putovati do zg-a...
uf uf uf

ajme, ja već jedno vrijeme buljim bezveze samo u ekran...poblesavila već malo... a ne mogu se odvojit od tog vražjeg kompa...

lily

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
heh, ne znam šta je bolje ili gore...da je ispit sutra, kad nam je još znanje bolje ( a i u pon imam engleski ), ili u pon s obzirom ako rezultati budu kasno, pa da to čekam dugo, pa onda rano buđenje kad moram putovati do zg-a...
uf uf uf

ajme, ja već jedno vrijeme buljim bezveze samo u ekran...poblesavila već malo... a ne mogu se odvojit od tog vražjeg kompa...
i ja sam iz varaždina ,,,lako za putovanje bitno je da li smo prošli ,,, kaj bi bilo odlično ,,,ali ...treba pričekati

gricka vjestica

i mene boli glava od čekanja...a nebi da sutra ne radim i da nemam obaveza uza njeg...u ritmu sam od jutra...a nemam vise kome javiti u 23 sata da me sutra eventualno nema i do kada...idem odspavati pa cu ponavljati makar u zoru uz zvukove ptica...eto javite na forum tko ce bdjeti...:confused2:

chasei

i ja sam iz varaždina ,,,lako za putovanje bitno je da li smo prošli ,,, kaj bi bilo odlično ,,,ali ...treba pričekati
ma, nekako sam sigurna da sam prošla, pa mi je problem samo to da vidim kad će taj usmeni...

pa da vidim dal da dalje ponavljam to, il se bacim na eng dosadan...

e, a nisam baš slušala, ništ nisu rekli na ispitu za usmeni?
jer nauka sutra popodne ima rezultate, i rekli su im da je usmeni u pon ujutro...

lily

mislim da se gasim do pol 12, onda ću pogledati i mislim da usmeni ne budu prije ponedjeljka s obzirom na kasne rezultate...:tongue2:

chasei

Niko nije lud da spava
Sve i kad bi tija - ne more
Ako nekog boli glava
Ma nije triba doći na pismeni :)

Leptiric_20

eee, to i mene muči...i kaj onda napravit?
a uopće ne znam dal ću stić taj eng naučit do ponedjeljka... ti si redovni ili ne?
ma redovan, još pismeni i odmah usmeni, ma nešta budem pročitala preko vikenda, ionak engleski i ja ne idemo zajedno :wink5:

chasei

ma redovan, još pismeni i odmah usmeni, ma nešta budem pročitala preko vikenda, ionak engleski i ja ne idemo zajedno :wink5:
hehe,meni treba jedno dobro vrijeme da se sprijateljim s njime...odvratan mi je, još od škole...al okej, nećemo o njemu tu, da se kolege ne bi ljutili...

Dijana936

Baš sam sad gledala po forumu, zadnji put kad su rezultati bili 2 dana nakon ispita(isto u četvrtak navečer, u pola 12) usmeni je bio u ponedjeljak u 14h, pa će možda i sada biti tako.
nekako mi se cini da bi bilo najbolje da usmeni ipak bude sutra s obzirom na to da u pon. svi imamo neki drugi ispit..neki engleski ja upravno...ah...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks