AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europski upravni prostor i nacionalna uprava

malaplava7

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
a ima sad netko da kaže koji su to zakonski a koji podzakonski akti?
e to ti mislim nitko ne zna...to sam i ispitivala prije ispita...

evo ovako..ja vam za eup imam super skriptu koju je jedna cura sama napravila...pošaljite mi u inbox mail..pa vam ju svima prosljedim...ima oko 80 strana...ima sve al sve..i ako to naučite prolaz zagrantiran...

gricka vjestica

pa jel moguće da nas je toliko prošlo...
pa to je genijjjaaaaalno

:luxhello:

prestala je i glavobolja i spremana sam na podnošenje vručine u potkrovlju i dugotrajnom čekanju...samo da sve prođe super!

mateja

da prošlo nas je tolko al će možda rušit zato više ...dal zna netko kako je es utjecao na stvaranje eup i ono nesto bilo sta o sigmi -hvala

ena!!

dali prof musa pita po pitanjima sa ispita ili pita nevezano za ispit???
pa u principu ti ne pita po pitanjima, bar mene na drzavnoj nije... al vidjet cemo kak bude danas... uglavnom, ona ti je super ispitivac, fakat rijetko ko padne... al buduci da nas je dosta proslo... vidjet cemo kak ce bit

deica

eto svi smo danas prošli nikog nije ni pitala samo nam je upisala ocjene i da li smo zadovoljni...i svi kući sretni:laughing::laughing::laughing::laughing:

gricka vjestica

la la ola la...la la ola la - kako bi rekla Lady GaGa

ili

to je vrijedilo čekati - kako bi rekli Toni Cetinski i Ivana Banfić

:boldyellow:

eto samo nam kolege s komisije nisu uspjele...ali budu oni to rijesili sljedeći put kada izadu na rok :happy:

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
kako kada prođe sve super, zaboravimo ono čekanje od dva sata i živciranje...jedan žig sve obriše iz sjećanja!!!

smotankusha

eto svi smo danas prošli nikog nije ni pitala samo nam je upisala ocjene i da li smo zadovoljni...i svi kući sretni:laughing::laughing::laughing::laughing:
a daaaaaaaa??? ko tooo? bemti..jeste lucky bastardi!!! :D

hrgolina

ljudi, čestitam vam svima!!! malo mi je žao kaj nisam i ja izašla na ovaj rok... još jednom sve čestitke!

mateja

da.super je, meni je postavila pitanje za 3 al nisam znala pa nakraju hepi dvojkica ... :)

Sonia

ajme koji sretnici :shocked::shocked:

sada treba svaki put upisati ocjenu, inače nije fer :laughing:

laminat

A ionak bi 95% ljudi na usmenom prošlo jer je umjetnost roknut kod Muse..tak da im dođe na isto

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks