Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam naveo TQM (u testu), definiciju i koja su sredstva...to je točno ali sumnjam da je time sve obuhvaćeno ...na što se odnosi pitanje kvaliteta javnih službi???
i ja sam iz varaždina ,,,lako za putovanje bitno je da li smo prošli ,,, kaj bi bilo odlično ,,,ali ...treba pričekatiheh, ne znam šta je bolje ili gore...da je ispit sutra, kad nam je još znanje bolje ( a i u pon imam engleski ), ili u pon s obzirom ako rezultati budu kasno, pa da to čekam dugo, pa onda rano buđenje kad moram putovati do zg-a...
uf uf uf
ajme, ja već jedno vrijeme buljim bezveze samo u ekran...poblesavila već malo... a ne mogu se odvojit od tog vražjeg kompa...
ma, nekako sam sigurna da sam prošla, pa mi je problem samo to da vidim kad će taj usmeni...i ja sam iz varaždina ,,,lako za putovanje bitno je da li smo prošli ,,, kaj bi bilo odlično ,,,ali ...treba pričekati
eee, to i mene muči...i kaj onda napravit?jojjj samo da eup usmeni ne bude kad i eng u 11!!!
ma redovan, još pismeni i odmah usmeni, ma nešta budem pročitala preko vikenda, ionak engleski i ja ne idemo zajedno :wink5:eee, to i mene muči...i kaj onda napravit?
a uopće ne znam dal ću stić taj eng naučit do ponedjeljka... ti si redovni ili ne?
hehe,meni treba jedno dobro vrijeme da se sprijateljim s njime...odvratan mi je, još od škole...al okej, nećemo o njemu tu, da se kolege ne bi ljutili...ma redovan, još pismeni i odmah usmeni, ma nešta budem pročitala preko vikenda, ionak engleski i ja ne idemo zajedno :wink5:
nekako mi se cini da bi bilo najbolje da usmeni ipak bude sutra s obzirom na to da u pon. svi imamo neki drugi ispit..neki engleski ja upravno...ah...Baš sam sad gledala po forumu, zadnji put kad su rezultati bili 2 dana nakon ispita(isto u četvrtak navečer, u pola 12) usmeni je bio u ponedjeljak u 14h, pa će možda i sada biti tako.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.