Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kolegice dva posta niže vam stoji odgovor na to pitanjeInstitucionalna dimenzija demokratskog deficita i rješenja
na to pitanje, gjde mogu naci u knjizi?
hvala
Nažalost inače ne objavljuju rezultate prije 19.00 sati. Prošli rok su rezultate stavili na web tek iza ponoći. :crying2:pozz
jel zna netko, molim vas, jesu li objavljeni rezultati?
hvala
evo vam rezultatipozz
jel zna netko, molim vas, jesu li objavljeni rezultati?
hvala
vidjela sam odgovor i hvala na odgovoru, ali me zanimalo jer to ima gdje u knjizi ako mogu pogledati :unsure:kolegice dva posta niže vam stoji odgovor na to pitanje)jedino ako pitate zbog drugih razloga,ups;-)
Kad idete prvi puta na komisiju onda vam vraćaju prijavnicu, ako padnete 5 put na komisiji dobijete žig zabrane polaganja tog ispita.ej imam pitanje:dali vraćaju prijavnice na komisiji? prijatelj mi je bio i rekao da su njemu vratili...o čemu ovisi?![]()
Možeš li reći gdje naci taj Koprićev članak?danas na usmenom pale tri s komisije i još jedna. Pitanja sva vezana uz Lisabonski ugovor. Ljudi učite Lisabonski ugovor. Obavezno ga morate navesti u osnivačkim ugovorima i izmjenama. Zemlje pristupnice EU su Hrvatska, Turska i MAKEDONIJA.
BEZ NAUČENOG LISABONSKOG UGOVORA I ZADNJEG ČLANKA PROF. KOPRIĆA O REGULATORNIM AGENCIJAMA NITKO NEĆE PROĆI. IDUĆI PISMENI I USMENI ĆE SE VRTITI UGLAVNOM OKO PITANJA VEZANA UZ TE CJELINE.
Sretno svima na roku 16.2.2010.![]()
meni na taj link kad kliknem kaže nema dokumentaOvu brošuru sam našla na stranicama Delegacije EU u RH, pa možda bude kome od pomoći...
http://www.delhrv.ec.europa.eu/files/file/brosure/Va%C5%A1%20vodi%C4%8D%20kroz%20lisabonski%20ugovor.pdf
http://www.pravo.hr/_download/repository/Europski_standardi_regulacije_sluzbi_od_opceg_interesa%5B1%5D.pdfIma li slučajno netko taj Koprićev članak? Ja ga nigdje ne mogu naći. Thanks!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.