AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

mateja19

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
haha, znam da nosi 4 boda ali ne znam zasto tu pise 2, nisam ni skuzila!!! ok, nista pomalo navecer citat eng pa ce valjda bit prolaz.
ako osnovno znaš, proći ćeš sigurno...nemoj da ne izađeš, bit će ti žao. profa je predobra i ako znaš osnovno, kao što je brak, pretpostavke za valjanost itd.znači pitanja na koje imaš rečenicu odgovora, prolaziš. nemaš definitivno šta izgubiti! sretno

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da li je dovoljno za prolaz na ovom ispitu skripta od ARCHI i od JENNIFER :)
btw.vanredni sam,imam samo usmeni :)

mateja19

da li je dovoljno za prolaz na ovom ispitu skripta od ARCHI i od JENNIFER :)
btw.vanredni sam,imam samo usmeni :)
nauči onih 30 pitanja i pitat će te da pročitaš dio u prvom paragrafu (znači iz svake lekcije se orijentiraj na prvi paragraf ) i prevedeš. to je to!

bbil

:happy:Hej,imam malu molbu...nisam mogla doći na današnje predavanje iz engleskog i eu.upr.pr. pa ako mi može netko napisati jesu li ta predavanja obavezna tj.jeste li se potpisivali i dali je prof.iz engleskog rekla kada daje potpise-inače ima taj običaj?! Ako je bila još neka bitna informacija pleas napišite mi. Unaprijed zahvaljujem...

anamarija5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
a kaj s ovim lekcijama od 7-13,jel to treba nauciti prepricati ili profa postavlja pitanja?
profesorica postavi pitanje, ne gnjavi puno, barem mene nije =)
imaš čak negdje tu na forumu pitanja koja najčešće pita pa si to pogledaj

martina_sk

Administrator
:happy:Hej,imam malu molbu...nisam mogla doći na današnje predavanje iz engleskog i eu.upr.pr. pa ako mi može netko napisati jesu li ta predavanja obavezna tj.jeste li se potpisivali i dali je prof.iz engleskog rekla kada daje potpise-inače ima taj običaj?! Ako je bila još neka bitna informacija pleas napišite mi. Unaprijed zahvaljujem...
na eng se potpisuje i ako hoces na kolokvij moras doci na bar 50% predavanja. iz eup-a nisu obvezna predavanja.

chubelina

neki kazu da je lakse proc preko kolokvija neki da je teze...sto preporucate iz iskustva?? koliko moram bit na predavanju i kad je prvi kolokvij

Mali medo

ako imamo jedan predmet za položit iz prve godine dal možemo na kolokvije? meni je ostalo financiranje i namjeravam ga položit u 1. mjesecu, al rok je tek 23. a iz engleskog je kolokvij 18.

Andreja

ako imamo jedan predmet za položit iz prve godine dal možemo na kolokvije? meni je ostalo financiranje i namjeravam ga položit u 1. mjesecu, al rok je tek 23. a iz engleskog je kolokvij 18.
možeš

splajta

ako netko zna...dali mogu upisat engleski u 2 godini a u prvoj sam položila njemački ???
ili jel netko zna mail od profeseorice da ju pitam??? tnx

splajta

molila bih ako netko zna ...dali ja smijem upisat engleski jezik u 2 god.jel sam u prvoj položila njemački...unaprijed zahvaljujem

MARYYNNA

molila bih ako netko zna ...dali ja smijem upisat engleski jezik u 2 god.jel sam u prvoj položila njemački...unaprijed zahvaljujem
mislim da nemožeš,neznam,nemoj me držat za riječ..ali u prvoj godini se polaže engleski 1,a u drugoj engleski 2. ...neznam da li možeš upisat engleski 2. bez položenog eng 1. ...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks