itko?jel usmeni odma nakon pisnog il šta? :unsure:jel mi može neko reć šta je na pismenom a šta na usmenom? zbunjena sam od silnih informacija tu..redovni sam
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
itko?jel usmeni odma nakon pisnog il šta? :unsure:jel mi može neko reć šta je na pismenom a šta na usmenom? zbunjena sam od silnih informacija tu..redovni sam
na pismenom ima 4 zadatka. 1) stavi glagol u pravilini oblik (mogu biti present i past simple, present i past continous, i pasiv),jel mi može neko reć šta je na pismenom a šta na usmenom? zbunjena sam od silnih informacija tu..redovni sam
ista je literatura a na ostala pitanja ne znam odg jer sam prosla preko kolokvija pa nisam bila na ispitu.al pitam koja literatura za pismeni a koja za usmeni?i jesu isti dan il šta?u pon u 5 je pismeni??
ne znam sad tocno koje lekcije treba ali vjerojatno ti je dobro to u skripti kad dosta ljudi po njoj uci. koliko znam, lekcije jesu tako razbacane.bok ljudi. izvanredni sam student, pa nisam baš upućena u literaturu. Da li mi netko može reći točno od koje do koje lekcije treba znati za ispit. skinula sam skriptu ali me zbunjuje što počinje s lekcijom 22 a dalje u skripti vidim i lekcije 7,8... Pomagajte pliss!
U vodiču za literaturu piše slijedeće:bok ljudi. izvanredni sam student, pa nisam baš upućena u literaturu. Da li mi netko može reći točno od koje do koje lekcije treba znati za ispit. skinula sam skriptu ali me zbunjuje što počinje s lekcijom 22 a dalje u skripti vidim i lekcije 7,8... Pomagajte pliss!
pa mozda 22.8. jer tad pocinje raditi referada.ljudi jel netko zna kada će biti objavljen popis za ispit?
4možete mi samo reći koliko ects bodova nosi ovaj ispit?
koliko sam do sad citala na forumu vjerujem da je tako kako si rekla. svi kazu da izvanredni imaju usmeni dok redovni pisu ispit.objavljen je raspored ispita iz engleskog. izvanredni sam student i našla sam se na popisu za pismeni. na forumu je informacija da izvanredni ne pišu pismeni nego samo usmeno odgovoraju. što to onda znači da mi je usmeni u to doba??? 05.09 u 16.00???
pomozite ako znate, stvarno nemam koga drugog pitati.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.