Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
1. DEVELOPMENT OF EDUCATION IN PUBLIC ADMINISTRATIONto znam ali kako se zovu te lekcije, svi pricaju o tih sest a niko nezna rec koje su to npr. bologna declaration i sl. , nazive molim. btw. jel moze netko napisat pitanja s usmenih danas kod javornik cubric!
jesu to sve lekcije koje trebaju za prvi kolokvij? nista drugo ne treba?Kolokvij iz engleskog I je 16.1, za drugi nisam siguran
Lekcije iz knjige:
1. What is meant by Law
2. Sources and varieties of English law
3. Statute law in Britain
8. Legal aid
12. From the Constitution of the Republic of Croatia
13. Judicial Power in the Republic of Croatia
14. The European Court of Human Rights
15. The Nature and Sources of American Federalism
Jesu, plus imas na katedri sve njezine prezentacije s predavanja, i prezentaciju s vjezbom gramatike, odnosno s odredenim i neodredenim članovima.jesu to sve lekcije koje trebaju za prvi kolokvij? nista drugo ne treba?
jel mi mozes dat link,pliz ako ti nije problem ? :hm:Jesu, plus imas na katedri sve njezine prezentacije s predavanja, i prezentaciju s vjezbom gramatike, odnosno s odredenim i neodredenim članovima.
http://www.pravo.unizg.hr/SJ/engleski/nastavni_materijalijel mi mozes dat link,pliz ako ti nije problem ? :hm:
Hvala ti punohttp://www.pravo.unizg.hr/SJ/engleski/nastavni_materijali
Mapa od Marijane, peta po redu, eng jezik upr. struke.Ima 12 prezentacija.
Upravo takoHvala ti punoZnaci oni tekstovi iz knjige i ovo je sve za prvi kolokvij?
opet ja,haha :hm:Upravo takonemoj se zbuniti, jer u novoj knjizi zadnje 4 lekcije, znaci 12, 13, 14 i 15 nije isti naslov kao ovaj gore, znaci ucis ove 4 lekcije.12-The significance of a constitution and constitutionality in a democratic society,13-the european court of human rights,14-the nature and sources of american federalism i 15-the american presidency.Sad u srijedu smo radili zadnju lekciju.Sljedeca 2 sata cemo raditi ponavljanje,pa nebi bilo lose da dodes ako mozes
![]()
Upravo tako!!opet ja,haha :hm:
znaci lekcije za prvi su 1,2,3,8,12,13,14,15?
znam da sam vec dosadna s time,al mi je vazno da prodjem taj kolokvij)
Imas na stranici gdje stavlja prezentacije, i prezentacija pod imenom revision.Kakvi su tipovi zadataka na kolokviju?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.