SheSun
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
nije bila niti moja, a nekako sam završila sa time da idem sutra na usmeni. :laughing:Ljudi moji...želim se počet pripremat za ispit sad u 7 mj...moram priznat da mi eng i nije jača strana![]()
Uglavnom... pročitala sve postove na ovoj temi do sada... no neke mi stvari i dalje nisu jasne :S
Znači ovako, skužila sam da za usmeni treba onih 6 textova prepričat (oke,njih sam si skinula iz skriptarnice) također, skinula sam si riječi i definicije + prijevode.
A šta za pismeni?? osim gramatike... jer dovoljno da učim iz onih prezentacija... ukupno ih je 20??? to su zapravo ona poglavlja iz prve knjige???
I još nešto, od kud da počnem učit...tj šta prvo??
Bila bi vrlo zahvalna onome tko mi pomogne![]()
znači pismeni ti se sastoji od 4 zadatka i prvi ti je da moraš ubacit pravilno the/as/a i staviti riječ iz zagrade u pravi glagolski oblik. drugi ti je riječi koje moraš prevest na hrvatski, treći imaš ponuđene riječi i moraš ih ubaciti u tekst a četvrti je da ti ona napiše tipa "legal aid is..." i ti onda nadopunjavaš. kužiš? prezentacije su ti dovoljne, plus pročitaj si iz skripte legal terms, to je navodno jako bitno, meni je pomoglo. prvo počni sa prezentacijama, nadopunjavaj se sa knjigom i tim terminima i onda zadnjih 6 za usmeni. no pazi, bit će ti iz tih 6 lekcija i na pismenome nešto, nama je bila ubacila nešto.