maja1307
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
prof. je rekla da ovaj put neće.. prvi puta je dala da se prepisuje, al da će se ovaj puta potrudit da ne prepisujemo...ljudi, mislite da ce i ovog puta dozvolit da se prepisuje? :blushed:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
prof. je rekla da ovaj put neće.. prvi puta je dala da se prepisuje, al da će se ovaj puta potrudit da ne prepisujemo...ljudi, mislite da ce i ovog puta dozvolit da se prepisuje? :blushed:
da,lagan, ovisi kak stojite s jezikom..al za minimalac dovljno lako za proć:luxhello::luxhello:Evo mene s kolokvija, nije bio težak, od riječi najteže political persuasion..
od zadataka zadnji zadatak najteži, prevest s eng na hrv..bilo je pomalo zajeb..meni je bilo iz teksta "The European Charter of local.." sedmi slajd, responsibilities shall be exercised by the authorities closest to the citizens...
inače ok.
kolko je bodova uopće za prolaz ?da,lagan, ovisi kak stojite s jezikom..al za minimalac dovljno lako za proć:luxhello::luxhello:
20 bodovakolko je bodova uopće za prolaz ?
baš sve, ali u "Engleski jezik upravne struke I", iz toga ti preporučam jer lakše shvatiš o čemu se radi ako nisi išla na predavanja. imam i sve tekstove i prijevode na hrvatski, a čula sam da je najbitnije znati dobro legal terms. :wink5:jel možeš molim te ukratko reći kako se pripremaš ? one prezentacije na katedri jel baš sve učimo ili neke ?:confused2:
i ne kužim, negdje sam pročitala da vanredni imaju samo usmeni ?
hvala ti
Marijana Javornik Čubrićkoji prof iz eng je zadužen za izvanredne studente? i ako netko mozda zna mail od te profesorice?
ma ona je super, pomaze ti maksimalno, postavalja podpitanja ak neznas i tak...samo uci po prezentacijama i proci cesMože li mi netko reći kakva je prof. Javornik na usmenom? Pita ono s prezentacija ili? Mooooolim odgovor![]()
Ej, ovaj mail nije važeći javlja mi error kao ove osoba ne postoji i ne mogu uopće poslati mail. :S jel postoji mozda neki drugi mail? mozda od nekog dr prof?Marijana Javornik Čubrić
mail: [email protected]
niti meni taj stari ne radi, a prije je. evo ovaj je važeći. :wink5:Ej, ovaj mail nije važeći javlja mi error kao ove osoba ne postoji i ne mogu uopće poslati mail. :S jel postoji mozda neki drugi mail? mozda od nekog dr prof?
daj si prolistaj 2-3 stranice prije, imaš sve napisano.:happy:jel mi moze neko rec kaj je tocno na ispitu i koja literatua mi je potrebna, fala
http://www.pravo.unizg.hr/SJ/engleski/nastavni_materijalijel mi moze neko rec kaj je tocno na ispitu i koja literatua mi je potrebna, fala
4 zadatka, prvi zadatak u tekst ubaciti glagole u pravom vremenu i -a/an/the, drugi zad. prevesti na hrv mislim da je bilo deset rijeci na eng,to su oni pravni izrazi, treci zad. u tekst ubacit ponudjene rijeci i zadnji recenice na nadopunjavanje to su bile recenice iz tekstova npr. American federalism is... Tu nema nista ponudjeno...bilo ih je 4Kakav je bio ispit?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.