AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: I. godina

anamarija5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
bi mi mogao samo netko reći dal ulazimo svi kod nje odgovarat jer su male grupe il jedan po jedan il nešto drugo?

Ernych

da i mene zanima kak se ulazi???e mislim da sam danas čula profesoricu da je nekom rekla da za usmeni ponovi onih 6 lekcija iz skripte...jel to još neko čuo??il mi se učinilo... :)

janna

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
po troje se ulazi odgovarat... danas sam bila na usmenom, nije teško pitala... pomaže... i ako prođeš pismeni prolaziš i usmeni... s tim da i ona pomaže ako ne znaš... postavlja podpitanja... i pomaže da se prisjetiš, uglavnom cijelo vrijeme navodi na odgovor... pita onih 6 lekcija i american federalisam i onu lekciju iza te...american president cini mi se... nadam se da sam nekom bar malo pomogla... sretno svima..

anamarija5

i ja sam danas bila na usmenom, dobila 4 i stvarno moram priznat da od svih četiri predmeta koja sam dosad položila,ovaj mi je bio najbolji. prof je stvarno super i pomaže i oni koji danas nisu znali, nije ih rušila nego im je rekla da dođu u pon odgovarat.. i u principu pita obje knjige al naglasak je na drugoj.. svi koji će tek ić na ispit ili idu u pon sretno :happy:

Dragana

jel mi netko moze reci trebam li imati potpis,jer nisam bila na predavanjima,a danas sam polozila usmeni,a nemam potpis??trebam li traziti profesoricu potpis ili to moze ovak ostat kak je??hvala

maleenaa

evo i ja polozila s trojcicom dns na usmenom..zenska je stvarno super..slazem se s gore navedenim postovima..naglasak usmenog je na drugoj knjizi (onih 6 skripta)..pomazee i sve.super je.. sretno svimaa koji idu na sljedeci rok :)

saddad

jel mi netko moze reci trebam li imati potpis,jer nisam bila na predavanjima,a danas sam polozila usmeni,a nemam potpis??trebam li traziti profesoricu potpis ili to moze ovak ostat kak je??hvala
Izvanredni studenti ne trebaju potpise - tako da ti ne treba.

kekasica

Profa je prva liga,dobila sam 5,gledala sam kako je ispitivala ljude,em ti pomaže,ima strpljenja i sve što trebaš napravit jer reći par rečenica o lekciji koju te pita.Najbolja profa ikad, i prof. Ksenija :D

chasei

eh, kad bi bar dio profesora bio poput predrage i predobre nam profesorice javornik...

Ernych

sve pohvale porfesorici Javornik...stvarno pomaže i prolaze svi...ak bar nešto kažu...super je :) sretno svima ;)

Paris

...ejj trebala bi malu tocnije veliku pomocc... ja i engleski smo na vi :( !!! paa jle mi moze netko pomoc savjetima tipa koju skriptu da naucim, na koji nacin da se pripremim za pismeni i jos poneki dobar savjet... pomoziteeee... hvalaaaa !!!

TheMiss

...ejj trebala bi malu tocnije veliku pomocc... ja i engleski smo na vi :( !!! paa jle mi moze netko pomoc savjetima tipa koju skriptu da naucim, na koji nacin da se pripremim za pismeni i jos poneki dobar savjet... pomoziteeee... hvalaaaa !!!
napiši šalabahter za pismeni :proud:

sve pohvale porfesorici Javornik...stvarno pomaže i prolaze svi...ak bar nešto kažu...super je :) sretno svima ;)
znaš možda (ili bilo tko tko pročita:wink5:) dal na usmenom pita i gradivo iz prvog semestra ili samo pita drugi semestar?

anna1

jel može netko napisati koji dio gradiva je na pismenom,a koji na usmenom...unaprijed hvala:confused2:

anamarija5

jel može netko napisati koji dio gradiva je na pismenom,a koji na usmenom...unaprijed hvala:confused2:
na pismenom je gradivo iz knjige eng za pravnike a na usmenom je uglavnom onih 6 dodatnih lekcija iako je tu i tamo znala pitat i neko pit iz eng za pravnike ali ništa teško..barem je meni tako bilo na zadnjem roku..
ali također mi je usmeni bio odmah dan poslije pismenog tako da sam ja sve učila baš za pismeni jer nebi mogla u manje od jednog dana naučit najbolje tih 6 lekcija

dany___

moze pomoc pliz! ;).. jel ono kaj postoji u skriptarnici dovoljno za ispit? izvanredni sam student.. .. ako nije.. od kuda da skinem potrebne skripte za ispit! .. hvala!

vava =)

moze pomoc pliz! ;).. jel ono kaj postoji u skriptarnici dovoljno za ispit? izvanredni sam student.. .. ako nije.. od kuda da skinem potrebne skripte za ispit! .. hvala!
mislim da ti za ispit dovoljne prezentacije sa predavanja, a za usmeni kolko čujem dovoljna skripta iz skriptarnice...
:wink5:

anamarija5

hej, kaj sigurno onih 6 dodatnih lekcija ne ulazi u pismeni
pa ja sam i za pismeni učila tih 6 lekcija ali stvarno mi ništa iz njih nije bilo na pismenom..sve definicije i prijevod riječi bili su iz eng za pravnike..a u ona 2 zadatka gdje se ubacuju riječi i glagoli, tu može stavit bilo koji tekst sam da vidi dal razumiješ..ali bit je u tome da usmeni može biti odmah drugi dan ujutro pa je premalo vremena da se nauči tih 6 lekcija pa možda bolje odmah naučit sve..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks