anamarija5
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
bi mi mogao samo netko reći dal ulazimo svi kod nje odgovarat jer su male grupe il jedan po jedan il nešto drugo?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Izvanredni studenti ne trebaju potpise - tako da ti ne treba.jel mi netko moze reci trebam li imati potpis,jer nisam bila na predavanjima,a danas sam polozila usmeni,a nemam potpis??trebam li traziti profesoricu potpis ili to moze ovak ostat kak je??hvala
napiši šalabahter za pismeni...ejj trebala bi malu tocnije veliku pomocc... ja i engleski smo na vi!!! paa jle mi moze netko pomoc savjetima tipa koju skriptu da naucim, na koji nacin da se pripremim za pismeni i jos poneki dobar savjet... pomoziteeee... hvalaaaa !!!
znaš možda (ili bilo tko tko pročita:wink5sve pohvale porfesorici Javornik...stvarno pomaže i prolaze svi...ak bar nešto kažu...super jesretno svima
![]()
na pismenom je gradivo iz knjige eng za pravnike a na usmenom je uglavnom onih 6 dodatnih lekcija iako je tu i tamo znala pitat i neko pit iz eng za pravnike ali ništa teško..barem je meni tako bilo na zadnjem roku..jel može netko napisati koji dio gradiva je na pismenom,a koji na usmenom...unaprijed hvala:confused2:
mislim da ti za ispit dovoljne prezentacije sa predavanja, a za usmeni kolko čujem dovoljna skripta iz skriptarnice...moze pomoc pliz!.. jel ono kaj postoji u skriptarnici dovoljno za ispit? izvanredni sam student.. .. ako nije.. od kuda da skinem potrebne skripte za ispit! .. hvala!
pa ja sam i za pismeni učila tih 6 lekcija ali stvarno mi ništa iz njih nije bilo na pismenom..sve definicije i prijevod riječi bili su iz eng za pravnike..a u ona 2 zadatka gdje se ubacuju riječi i glagoli, tu može stavit bilo koji tekst sam da vidi dal razumiješ..ali bit je u tome da usmeni može biti odmah drugi dan ujutro pa je premalo vremena da se nauči tih 6 lekcija pa možda bolje odmah naučit sve..hej, kaj sigurno onih 6 dodatnih lekcija ne ulazi u pismeni
lekcije iz prvog semestra su na pismenom - prodji slajdove sa prof.predavanja, a na usmenom je onih dodatnih šest:wink5:jel mi može netko reć koje su lekcije u ispitu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.