AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski 2013.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
nisu se sjetili pozvati ostale predstavnike?molim?što?
Radilo se o izostanku predstavnika posljedisplomskih studija. Realno, tko bi se njih sjetio. Osim toga, ako su izabrani, njihova dužnost je sudjelovanje na sjednici.

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
posljedisplomskih studija.
kolega, kaj to mene briga? da se radi o isusu kristu trebao je biti tamo! kaj me briga jesu na poslijediplomskom ili u svemiru? ako si izabran u sz i ako ces se u svom cv-u hvaliti da si aktivno sudjelovao u sz-u velebnog pfzg-a, onda izvoli radit svoj jebeni posao! neeee, njima sz sluzi za erasmus i ostala sranja. hrpa nesposobnih debila.

znala sam da nema dekanskog, ali ovaj rok u 12.mj. su oni sjebali sa svojim (ne)kvorumom.

evo buduceg pravnika kako odgovara na upite kolega

Matija Magerl- Zato kolegice što se nismo sjetili uračunati docente od kojih su neki ispitivači na ispitima u kvorum studentskih predstavnika. Biste li ih se vi sjetili?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
To više, zapravo, ništa nije bitno.

Doduše, lijepo je odgovorio. Biste li ih se vi sjetili? Ja prvi ne bih. ;) Što zapravo usmjerava sukus problematike u ispravnom pravcu.

Politika fakulteta je da ne donosi odluke o nečemu što de facto ne postoji (dekanski). Dakle, mišljenja sam, da je gubitak vremena forsirati "dekanski". Umjesto rasipanja energije na taj fantomski rok, trebalo bi staviti imperativ na povećanje broja redovnih ispitnih rokova i njihovu ravnomjerniji raspored tijekom akademske godine. Dakle, da se jedan notorni problem deficita ispitnih rokova riješi trajno, a ne ad hoc (povuci-potegni) od rujna do rujna.

Već sad bi mogli prikupljati potpise zahtjeva za povećanjem broja ispitnih rokova.

P.S. Ne mogu odoljeti ne zapitati se, zbog čega četiri studentske predstavnice našeg fakulteta, izabrane u ožujku, ne odgovaraju na upite studenata ovdje na forumu, imenom i prezimenom, baš kako stud. predstavnici pravnika odgovaraju na Pravokutniku?
Nije valjda da se i njima treba javiti poštom preporučeno ili putem Fejzića?

Aine

Doduše, lijepo je odgovorio. Biste li ih se vi sjetili?
daj fakat. nemoj bit smijesan.

Dakle, mišljenja sam, da je gubitak vremena forsirati "dekanski"
bu hu hu. dekanski nikad nije bio fantomski rok. meni nije bio problem napraviti peticiju. ljudi su je htjeli, ljudi su je dobili. i reci mi tko je forsirao dekanski, tko je rasipao energiju na nj? sz? udruga? odmah su nam dali do znanja da ni nece raspravljati o istome.

ili putem Fejzića?
onak a di ti zivis?? ofc da samo i jedino preko fba, onak ou em điii

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
daj fakat. nemoj bit smijesan.
Ok, prvo prozvani kolega se, upućen sam, intezivno zalago za studente tijekom svojeg mandata, ali i dulje. Ako ništa, provjerite i njegov Twitter profil za puno širu i ispravnu sliku njegova zalaganja.
Ne smatram korektnim nekoga tako proizvati i još k tome anonimno. Osim toga, on nije naš stud. predstavnik.

Aine

Ok, prvo prozvani kolega se, upućen sam, intezivno zalago za studente tijekom svojeg mandata, ali i dulje. Ako ništa, provjerite i njegov Twitter profil za puno širu i ispravnu sliku njegova zalaganja.
Ne smatram korektnim nekoga tako proizvati i još k tome anonimno.
da,da.

fakin

Super Moderator
Želim se učlaniti u famoznu udrugu i postati studentski zaštitnik XD
Najbolji ste!Volim Vas sve tamo!
Nego,kad kreće prikupljanje potpisa za dekanski rok u sljedećoj akademskoj godini za koji se od danas zna da ga neće biti? :D

Nemojte svoj gnjev usmjeriti na udrugu.Udruga i postoji zbog dekanskog roka XD
sad će se jadna ivana naljutiti i nitko joj neće lajkati slike i šerati pjesme, ne smiješ biti tako okrutan, ipak je ona plahog srca

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Svi su bili pozvani, ali je štos što se predstavnici poslijediplomskih nisu odazvali, a nitko nije računao da će njihovo neprisustvo značiti nemogućnost formiranja kvoruma.

Osim toga, budimo realni, i da su imali kvorum, što su mogli? Staviti veto na odluku i prolongirati neizbježno za tjedan dana?

Osobne me više zabrinjava nekomunikacija naših stud. predstavnika sa studentima, a 100% su registrirani tu na forumu kao i 99,9% studenata.

MARYYNNA

Da li postoji mogućnost raspisivanja peticije za uvođenje REDOVNOG roka početkom 12. mjeseca- u biti, ono što su nam ''obećali'' pa se ''predomislili''? Ako postoji, koja je procedura, voljna sam sudjelovati ako ne i sve pokrenuti jer ne da su nas sribali s tim kaj nije bilo dekanskog nego su još odustali od ovog roka,a iskreno zbog kojih razloga?Prevelika je razlika između rokova u 11.mj i onih koji počinju tek u 2.mjesecu. Ajmo ljudi, izborit se za sebe i buduće kolege

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Da li postoji mogućnost raspisivanja peticije
Stalno i uvijek postoji mogućnost raspisivanja peticije za bilo što.

S obzirom na to da je Sjednica bila, a odluke donesene, ne znam koje tijelo bi i kojim aktom naknadno donijelo odluku o dodatnom roku. Osim, naravno, ako neće biti još neke sjednice. :D

MARYYNNA

Stalno i uvijek postoji mogućnost raspisivanja peticije za bilo što.

S obzirom na to da je Sjednica bila, a odluke donesene, ne znam koje tijelo bi i kojim aktom naknadno donijelo odluku o dodatnom roku. Osim, naravno, ako neće biti još neke sjednice. :D
a koji je razlog što su odustali od tog naknadnog roka?

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
nema
da li netko zna jelo moguce ipak polagati ispit iz 3.godine nakon 1 nepoloženog iz 2.godine i nakon 30.9.2014. ?
hvala na odgovoru
i kako se upisujemo sada preko studomata...do kada je rok za izvanredne i kako plaćamo?
puno hvala svima koji pomognu odgovorom

~crystal~

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da li netko zna jelo moguce ipak polagati ispit iz 3.godine nakon 1 nepoloženog iz 2.godine i nakon 30.9.2014. ?
hvala na odgovoru
i kako se upisujemo sada preko studomata...do kada je rok za izvanredne i kako plaćamo?
puno hvala svima koji pomognu odgovorom
Za prvo pitanje sumnjam da ce biti moguce, iako cekamo da neki od nasih kolega obave razgovor s Kopricem u vezi toga pitanja.
Danas su objavili sve vezano za upise na nasoj web stranici pa pogledaj tamo. Upis preko studomata detaljno je objasnjen :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks