Horiemon
Kronično vaš, 0-24
Radilo se o izostanku predstavnika posljedisplomskih studija. Realno, tko bi se njih sjetio. Osim toga, ako su izabrani, njihova dužnost je sudjelovanje na sjednici.nisu se sjetili pozvati ostale predstavnike?molim?što?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Radilo se o izostanku predstavnika posljedisplomskih studija. Realno, tko bi se njih sjetio. Osim toga, ako su izabrani, njihova dužnost je sudjelovanje na sjednici.nisu se sjetili pozvati ostale predstavnike?molim?što?
kolega, kaj to mene briga? da se radi o isusu kristu trebao je biti tamo! kaj me briga jesu na poslijediplomskom ili u svemiru? ako si izabran u sz i ako ces se u svom cv-u hvaliti da si aktivno sudjelovao u sz-u velebnog pfzg-a, onda izvoli radit svoj jebeni posao! neeee, njima sz sluzi za erasmus i ostala sranja. hrpa nesposobnih debila.posljedisplomskih studija.
daj fakat. nemoj bit smijesan.Doduše, lijepo je odgovorio. Biste li ih se vi sjetili?
bu hu hu. dekanski nikad nije bio fantomski rok. meni nije bio problem napraviti peticiju. ljudi su je htjeli, ljudi su je dobili. i reci mi tko je forsirao dekanski, tko je rasipao energiju na nj? sz? udruga? odmah su nam dali do znanja da ni nece raspravljati o istome.Dakle, mišljenja sam, da je gubitak vremena forsirati "dekanski"
onak a di ti zivis?? ofc da samo i jedino preko fba, onak ou em điiiili putem Fejzića?
Ok, prvo prozvani kolega se, upućen sam, intezivno zalago za studente tijekom svojeg mandata, ali i dulje. Ako ništa, provjerite i njegov Twitter profil za puno širu i ispravnu sliku njegova zalaganja.daj fakat. nemoj bit smijesan.
izabran u sz i ako ces se u svom cv-u hvaliti da si aktivno sudjelovao u sz-u velebnog pfzg-a
da,da.Ok, prvo prozvani kolega se, upućen sam, intezivno zalago za studente tijekom svojeg mandata, ali i dulje. Ako ništa, provjerite i njegov Twitter profil za puno širu i ispravnu sliku njegova zalaganja.
Ne smatram korektnim nekoga tako proizvati i još k tome anonimno.
sad će se jadna ivana naljutiti i nitko joj neće lajkati slike i šerati pjesme, ne smiješ biti tako okrutan, ipak je ona plahog srcaŽelim se učlaniti u famoznu udrugu i postati studentski zaštitnik XD
Najbolji ste!Volim Vas sve tamo!
Nego,kad kreće prikupljanje potpisa za dekanski rok u sljedećoj akademskoj godini za koji se od danas zna da ga neće biti?
Nemojte svoj gnjev usmjeriti na udrugu.Udruga i postoji zbog dekanskog roka XD
Stalno i uvijek postoji mogućnost raspisivanja peticije za bilo što.Da li postoji mogućnost raspisivanja peticije
a koji je razlog što su odustali od tog naknadnog roka?Stalno i uvijek postoji mogućnost raspisivanja peticije za bilo što.
S obzirom na to da je Sjednica bila, a odluke donesene, ne znam koje tijelo bi i kojim aktom naknadno donijelo odluku o dodatnom roku. Osim, naravno, ako neće biti još neke sjednice.![]()
nemavise nema dekanskog roka??
da li netko zna jelo moguce ipak polagati ispit iz 3.godine nakon 1 nepoloženog iz 2.godine i nakon 30.9.2014. ?nema
Za prvo pitanje sumnjam da ce biti moguce, iako cekamo da neki od nasih kolega obave razgovor s Kopricem u vezi toga pitanja.da li netko zna jelo moguce ipak polagati ispit iz 3.godine nakon 1 nepoloženog iz 2.godine i nakon 30.9.2014. ?
hvala na odgovoru
i kako se upisujemo sada preko studomata...do kada je rok za izvanredne i kako plaćamo?
puno hvala svima koji pomognu odgovorom
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.