AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski 2013.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kolko su šanse da ga bude, odnosno nebude? jel bude isto ko i svake godine potpisivanje peticije?

rekla mi je frendica sa prava da kod njih nebude jer svi faksevi trebaju završit akademski godinu do određenog datuma, kako bi svi počeli zajedno i imali jednaku akademsku godinu, odnosno imali ispite i predavanja u isto vrijeme.

meni to nema smisla pošto nisu svi faksevi isti i nemaju svi istu količinu rokova, niti isti "tempo" i način studiranja

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
tako je. odlučeno je na sjednici. dekanskog više neće biti. :( bit će neki dodatni rok u, mislim, prosincu?
peticija je irelevantna.

fakin

Super Moderator
bez problema se mogla napraviti peticija i prijetiti blokiranje referade i fakulteta kao što to uspješno svake godine rade na filozofskom...ispiti su bez problema mogli biti u zadnjem tjednu rujna... od pon do sri pismeni, čet i pet usmeni, samo da su se oni klošari iz one fantomske udruge imalo potrudili oko ičega...

kad već oni sami sebe nazivaju predstavnicima studenata, iako mene prvog oni nisu niti će ikada predstavljati...

enna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
...ovako dragi kolege i kolegice, studenti poreznog rade on line peticiju, ne vidim zašto nebi i mi,nemamo kaj izgubit... Sanja veli da nam niko neće poklonit dekanski ako se ne potrudimo,navodno samo za pravnike neće bit dekanskog...

i tko je tu uopće predstavnik??? iko niš ne radi iz te udruge... pa di ste ljudi???

Vugra

...ovako dragi kolege i kolegice, studenti poreznog rade on line peticiju, ne vidim zašto nebi i mi,nemamo kaj izgubit... Sanja veli da nam niko neće poklonit dekanski ako se ne potrudimo,navodno samo za pravnike neće bit dekanskog...

i tko je tu uopće predstavnik??? iko niš ne radi iz te udruge... pa di ste ljudi???
ako vazi online peticija,onda nek ju netko napravi !!

sufi

bez problema se mogla napraviti peticija i prijetiti blokiranje referade i fakulteta kao što to uspješno svake godine rade na filozofskom...ispiti su bez problema mogli biti u zadnjem tjednu rujna... od pon do sri pismeni, čet i pet usmeni, samo da su se oni klošari iz one fantomske udruge imalo potrudili oko ičega...

kad već oni sami sebe nazivaju predstavnicima studenata, iako mene prvog oni nisu niti će ikada predstavljati...
Pa ispiti i jesu u zadnjem tj rujna! Barem nekih kolegija..jer ja izlazim na tom redovitom drugom roku u rujnu..al moramo si priznati da masa ekipe kvoca za dekanski i kad ga odobre onda prijave a ne iziđu na rok. I onda se to lomi na leđima nas kaj bi si skinuli koji ispit s grbe na dekanskom. Vezano uz predstavnike..svi ljude pljuju (opravdano il ne..necu ulaziti u to) al svi su imali priliku prijaviti se za izbor istih pa bas mi se nije cinilo na predavanju da je ekipa bila nadobudna pokazati kak bi predstavljali kolege na toj funkciji,jer cura iz udruge kad je dosla pitat za prijave nitko nije bio zainteresiran. I vjerujem da se netko obrati u udrugu za info tko nam je predstavnik da bi istu i dobio..I fala Bogu ak je ovo zaozbac da ce nam dati bar jos jedan rok kroz zimski semestar..jer tak je prije bilo, a glede dekanskog zapnimo svi..pa nek nam je svima sa srecom

enna

no i kaj sad s tom online peticijom? to bude nest s toga ili?
stvar je u tome da to netko mora napraviti podhitno da se to što prije počne,ne znam točno kako to kolege iz poreznog namjeravaju napraviti.. ali treba pokušati nitko nam neće dat rok ako ćemo svi čekat...

stvar je u tome da bi se predstavnik ili predstavnica studenata trebala javiti,ne znam čemu onda i ti izbori ako nikog nije briga za studente i naša prava...

blankad

stvar je u tome da to netko mora napraviti podhitno da se to što prije počne,ne znam točno kako to kolege iz poreznog namjeravaju napraviti.. ali treba pokušati nitko nam neće dat rok ako ćemo svi čekat...

stvar je u tome da bi se predstavnik ili predstavnica studenata trebala javiti,ne znam čemu onda i ti izbori ako nikog nije briga za studente i naša prava...
da, kuzim..a kaj tu na forumu ih se nigdje ne moze kontaktirati il nesto?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Bolje sa Ipetition probajte

Samo, ako boga znate, nemojete te peticije po fejsbljuku i sličnim pseudodruštvenim servisima. ;)

Vugra

Bolje sa Ipetition probajte

Samo, ako boga znate, nemojete te peticije po fejsbljuku i sličnim pseudodruštvenim servisima. ;)
ako ju nitko veceras ne napravi, na ovoj gore str ce ju kolegica sutra napravit...osim ak se tebi da sad ;) ;)

treba stavit da se upise broj indeksa, godina studiranja, upisa... tak da bude ko ona ruvno radena... velim ak ti se da, napravi ju :)

i fejs ce samo sluzit kao i forum, za zaljepit link od peticije da svi znaju i ispune :D

enna

ne znam koliko je dobro da to radimo on line,tj. dal će nam to uvažit...

Vugra

ne znam koliko je dobro da to radimo on line,tj. dal će nam to uvažit...
zasto nebi ? :/ pa pisat ce i broj indeksa i svi.podaci... samo neznam kako se potpis rjesava...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks