AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski 2013.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pa ja bi dodala razlog zbog kojeg tražimo, da se odobri studentima kojima treba 1 ispit za upis u višu godinu i da manje platimo ... nešto u tom smislu, to se mora predat prije 25.,tako da ajmooo...
u tome odma eliminiraš one kojima taj jedan nije uvjet ! znam da u drugom dijelu rečenice ustvari opet uključuješ sve, ali ionako će oni ako ga odobre odredit uvjete , koje će sami smislit ( prijava samo jednog ispita i/ili prijava a ne dolazak se računa kao pad ...i slično) pa nema razloga da si odma sami stavljamo ograničenja.

samo da ovi tamo na sjednici (predstavnici ili ko već) spomenu da su i na ostalim fakultetima odobrili dekasnki, makar svima vrijedi pravila da se ispiti broje do 30.9-pa nema mogućnosti za dekanski na početku 10.mjeseca,ali da su ga stavili zadnji tjedan 9.:awesome:

Aine

trenutno je tekst takav, mogu ga promijeniti bilo kada. ipak su nam potpisi vazniji od toga. ali nikako necu napisati ovo za uvjet ;)

Vugra

trenutno je tekst takav, mogu ga promijeniti bilo kada. ipak su nam potpisi vazniji od toga. ali nikako necu napisati ovo za uvjet ;)
ti vidiš i broj sakupljenih potpisa?
jel se zna kolko ih je inače bilo ?

Aine

ti vidiš i broj sakupljenih potpisa?
jel se zna kolko ih je inače bilo ?
da, sve mi je to na google drive-u. trenutno imamo 67 potpisa.
ne znam koliko ih je inace bilo.

update- 69

Vugra

pa ja bi dodala razlog zbog kojeg tražimo, da se odobri studentima kojima treba 1 ispit za upis u višu godinu i da manje platimo ... nešto u tom smislu, to se mora predat prije 25.,tako da ajmooo...
i prije 25. ! do negdje 20., ako ne i ranije, jer makar je sjednica tad, oni ako ga misle odobrit,moraju sve pripremit, a ako predamo 25., onda ostaju samo
26.9 i 27.9 i ponedjeljak 30.9, što je premalo za prijave, i sve !
a ako par dana prije sjednice, vide peticiju, i broj potpisa i odluče ga odobrit, onda mogu sve pripremit...

Tončica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ali već imaš redovne ispitne rokove zadnji tjedan u 9 mjesecu. nema šanse da onda za iste stavi isti tjedan još jedan rok.
zadnji tjedan u 9 mjesecu za mene je od 23.09. - 29.09. ovaj slijedeći gledam kao prvi tjedan u 10 mjesecu, jel...

Vugra

neka dekanski bude početkom 10 mjeseca... kako je bilo i prošle godine
niti na jednom fakultetu nece biti u 10.mjesecu zbog odredbe/zakona da se ispiti vrijede.polozeni zakljucno sa 30.9...

i sada se gore imas post ekonomija izborila da ga onda stave zadnji tjedan 9.mjeseca.

jelenko.wt

brijem da teško da nam budu dali zadnji tjedan u 9mj pošto još uvijek traju redovni rokovi :(

Aine

mali update, za sada imamo 260 potpisa. kolegice Vugra, vidim da si na fejsu pa te molim da stavis link u one popularne grupe, mozda ti ljudi ne idu na forum ;)

Vugra

mali update, za sada imamo 260 potpisa. kolegice Vugra, vidim da si na fejsu pa te molim da stavis link u one popularne grupe, mozda ti ljudi ne idu na forum ;)
obavljeni vec jucer ;)

nisam u grupi za 3.godinu i u onoj za 1. -pa za njih neznam jel stavljeno, al u ove dvije sam ja - je.

pa i ja molim kolege koji su u ostalim grupama da i tamo stave link peticije

Vugra

www.pravo.unizg.hr/studenti/SZ

u prvom-drugom odlomku se spominj. ali i bas dokument koji je isti za sva sveucilista u rh! al ga nemrem nac sada

e i zbog ovog se kao zakljucilo da dekasnov nema-a na svim fakultetima vrijede ista pravila- a npr ekonomija ima dekanski..vjerojatno i puno drhgih fakulteta

walle

Malo čitam.. Studiram već par godina i svake godine nam govore da od ove godine nema dekanskih i opet nam ga odobre. Samo, nije u redu kaj studenti prijave po tri, četiri ispita za dekanski! Budimo realni, cijele godine si dao dva, tri ispita i sad na jednom roku misliš dati sve.. Jedan ispit možeš dati, ali više.. Nadam se da će odobriti dekanski.. Imam još dva ispita, bilo bi to savršeno.. Držim fige..

irene

kako će odobriti dekanski rok, kad po novome svi upisi se moraju izvršiti do 30.09...,,,a u 10 mj. će se vršiti specijalistički upisi!!!
Tu sam informaciju jučer dobila iz sobe 8 i sobe 10!!
Nažalost, jer sam se i ja također nadala dekanskom roku!!!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks