Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
redovni moraju odslušati predavanja da bi mogli na ispite. tako je barem dosad bilo, no možda sa novim rokovima idu nova pravila.a kaj sad s tim rokom u 12. mjesecu ak ga uvedu..mogu ja kao redovna polagati ispite onda il moram cekati potpise znači ipak onda do 2. mjeseca?
Fali emotivnog naboja za cilj.nije mi jasno zasto je problem potpisat peticiju...
sve ispite da stave isti dan, svako smije sao jedan prijavit i nedolazak ss racuna kao pad - posto bi prijavve bile dan prije samog ispita... i popodne rezultati/navecer , iduci dan usmeni... dosta nam je za to 2 dana !Zakonska odredba od 2 tjedna nikad se nije primjenjivala kod dekanskog, barem ne na nasem faksu. Sve ovisi o njihovoj dobroj volji a ne zak. proceduri. Ja bih pristala cak i na to da uvedu dekanski za samo neke ispite...
Nakon sjednice 25.rujna. Ako se ovi potpisi uopce predaju. Nitko iz Udruge nije rekao ni slovo o ovoj peticiji. Tako da im se ocito trebamo moliti da predaju potpise.kad će se saznati dal su odobrili dekanski???nadam se da će doći k sebi te nam ga stavit u 10. mjesec!!!
ovi sa prava svoju peticiju za rok u 12.mjesecu predaju sad u ovaj utorak 17.9 !!Nakon sjednice 25.rujna. Ako se ovi potpisi uopce predaju. Nitko iz Udruge nije rekao ni slovo o ovoj peticiji. Tako da im se ocito trebamo moliti da predaju potpise.
Ja stvarno ne znam, nisam u Udruzi i nemam pojma o tehnikalijama. Da li se itko iz Udruge oglasio na FB?ovi sa prava svoju peticiju za rok u 12.mjesexu predaju sad u ovaj utorak 17.9 !!
dekanu...
tako da mislim da se ranije mora predat ( prije 25.)
ne :/Ja stvarno ne znam, nisam u Udruzi i nemam pojma o tehnikalijama. Da li se itko iz Udruge oglasio na FB?
Ja sam, evo, kontaktirala Ivanu, predsjednicu Udruge. Pa je rekla da se javimo na mail udruge ([email protected]). Hoće se javiti onaj tko je pokrenuo peticiju? Ako je netko ima na facebooku može i na taj način, eto samo da se djeluje.Ja stvarno ne znam, nisam u Udruzi i nemam pojma o tehnikalijama. Da li se itko iz Udruge oglasio na FB?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.