AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski 2013.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

blankad

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
a kaj sad s tim rokom u 12. mjesecu ak ga uvedu..mogu ja kao redovna polagati ispite onda il moram cekati potpise znači ipak onda do 2. mjeseca?

SheSun

a kaj sad s tim rokom u 12. mjesecu ak ga uvedu..mogu ja kao redovna polagati ispite onda il moram cekati potpise znači ipak onda do 2. mjeseca?
redovni moraju odslušati predavanja da bi mogli na ispite. tako je barem dosad bilo, no možda sa novim rokovima idu nova pravila.

nego, brucošima su zadnji rokovi sa završetkom 20.9., vidim da višim godinama i duže rokovi traju, no zar stvarno ne postoji šansa da dekanski uspiju staviti zadnji tjedan u 9. mjesecu?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
nije mi jasno zasto je problem potpisat peticiju...
Fali emotivnog naboja za cilj.

Trebalo bi možda ubaciti Želite li da dekasnki rok bude ustavom zajamčena redovna ispitna zajednica između sutenada i fakulteta? U potpisu: "U ime deknaskog" ;)

:D

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
I idemo odmah u prosvjede!!Predlazem da glumimo lezece policajce ispred TMT-a.

Vugra

E a da promijenis onaj dio- studijskog centra u samo pravnog fakulteta ?

"njihova" peticija za rok u 12.mjesecu j za sve i potpisujemo i mi ,a pise samo Pravni fakultet ...

i oni se zale da nemaju bas planirani.broj potpisa...i da se potpisi skupljaju do ponedjeljka navecer!! sto bi znacilo da se vec u utorak 17.9 moraju predat - i ovi nasi...

predstavnik sz pravnog fakulteta kaze da je nemoguce da nam odobre dekanski. Jer ekonomija ga ima u zadnjem tjednu 9.mj sto je kod nas nemoguce ( zbog zakonske odredbe od 2 tjedna koja moraju biti izmedu rokova), a dekanski u 10.mj nije moguc zbog one odredbe Zg Sveucilista da se obracun radi zakljucno sa 30.9

kaze i da, pravni osijek i pravni rijeka koji imaju dekanski ne pripadaju zg sveucilistu i oni sa odredbom 30.9 nemaju nikakve veze ( to je odredba zg sveucilista),pa mogu imat dekanski i u 10.mjesece.

Oni se onom peticijom bore za dodatni rok u 12.mjesecu - peticiju potpisujwmo i mi - rok je ponedjeljak navecer.

https://docs.google.com/forms/d/1F_cJuFZWENreS3H05p97DpB9cW_GfNz1qE_-0txqiYg/viewform

Kaze da predamo ovu za dekanski- al iz gore navedenih razloga -kaze da nece proc.

Eto :/

Aine

Vugra, čitala sam sve to na pkt-u :/. Tko je u pravu, ja stvarno ne znam. Jedni kažu jedno, drugi kažu drugo. Trebamo doći u kontakt s ljudima iz Udruge, da li će oni uopće htjeti predati te potpise...

Skeletor

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kad sam prije dvije godine predao Kopriću peticiju,koja doduše nije bila povezana s dekanskim rokom,isti je rekao da se na njoj ne smiju nalaziti potpisi izvanrednih studenata jer su njihova pravila studiranja malo drugačija od onih redovnih studenata.Eto samo da znate. ;)

Tončica

Zakonska odredba od 2 tjedna nikad se nije primjenjivala kod dekanskog, barem ne na nasem faksu. Sve ovisi o njihovoj dobroj volji a ne zak. proceduri. Ja bih pristala cak i na to da uvedu dekanski za samo neke ispite...

lock

kad će se saznati dal su odobrili dekanski???nadam se da će doći k sebi te nam ga stavit u 10. mjesec!!!

Vugra

Zakonska odredba od 2 tjedna nikad se nije primjenjivala kod dekanskog, barem ne na nasem faksu. Sve ovisi o njihovoj dobroj volji a ne zak. proceduri. Ja bih pristala cak i na to da uvedu dekanski za samo neke ispite...
sve ispite da stave isti dan, svako smije sao jedan prijavit i nedolazak ss racuna kao pad - posto bi prijavve bile dan prije samog ispita... i popodne rezultati/navecer , iduci dan usmeni... dosta nam je za to 2 dana !

Aine

kad će se saznati dal su odobrili dekanski???nadam se da će doći k sebi te nam ga stavit u 10. mjesec!!!
Nakon sjednice 25.rujna. Ako se ovi potpisi uopce predaju. Nitko iz Udruge nije rekao ni slovo o ovoj peticiji. Tako da im se ocito trebamo moliti da predaju potpise.

Vugra

Nakon sjednice 25.rujna. Ako se ovi potpisi uopce predaju. Nitko iz Udruge nije rekao ni slovo o ovoj peticiji. Tako da im se ocito trebamo moliti da predaju potpise.
ovi sa prava svoju peticiju za rok u 12.mjesecu predaju sad u ovaj utorak 17.9 !!
dekanu...
tako da mislim da se ranije mora predat ( prije 25.)

Aine

ovi sa prava svoju peticiju za rok u 12.mjesexu predaju sad u ovaj utorak 17.9 !!
dekanu...
tako da mislim da se ranije mora predat ( prije 25.)
Ja stvarno ne znam, nisam u Udruzi i nemam pojma o tehnikalijama. Da li se itko iz Udruge oglasio na FB?

selma

Ja stvarno ne znam, nisam u Udruzi i nemam pojma o tehnikalijama. Da li se itko iz Udruge oglasio na FB?
Ja sam, evo, kontaktirala Ivanu, predsjednicu Udruge. Pa je rekla da se javimo na mail udruge ([email protected]). Hoće se javiti onaj tko je pokrenuo peticiju? Ako je netko ima na facebooku može i na taj način, eto samo da se djeluje.

fakin

Super Moderator
kao što je već tu rečeno...jedan dan svi pismeni, drugi dan usmeni i to je to...
na feru je ove godine tako...i svatko ima pravo prijaviti jedan ispit i savršenstvo...

Aine

bila sam danas na ispitu i pitala prof. za dekanski. kaze da nis od toga, uzalud vam trud sviraci za druge je dekanski.

victory

nakon što sam pročitala 4 strane ove teme, zadnji komentar "Ja sam se upisao" je očito ono što ću i ja danas ić napravit...Bolje vrabac u ruci nego golub na grani!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks