Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
na pogrešnom forumu postavljaš pitanja. ovo je forum upravnih studenata Pravnog fakultetaBok, nadam se da netko može pomoći :/
Ekonomski fakultet, 1 godina preddiplomskog, skupljena 44 ects boda, za uvjet potrebno 45 ects bodova. Što upisujem? Pad godine (parcijala)? Kako to funkcionira? Možda netko zna
hvala ti puno...da li možda znaš kad je dead line za upis?! Lani je bio 16.10.Nisi paranoična. Nisu ništa objavili. Ja već više od tjedan dana svaki dan gledam ( i na glavnom dijelu stranice i onom odjeljku Obavijesti stud.referade) i nema ništa. Stvarno me zanima kaj više čekaju 14.9. je već. Ne bi se čudila da su stavili obavijest na vrata.
E neznam ti, znam za pravni, agronomiju, filozofski družbe isusove i likovnu akademiju, al za efzg nažalost ne.Bok, nadam se da netko može pomoći :/
Ekonomski fakultet, 1 godina preddiplomskog, skupljena 44 ects boda, za uvjet potrebno 45 ects bodova. Što upisujem? Pad godine (parcijala)? Kako to funkcionira? Možda netko zna
A odkud ti uopce ideja da se to vise ne bi moglo?Moze li itko potvrditi da i ove godine izvanredni studenti mogu upisat istu godinu opet, nevezano uz bodove i ista, kao sto smo i predhodnih godina mogli?
Prošle god je rok za upis u studomatu bio 30.9. I onda su nam odredili datume kad smo nosili indekse i uplatnice...puno hvala...ma, više ne vjerujem niti vlastitim očima pa onda eto, pitam da opet nekaj ne fulam...
hvala ti puno...da li možda znaš kad je dead line za upis?! Lani je bio 16.10.
To i mene zanima.Stigle informacije o upisima!
Imam pitanje, ja nisam podigla onaj AAI identitet iako sam 2 godina, a vidim da do 1.10 to svi moramo imati, pa jeste vi to podigli i gdje?
tvoja molba je čista formalnost. piše ti sve u pravilima za upis za izvanredne studenteLjudi moze pomoc,prelazim sada s redovne u izvanredne studente i ne znam bas kako to sve funkcionira, pise da trebam donjeti molbu za prelazak na izvanredne studente pa jel zna netko kakva je to molba i sto s njom trebam napraviti? I jel ja sada pri upisu kao izvanredni placam samo ects bodove koje upisujem ili punu clanarinu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.