AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mis777

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hej ljudi..sta sa ispitima iz ljetnog sem.ako mi ostane koji...ako neuspijem dat sad u 9 tom mj...dali ih mogu dat u 11tom i 2drugom mj..ili ih moram ponovno upisat kad budu upisi za ljetni sem?? Hvala

Hej ljudi..sta sa ispitima iz ljetnog sem.ako mi ostane koji...ako neuspijem dat sad u 9 tom mj...dali ih mogu dat u 11tom i 2drugom mj..ili ih moram ponovno upisat kad budu upisi za ljetni sem?? Hvala

fakin

Super Moderator
njih upisuješ i plaćaš tek nakon rokova u veljači...ako ih do tada položiš normalno da ih ne plaćaš kad ih niti ne upisuješ više

mis777

aha...jel si siguran da bude opcija na studomatu za prijavu tih ispita koje smo odslusali,koji su ljetni semestar?? i da li to znaci onda da bez obzira i ako ih damo do veljače,opet upisujemo onoliko ects bodova koliko smo dali do kraja 9tog mj?

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudi zna li netko, ako ima tko, pretražujem tu stare postove pa da ne čitam svih 109 stranica..Sve sam odslušao sa 2.godine specijalističkog, ostat će mi 2 iz ljetnog semestra i 1 iz zimskog i diplomski. Jel plaćam sve odjednom u 10mj, ljetne u ljetnom ili kaj kak?
Redovan sam do sad bio, bez plaćanja.
Hvala svakom tko ispiše koje slovo!

mape5

Super Moderator
mislim da bi trebali prestati koristiti taj izraz "parcijala" jer nema više parcijale, ili padaš godinu ili ideš dalje.
Dakle ako ne ostvariš minimalni broj ECTS bodova za upis više godine, dobiješ u index štambilj Ponavlja godinu.

Parcijala je bila prije, ali su također bili i predmeti koji su uvjetovali upis više godine, pa ako te predmete nisi položio, padaš godinu, ako si te predmete položio upisuješ višu godinu, pez obzira na zaostatke iz niže godine. Tako je nekad bilo, a sada....

saras

Znaci li to da nebitno o broju bodova mogu upisati neke predmete s prve, a neke sa druge godine?

fakin

Super Moderator
koliko daš bodova s prve toliko možeš upisati bodova s druge...ako imaš 14 ectsa s prve onda možeš upisati max. 14 s druge, ako imaš 44 s prve možeš max. 44, ako imaš 50 i više moraš upisati svih 60 s druge...jasnije ne mogu

mape5

Super Moderator
a s prve moraš upisati sve (po semestru) i još dio s druge ;) ako želiš plaćati i upisivati te predmete. Znači najmanje koiko možeš upisati je 18 ects bodova po semestru.

bm99

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zanima me da li se izvanrednim studentima okrecu semestri i na visim godinama ili samo na prvoj? hvala :)

2000

Pozdrav kolege,
Mozete potvrdit, ako upisujem treci put isti predmet, postajem izvanredni student, jelda?

Antonija

molim vas pomoć jer ništa ne kužim sa ovim bolonjskim i bodovima. Naime studirala sam po starom programu i 2014. sam upisala specijalistički i upala sam kao redovni bez plaćanja. sad bi se prebacila na izvanredni i imat ću 35 bodova. koliki bi iznos ja platila sad kod upisa pada godine?
:confused:

Ellsssy

Pitanje, upis nove akademske godine na studomatu za nas koji nismo brucosi jos nije bila? Bit ce poslije ispitnih rokova jelda?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks