AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kolege i kolegice imam jedno pitanje, možda je već ranije dat odgovor ali ja ga nisam uspio pronaći, pa se unaprijed izvinjavam ako sam nekome dosadan :hm:. Evo ovako: ja sam upisao čisti zimski semestar 2-e godine (30 bodova) i sad mogu također upisati i čisti ljetni, ali ja ne želim upisati čisti ljetni, nego samo 23 boda pošto smatram da barem taj jedan predmet iz ljetnog semestra prm (obiteljsko) neću uspjeti riješiti do sljedećeg ljetnog semestra slijedeće godine, pa da im ne bi bzvz 2 x plaćao, ja bih taj predmet upisao po prvi puta u ljetnjem semestru 2016.godine zajedno sa ostalim predmetima iz 3 godine koje bih tada mogao upisati, također po prvi puta :). Dali se to tako može :confused: ili će mi stvarati probleme ako upisujem po prvi puta jedan iz druge i po prvi puta neke iz treće u jednom semestru. Znam da sam malo zakomplicirao pitanje ali šta da radim :( . Nadam se da ima kakva dobra duša :angel: da odgovori.
ovdje ti sve piše: UPIS U LJETNI SEMESTAR ZA STUDENTE STRUÄŚNIH STUDIJA - STUDENTI - Obavijesti studentske referade - Studijski centar za javnu upravu i javne financije - Studij

fakin

Super Moderator
imam jedno zanimljivo pitanje ako je netko imao iskustva s time...

pošto sada upisujemo semestar po semestar i recimo da mi nakon rokova u 9. mjesecu ostanu dva predemta iz ljetnog semestra, recimo ris i oup 2, oni nose svaki 7 znači 14 ukupno.
i onda bi u rujnu mogao upisati sve iz zimskog jer sam dao sve iz zimskog s druge godine, je li tako?
a ako dam do upisa u ljetni i ova dva predmeta bi li onda mogao i upisati sve predemete iz ljetnos treće godine?

znači ako bi moglo tako onda bi mogao dati cijelu treću iako su mi nakon rokova u 9. mjesecu ostala dva predmeta. može li biti tako zna li tko? :D

Plavuša

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
imam jedno zanimljivo pitanje ako je netko imao iskustva s time...

pošto sada upisujemo semestar po semestar i recimo da mi nakon rokova u 9. mjesecu ostanu dva predemta iz ljetnog semestra, recimo ris i oup 2, oni nose svaki 7 znači 14 ukupno.
i onda bi u rujnu mogao upisati sve iz zimskog jer sam dao sve iz zimskog s druge godine, je li tako?
a ako dam do upisa u ljetni i ova dva predmeta bi li onda mogao i upisati sve predemete iz ljetnos treće godine?

znači ako bi moglo tako onda bi mogao dati cijelu treću iako su mi nakon rokova u 9. mjesecu ostala dva predmeta. može li biti tako zna li tko? :D
da mogao bi tako jer ljetni semestar imas pravo polagat sve do sljedeceg upisa ljetnog semestra( znaci kraj 2 mj2016:p) .. u slucaju da ih ne polozis ponovno ih placas tek u ljetnom semestru

Tourniquet

jane doe.
Ja sam redovna studentica i za ovaj ljetni semestar imam upisat samo diplomski rad, znam da ću se morat upisivat ručno u referadi al me zanima jel moram platit taj diplomski? Nisam nigdje našla tu informaciju.

mape5

Super Moderator
pošto upisujemo posebno zimski, posebno ljetni, tako treba računati i ects bodove.
Meni je u ljetnom RIS i ULJUP. Ako i ne uspijem sad 24.02. položiti ULJUP, MORAM upisati predmete s treće godine jer treba biti upisano najmanje 18 ects bodova. Zvala sam u referadu i rekli su mi da moram upisati predmete i s treće godine kako bi se namirio min.broj ects bodova.

a što meni i nije baš drago.
naravno ja sam izvanredni

karosa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dal netko mozda zna ako imate upisano mirovanje godine dal se moze upisati manje od 18 ects bodova u ljetnom semestru ili ga uopce ne upisati?

tarja30

Zna li netko, može li se poslati indeks i uplatnica poštom?
Iskreno ne znam odgovor na tvoje pitanje (nemoj se ljutiti :) ),ali koliko znam kad dođeš s indeksom na faks uvijek pitaju dal si se upisao/upisala u studomatu,tak da je moguće da neće biti oduševljeni ako im dođe poštom ili ti neće htjeti provesti upis (znaš kakav je onaj gospodin koji radi u referadi). A i nije ti baš pametno slati poštom,ipak se radi o indeksu,koji je tvoja osobna ispava ko osobna ili putovnica. Nikad ne znaš di se može zagubit,oštetit i slično. Ako ga baš hoćeš poslati poštom,nazovi najprije Sanju i raspitaj se.

megime1008

Re: Studomat

Imam jedno pitanje, ostalo mi je građansko iz druge godine, a iz treće sam u zimskom semestru upisala sve kolegije osim UPP-a. Sad kad upisujem ljetni semestar, moram upisati svih 30 ectsa buduci da sam rješila cijeli prethodni ljetni semestar. Zanima me što onda sa završnim radom? Buduci da ga moram sad upisati,a polagat cu tek ideuce godine, budem li ga morala placati? Redovna sam studentica.

dashuria

Re: Studomat

Kolege,
u ljetnom semestru prošle godine sam upisala radno, oup II i jedan izborni predmet s 3. god i to je 19 ectsa. To bih ponovila i ove godine (jer ujedno i moram upisati ono što sam već upisala), ali na studomatu mi je kod tog izbornog kolegija kvačica ali je i prekrižen (ispunjena je kvota). Iako je kvačica kod njega ne povlači mi dodatnih 5 ectsa tako da kao da sam odabrala za upis samo 14 (radno+oup II). Kad odaberem neki drugi izborni onda mi povuče oba i zaračuna mi 24 ectsa.
Jel netko ima(o) takvu situaciju? Greška ili ću fakat morati upisati upisati 2 izborna iako to ne želim?
Hvala!

babaroga

Hvala na savjetima, poslati ću onda poštom, upis sam već obavila preko studomata a malo mi je problem doći u zg u prijepodnevnim satima :(

Aine

prosle godine upisala sam i platila diplomski. sada mi je ostala samo lokalna iz ljetnog. na studomatu mi stoji za upis samo lokalna,diplomskog nema. da li mi netko moze reci PROVJERENU inf da to znaci da jednom upisan i placen diplomski se vise ne placa kao sto su kruzile glasine?

just_me

Još jedno pitanje vezano da diplomski tj. završni rad. Izvanredni sam, ostao mi je samo završni rad,upisala sam ga i platila prošle godine, prema svim informacijama vidim da ga netrebam ponovno plačat. Ali mi nije jasno pošto ga preko studomata nemogu upisati, moram li ići u referadu da ga ONI UPIŠU do 27-og ili samo dođem na predaju indeksa za izvanredne? Molila bih vas ako netko zna ili je u sličnoj situaciji da mi odgovori. Zahvaljujem!

Aine

Još jedno pitanje vezano da diplomski tj. završni rad. Izvanredni sam, ostao mi je samo završni rad,upisala sam ga i platila prošle godine, prema svim informacijama vidim da ga netrebam ponovno plačat. Ali mi nije jasno pošto ga preko studomata nemogu upisati, moram li ići u referadu da ga ONI UPIŠU do 27-og ili samo dođem na predaju indeksa za izvanredne? Molila bih vas ako netko zna ili je u sličnoj situaciji da mi odgovori. Zahvaljujem!
da i kod mene ga nema na studomatu

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks