AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

adri01

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Koliko najmanje bodova mogu imat na drugoj godini da upisem sve predmete iz trece? I moram li onda prvo polozit te sa druge da mogu ove sa trece ili?

martina_sk

Administrator
Kako ne? Pa kada sam upisivala parcijalu druge upisala sam manje od 60 bodova i platila u dvije rate.
"Participacija školarine za redovite studente plaća se u pravilu jednokratno prilikom upisa u zimski semestar akademske godine. Iznimno, redoviti studenti koji plaćaju maksimalni iznos participacije školarine od 7.200 kuna plaćaju participaciju školarine u dva obroka – prvi prilikom upisa u zimski semestar, a drugi prilikom upisa u ljetni semestar."
http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/studenti?@=6o27#news_31172

e sad, moze biti da izvenredni mogu placati u dvije rate bez obzira na broj bodova. budem to provjerila u pon.

Dina77

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ako sad upisujem redovno prvu godinu na koje se načine moze i kada uplatiti školarina? Jel se moze i na rate platiti?

Angelsss

Re: Lista predmeta II. godine po težini i složenosti

Imam još nauku 2 za deveti mjesec iz prve godine, i to ću riješiti. E sad me zanima da li da upišem sve predmemte iz druge ili ne? Jer nebih davala novce bezveze pa da ih ne uspijem riješiti.
Ako si rješila sve ispite s prve, osim nauke 2, onda upisuješ cijelu drugu godinu, ili možda možeš jedan ispit manje.
Ali, u pravilu, to se računa kao da si očistila godinu, imaš pravo jedan ispit prenijeti u sljedeću.

Btw, izvanredni studenti imaju pravo plaćati školarinu u dvije rate bez obzira na iznos, za redovne ne znam...

I da, mene interesira jel cijena ECTS boda ostaje ista? 80 kn za ivanredne?

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ako si rješila sve ispite s prve, osim nauke 2, onda upisuješ cijelu drugu godinu, ili možda možeš jedan ispit manje.
Ali, u pravilu, to se računa kao da si očistila godinu, imaš pravo jedan ispit prenijeti u sljedeću.

Btw, izvanredni studenti imaju pravo plaćati školarinu u dvije rate bez obzira na iznos, za redovne ne znam...

100kn je za izvanredne,a 120kn za redovne

bihter

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ma riješit ću nauku 2 sad u 9-om mjesecu. A znam to sve za upisivanje kako ide, samo me zanimalo da li da upisujem sve iz druge ili ne.
Znam to za školarinu, plaćala sam je tako već. 100kn je za izvanredne

Angelsss

Ako ćeš rješiti sad nauku 2, onda nemaš izbora, upisuješ drugu godinu :D
A ništa, idem skupljati lovicu za novu godinu :) dok je još vrijeme...

kristina.s

Bok! Izvanredni sam student, da li ja mogu pauzirati jednu godinu i vratiti se ponovo na faks te nastavit tamo gdje sam stala ili toga na našem faksu nema? tnx na odg

kristina.s

A sta ako do sada nemamo ni jedan polozen ispit, izvanredni student..a htjeli bi nakratko pauzirat pa se vratit na faks? Jel to moguce? Tnx na odg

martina_sk

Administrator
A sta ako do sada nemamo ni jedan polozen ispit, izvanredni student..a htjeli bi nakratko pauzirat pa se vratit na faks? Jel to moguce? Tnx na odg
vjerujem da je moguće. samo se ne pojaviš na upisima i dođeš na sljedeće kad hoćeš nastaviti.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks