Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
"Participacija školarine za redovite studente plaća se u pravilu jednokratno prilikom upisa u zimski semestar akademske godine. Iznimno, redoviti studenti koji plaćaju maksimalni iznos participacije školarine od 7.200 kuna plaćaju participaciju školarine u dva obroka – prvi prilikom upisa u zimski semestar, a drugi prilikom upisa u ljetni semestar."Kako ne? Pa kada sam upisivala parcijalu druge upisala sam manje od 60 bodova i platila u dvije rate.
Ako si rješila sve ispite s prve, osim nauke 2, onda upisuješ cijelu drugu godinu, ili možda možeš jedan ispit manje.Imam još nauku 2 za deveti mjesec iz prve godine, i to ću riješiti. E sad me zanima da li da upišem sve predmemte iz druge ili ne? Jer nebih davala novce bezveze pa da ih ne uspijem riješiti.
100kn je za izvanredne,a 120kn za redovneAko si rješila sve ispite s prve, osim nauke 2, onda upisuješ cijelu drugu godinu, ili možda možeš jedan ispit manje.
Ali, u pravilu, to se računa kao da si očistila godinu, imaš pravo jedan ispit prenijeti u sljedeću.
Btw, izvanredni studenti imaju pravo plaćati školarinu u dvije rate bez obzira na iznos, za redovne ne znam...
I da, mene interesira jel cijena ECTS boda ostaje ista? 80 kn za ivanredne?
Ako si rješila sve ispite s prve, osim nauke 2, onda upisuješ cijelu drugu godinu, ili možda možeš jedan ispit manje.
Ali, u pravilu, to se računa kao da si očistila godinu, imaš pravo jedan ispit prenijeti u sljedeću.
Btw, izvanredni studenti imaju pravo plaćati školarinu u dvije rate bez obzira na iznos, za redovne ne znam...
I da, mene interesira jel cijena ECTS boda ostaje ista? 80 kn za ivanredne?
Zar nije 100 kn bod? I upisnina 300 kn?!Ja sam vanredni, upisujem 2.godinu. 7 200??? :O
Za izvanredne?Jok, 120kn
i ja isto vjerujem da je za izvanredne 100 kn. za redovne je 120 kn.Za izvanredne?
Prosle god je bilo 100, sta ne? I na stranici faxa pise da je za izvanredne sve po starom...
vjerujem da je moguće. samo se ne pojaviš na upisima i dođeš na sljedeće kad hoćeš nastaviti.A sta ako do sada nemamo ni jedan polozen ispit, izvanredni student..a htjeli bi nakratko pauzirat pa se vratit na faks? Jel to moguce? Tnx na odg
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.