AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

tony1509

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
nema više klasične parcijale. moraš imati upisanih minimalno 18 ects-a, a najviše 30 ects-a u svakom semestru. 100kn za izvanredne se plaća po svakom ects bodu/predmetu.

predmete s 2. godine(bez obzira što ćeš ih upisati) ne možeš polagati sve dok ne položiš sve predmete s 1.godine.
Kako mislis nema klasicne parcijale?

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kako mislis nema klasicne parcijale?
prije smo trebali imati 31 bod da bi mogli upisati predmete s više godine studija,a sad moramo upisati najmanje 18 bodova u svakom semestru. a sve radi toga da još više zarade

nikolina94

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
prije smo trebali imati 31 bod da bi mogli upisati predmete s više godine studija,a sad moramo upisati najmanje 18 bodova u svakom semestru. a sve radi toga da još više zarade
znači morali bi imati ukupno 36 boda iliti najmanje 18 u svakom semestru da bi upisali drugu godinu?

tina4

znači morali bi imati ukupno 36 boda iliti najmanje 18 u svakom semestru da bi upisali drugu godinu?
evo na primjeru redovnih, lakse je objasniti.. redovni kolko poloze s jedne godine, bilo to 5, 20, 35 ili svih 60 bodova, tolko upisuju s druge (znaci nema vise uvjeta da treba poloziti 31 bod da bi se moglo upisati nest s vise)...
a sad isto to primjeni na svoj primjer. znaci ako si dala nest s prve a jesi, automatski mozes upisati i nest sa druge, ali kao izvanredna si duzna upisati minimalno 18 bodova po semestru, ako nemas tolko za upisati iz prve, moras upisati i sa druge.

nikolina94

evo na primjeru redovnih, lakse je objasniti.. redovni kolko poloze s jedne godine, bilo to 5, 20, 35 ili svih 60 bodova, tolko upisuju s druge (znaci nema vise uvjeta da treba poloziti 31 bod da bi se moglo upisati nest s vise)...
a sad isto to primjeni na svoj primjer. znaci ako si dala nest s prve a jesi, automatski mozes upisati i nest sa druge, ali kao izvanredna si duzna upisati minimalno 18 bodova po semestru, ako nemas tolko iz prve, moras upisati i sa druge.
hvala ti...ma mislim da neću moć imati 18 iz prvog semestra...ali iz drugog sigurno oću

tina4

hvala ti...ma mislim da neću moć imati 18 iz prvog semestra...ali iz drugog sigurno oću
ima jos vremena za prikupiti nest bodova :D
i ne brini, sve ce ti biti jasnije dok budu upisi, dobiju se upute a i bit ce sigurno dosta price i objasnjavanja oko uvjeta i svega ;)

mis777

ej ljudi..zna li netko koliko puta vanredni studenti mogu upisati iste predmete? ima li neko ograničenje ili??

mvukovic

Hej kolege, da li netko zna šta se događa i kakva je procedura ako ne uspijem uplatiti (upisati) drugu godinu? Zbog niza obiteljskih (materijalnih) problema vjerojatno je da neću moći platiti upis druge godine (btw - upisala sam i platila ju prošle godine, ali ispiti nula)

N A N S Y

3. godina- izvanredni, dakle zadnja godina.. zanima me dali smo trebali sakupiti onih 30 bodova da nebi platili ponovno cijelu školarinu ili sada kada upisujemo apsolventsku plaćamo 100 kn po preostalom bodu bez obzira na to koliko smo u ovoj god uspjeli položiti???

Bovary1999

Ljudi, oprostite nisam pronašla odgovor u prvih par postova, pa moram pitati ponovno.

Koliko plaćam prebacivanje u izvanredne studente? Ako su mi ostala 4 ispita, položila 8 A vjerojatno ću još jedan pa će mi 3 ostat? Plaćam li onda punu školarinu + upisninu ili kako?

Da li sam i dalje redovna ako upišem samo parcijalu i mogu radit, jest itd? ovo pitam u slučaju ne prebacivanja u vanredne - samo parcijala.

Zahvaljujem vam!

diance

I ja imam slično pitanje (1.sam godina), trenutno imam 30 ects bodova, odnosno 6 položenih ispita, nadam se da ću sad u 9.mj još jedan il dva predmeta položit, ali u slučaju da ne položim ništa više, i imam 30 ects hoću li na 2.godini odnosno bit ću parcijala i dalje imati status redovnog studenta? i koliko moram platititi, po ects bodovima 120 kn za ta 4 predmeta šta su mi ostala, ili nešto više, cijelu godinu?

Nerea

I ja imam slično pitanje (1.sam godina), trenutno imam 30 ects bodova, odnosno 6 položenih ispita, nadam se da ću sad u 9.mj još jedan il dva predmeta položit, ali u slučaju da ne položim ništa više, i imam 30 ects hoću li na 2.godini odnosno bit ću parcijala i dalje imati status redovnog studenta? i koliko moram platititi, po ects bodovima 120 kn za ta 4 predmeta šta su mi ostala, ili nešto više, cijelu godinu?

imaš pravilnik o plaćanju školarine na našoj web stranici Studijskog centra za javnu upravu i javne financije

Bovary1999

imaš pravilnik o plaćanju školarine na našoj web stranici Studijskog centra za javnu upravu i javne financije
Znači, ako 10 mogu besplatno prenjeti, a 8 će mi još ostat nepoloženo, onda plaćam samo tih 8 + upisninu?

martina_sk

Administrator
Hej kolege, da li netko zna šta se događa i kakva je procedura ako ne uspijem uplatiti (upisati) drugu godinu? Zbog niza obiteljskih (materijalnih) problema vjerojatno je da neću moći platiti upis druge godine (btw - upisala sam i platila ju prošle godine, ali ispiti nula)
ako si izvanredni neće ništa biti. samo dođeš druge godine na upise, platiš normalno i nastavljaš gdje si stao/la.

da li netko zna da li postoji na upravnom studiju upis apsolventske godine i ako da koji su uvijeti za upis iste i cijena za izvanredne? ( u situaciji sam da sam sve odslušala i imam ne položen 1 ispit sa druge i 3 ispita s treće godine) .
koliko se sjećam od prošle godine nema povlaštene cijene za apsolventsku godinu (bio je bod mislim 50 kn), već je normalno 100 kn bod za izvanredne. ali, ako imaš jedan ispit s druge godine ni nisi apsolvent, moraju ti ostati samo ispiti s treće godine. bar ja tako mislim.

3. godina- izvanredni, dakle zadnja godina.. zanima me dali smo trebali sakupiti onih 30 bodova da nebi platili ponovno cijelu školarinu ili sada kada upisujemo apsolventsku plaćamo 100 kn po preostalom bodu bez obzira na to koliko smo u ovoj god uspjeli položiti???
vjerujem da plaćaš samo koliko upisuješ, tako je za izvanredne. redovni možda moraju platiti punu školarinu u tom slučaju, nisam sigurna.

Nerea

Ali ne pise da li i dalje imam status redovnog studenta?
ako si se upisala kao brucoš prošle godine(2013.), onda i dalje ostaješ redovan

kao redovni student svaku od 3 god studija možeš ponavljati samo jednom,nakon toga prelaziš u izvanredne

znači kada 3. put upisuješ istu godinu,prelaziš u izvanredne

Zeljaa

Ako ponavljam prvu godinu i ako mi opet ostane jedan ili 2 ispita ,kako cu onda placati? izvanredni sam student

martina_sk

Administrator
Ako ponavljam prvu godinu i ako mi opet ostane jedan ili 2 ispita ,kako cu onda placati? izvanredni sam student
izvanredni najčešće imaju pravo plaćati u dvije rate, bod je 100 kn. moraš upisati minimalno 18 bodova po semestru bez obzira na ostvareni broj bodova, nema više stare parcijale.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks