AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

~crystal~

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: OGLASNA PLOČA za III. godinu

Imam jedno pitanje,dali i kome mogu poslati molbu ako imam 2 ne položena ispita iz 2 godine,da upišem cijelu trecu ukljucujuci i diplomski rad,dali je to moguce ,to je sve skupa 62 ects boda?
Neznam dali se moze pisati molba, al mislim da i ako ju napises da su sanse 99.99% da nece uvazit. Strogo paze na te bodove na upisima. Uostalom znas kakav je nas fax -.- samo gledaju gdje ce nas prije zeznut te im je u interesu da sto duze studiramo.
Probaj pitat u referadi ako ovdje nitko nije imao takvu situaciju dosada.
Nadam se da ces uspjet! :)

martina_sk

Administrator
Ovak upisala sam se prošle godine i ostvarila 30 bodova te sam ove godine upisala parcijalu... ostalo mi je još građ i org s prve to je 10 bodova a iz druge nisam niš riješila jer nemogu dok ne riješim prvu, pa me zanima kolko moram platit na upisima i dal gubim prava?
prelaziš u izvanredne i gubiš mnoga prava. plaćaš 100 kn po bodu + 300 kn upisnine.

Imam jedno pitanje,dali i kome mogu poslati molbu ako imam 2 ne položena ispita iz 2 godine,da upišem cijelu trecu ukljucujuci i diplomski rad,dali je to moguce ,to je sve skupa 62 ects boda?
ne. pisali su molbu neki kojima je falio 1 bod i nije im dopušteno.

pozdrav,
iz 2. godine su mi ostala 3 predmeta nepoložena: građansko, ULJP i radno. ta su tri predmeta znači 20,5 ECTS bodova. Volio bih znati da li ja sad imam mogućnost upisati parcijalu 3. godine. Nikad dosad nisam upisivao parcijalu i stvarno ne znam, i unaprijed se ispričavam ako je slično pitanje već postavljeno, hvala.
možeš upisati parcijalu, tj. nariktaš si tako da imaš max 30 bodova po semestru. nisam sigurna koji je minimalan br bodova koje moraš imati u semestru kod redovnih studenata. krajem mjeseca će objaviti uvjete upisa pa će sve biti jasno.

axis1

Prošle godine je bilo omogućeno plaćanje apsolventske godine na 2 rate.
Dali se mozda zna kolika ce biti cijena po ECTS bodu za apsolventsku godinu? Jel ima kakve veze sa cijenom boda ako smo izvanredni i sad upisujemo apsolventsku?
Kako je bilo prosle godine? Please, ako se netko sijeca neka napise!!!

nikolina94

Hej ekipa..:)
ovako..prva sam godina studija(izvanredno) i zasad imam položena 3 ispita...možda položim još koji..kako onda ide plaćanje druge godine,odnosno idem parcijalno ali je li to 100kn/bod ili? jer imat ću skroz malo bodova

i kako se plaća pad?

Tnx :)

martina_sk

Administrator
Dali se mozda zna kolika ce biti cijena po ECTS bodu za apsolventsku godinu? Jel ima kakve veze sa cijenom boda ako smo izvanredni i sad upisujemo apsolventsku?
Kako je bilo prosle godine? Please, ako se netko sijeca neka napise!!!
od prošle godine nema posebne cijene za apsolventsku već je normalno 100 kn za izvanredne a 120 za redovne.

lilith

Sorry ljudi na upadu sto ovdje pitam, ali nisam nasla drugi slicni topic za moje pitanje. Ima kakvih saznanja o pocetku upisa u vise godine? Rekli mi na faxu da pratim stranice obavijesti, ali nigdje jos nista, ili ja gledam na krivom mjestu? Nastavljam nakon duzeg prekida pa sam malo izgubljena :) hvala

martina_sk

Administrator
Sorry ljudi na upadu sto ovdje pitam, ali nisam nasla drugi slicni topic za moje pitanje. Ima kakvih saznanja o pocetku upisa u vise godine? Rekli mi na faxu da pratim stranice obavijesti, ali nigdje jos nista, ili ja gledam na krivom mjestu? Nastavljam nakon duzeg prekida pa sam malo izgubljena hvala
bit će objavljeno polovicom ili krajem mjeseca, a upisi će vjerojatno biti početkom 10 mj. gledaj tu http://www.pravo.unizg.hr/upisi ili ovdje http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij

niky3012

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
LP...
Imam jedno pitanje...
Naime imam situaciju di sam student od akademske godine 2012/2013...
zatim sam 2013/2014 upisala parcijalu...
da li sada imam pravo upisati tzv.čistu 2.godinu iako nisam položila neki predmet iz 1.godine, ili se baš mora sve riješiti s 1.godine da se može upisati ostatak 2.godine??

HVALA na odgovoru!

tina4

LP...
Imam jedno pitanje...
Naime imam situaciju di sam student od akademske godine 2012/2013...
zatim sam 2013/2014 upisala parcijalu...
da li sada imam pravo upisati tzv.čistu 2.godinu iako nisam položila neki predmet iz 1.godine, ili se baš mora sve riješiti s 1.godine da se može upisati ostatak 2.godine??

HVALA na odgovoru!
mozes upist cistu drugu ako imas do 10 nepolozenih ects-a s prve

niky3012

mozes upist cistu drugu ako imas do 10 nepolozenih ects-a s prve
a dali to ima veze iako faks odobrava prijenos 3 ispita (odnosno 18ects bodova) za prijenjeti u višu godinu??? jel bez obzira na to svejedno je 10bodova s obziorm da je parcijala iskorištena??

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
NASTAVAK STUDIJA
Molbe za nastavak studija mogu se predati u uredovno vrijeme u studentskoj referadi, soba 8/I. kat, Gundulićeva 10.
Molbi za nastavak potrebno je priložiti indeks.

Molbe za nastavak primaju se do zaključno 30. rujna 2014.

Kakav nastavak, š'a je ovo?

sa3sa3

Ako imamo manje od 30ectsa i placamo punu skolarinu, da li i mi uzimamo predmete s vise godine ili rjesavamo samo ovo sto nam je ostalo?
Sta se parcijala odnosi na sve samo je razlika u placanju?
I to sta pise da studenti koji imaju 30-55ectsa placaju 120kn po ectsu, a oni koji imaju manje od 30ectsa placaju punu skolarinu znaci da je 30ectsa minimalac ili se mora npr imati 31 da se nebi trebala placati puna skolarina?
Ako me netko kuzi :) hvala

Mima1991

Vanredni sam student, ostala su mi dva kolegija, jedan iz 1.semestra, jedan iz 2.semsetra. i sad me zanima, jel mogu upisat cistu drugu godinu i izbacim neke kolegije iz 2. godine, iako prelazi 10ects?
Dakle, 23 ectsa u jednom, 23 ectsa u drugom semestru. I, kako dalje? Mogu li onda upisati cistu drugu??

tina4

a dali to ima veze iako faks odobrava prijenos 3 ispita (odnosno 18ects bodova) za prijenjeti u višu godinu??? jel bez obzira na to svejedno je 10bodova s obziorm da je parcijala iskorištena??
hmm nisam sigurna da shvacam pitanje :D ali znam da se CISTU 2. moze upisati s MAX. 10 ects-a s 1. i to je to, i to vrijedi i ako si bila parcijala.
a ako imas vise od 10 ects-a s 1. onda je to i dalje parcijala i ne mozes upisati sve s 2. i u tom slucaju, ako si redovna ove se godine prebacujes u vanredne.

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
NASTAVAK STUDIJA
Molbe za nastavak studija mogu se predati u uredovno vrijeme u studentskoj referadi, soba 8/I. kat, Gundulićeva 10.
Molbi za nastavak potrebno je priložiti indeks.

Molbe za nastavak primaju se do zaključno 30. rujna 2014.

Kakav nastavak, š'a je ovo?
odnosi se na one koji su pauzirali

topanga

ostao mi je jedan ispit i diplomski. padam na izvanredene ove godine. zanima me dali placamo samo ispit ili ispit i diplomski? diplomski mi je prijavljen... zanima me jer na drugim fakultetima ako je diplomski prijavljen ne placa se...hvala unaprijed:whistling:

martina_sk

Administrator
ostao mi je jedan ispit i diplomski. padam na izvanredene ove godine. zanima me dali placamo samo ispit ili ispit i diplomski? diplomski mi je prijavljen... zanima me jer na drugim fakultetima ako je diplomski prijavljen ne placa se...hvala unaprijed
upravo pročitah na temi diplomski rad "po novom, jednom upisan diplomski se nemora ponovo placat, vec je upisan u studomatu i placamo samo upisninu ukoliko ne stignemo diplomirat do kraja mj. To vrijedi zA vanredne, za redovne isto tak, nemoraju placat al je neka druga procedura."

Vanredni sam student, ostala su mi dva kolegija, jedan iz 1.semestra, jedan iz 2.semsetra. i sad me zanima, jel mogu upisat cistu drugu godinu i izbacim neke kolegije iz 2. godine, iako prelazi 10ects?
Dakle, 23 ectsa u jednom, 23 ectsa u drugom semestru. I, kako dalje? Mogu li onda upisati cistu drugu??
ne znam jesam dobro skužila, ali ne možeš upisati čistu drugu jer nisi skupila 50 bodova. i ako izbacuješ neke predmete iz druge godine to nije čista druga godina.

Ako imamo manje od 30ectsa i placamo punu skolarinu, da li i mi uzimamo predmete s vise godine ili rjesavamo samo ovo sto nam je ostalo?
Sta se parcijala odnosi na sve samo je razlika u placanju?
I to sta pise da studenti koji imaju 30-55ectsa placaju 120kn po ectsu, a oni koji imaju manje od 30ectsa placaju punu skolarinu znaci da je 30ectsa minimalac ili se mora npr imati 31 da se nebi trebala placati puna skolarina?
Ako me netko kuzi hvala
ako si izvanredni student nema više stare parcijale i bez obzira na skupljene bodove u prošloj godini moraš ove godine upisati minimalno 18 bodova po semestru, a max 30. pravila za redovne se ne sjećam. ali uskoro će sve objaviti.

nina1994

Pozdrav, mene zanima ako sad upisujem parcijalu druge(pala sam nauku), trebam li ponovo slusati nauku 1 i 2 ili mogu polagati u drugom mjesecu oba predmeta? I smijem li polagati ista s druge dok ne polozim sve s prve?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks