AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

topanga

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja cu sad bit vanredno i imam ostvarenih 7 bodova samo i ostalo mi je za ponovno upisat 7bodova iz jednog predmrza plus diplomski. Kolko ja placam?

minnie92

da li netko zna kada ce biti upisi za izvanredne (parcijala 2.godine)?
i jel ikako moguce da netko drugi dode na upis s mojim papirima i indeksom

i sto znaci onaj poziv na broj novi? jmbag je na iksici jel tako?ja sam izvanredna i ne vrijed
mi vise iksica,da li to i mi pisemo?

fakin

Super Moderator
pa gdje ti se žuri?

bit će sve na vrijeme objavljeno na stranicama fakuleta, svaki dan otvori stranicu i bit će za desetak dana upute o upisu...

minnie92

pa gdje ti se žuri?

bit će sve na vrijeme objavljeno na stranicama fakuleta, svaki dan otvori stranicu i bit će za desetak dana upute o upisu...
ne zuri mi se, nego bi htjela saznati za to da li osobno moramo doci,il
moze netko umjesto nas. a to trebam znati na vrijeme zbog posla.

Ancy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Molio bih savjet (parcijala ili pad?)

Ako upisem sad parcijalu, do drugog mjeseca dam ispite iz nize godine jel onda upisujem drugu godinu? Koja je fora s tim?

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Molio bih savjet (parcijala ili pad?)

Ako upisem sad parcijalu, do drugog mjeseca dam ispite iz nize godine jel onda upisujem drugu godinu? Koja je fora s tim?
ne, tek na slijedecim upisima upisujes drugu tj ostatak sto ti već ostane od ispita

fakin

Super Moderator
izgleda da se NAPOKON ove godine upisujemo preko studomata...evo već sad imate opciju samo ne znam kako je povezano s uplatama odnosno kako znaju da smo uplatiti kad nam nude opcije za upis prije ikakvih i podataka o uplati :D

znači idete na upis godine i onda otvorite to i idete na onu narančastu strelicu kliknete i onda ono gdje vam piše UPIŠI pored toga kliknete na narančastu strelicu i birate predmete koje ćete upisati

koliko sam shvatio od ove godine upisujemo semestar po semestar jer i na studomatu nudi sam zimski

Ellsssy

Znam da je ovo pitanje postavljeno već 1000 puta jer sam pročitala prethodne postove, ali ovako u 2 godine ponavljanja izvanrednog studija nisam prikupila 35 ECTS bodova, referadu sam zvala prije 3 tj, gdje mi je Sanja rekla da nema veze, da ću moći sada ponovno upisati pad jer se pravilo ne primjenjuje. No vidjela sam prije par postova da su kolegici rekli da ne znaju točno. Pa me zanima da i ih je još neko zvao u međuvremenu i da li ćemo smjeti ponovno pisati pad?

mia-mia

Koliko znam, to pravilo je bilo i prije ovog novog pravilnika i nije se primjenjivalo.
Prošle god se 100 % nije primjenjivalo, pa čisto sumnjam da će se ove.
Na Pravokutniku sam takodjer vidjela informaciju da je to pravilo koje se ne primjenjuje u praksi.

Ellsssy

Ej ne znam zasto ali mail ti ne ce poslat, pitala sam je prije cca 3 tjedna, i rekla je da mozemo upisati, da nema veze jer se to pravilo ne primjenjuje. Zašto, imas kakvih drugih saznanja?

mia-mia

Mislis zasto se ne primjenjuje? Pa vjerojatno zato jer im se ne isplati da se primjenjuje, nego eto, dok si voljan plaćat njima super. xD

Ellsssy

Ma ovak jedna kolegica me pitala u inbox a ja joj ne mogu odgovoriti jer imam premalo postova,da kad sam ja to kontaktirala Sanju. Ona je 25.8 i rekla joj je da ne zna, da ce znati pred upise. I sad se bojimo da 30.9 ne napišu da mi koji nismo sakupili 35 bodova nemozemo dalje studirat.

Ellsssy

Da ma da, to je istina, kolege me plase... Ja sam isto vidjela taj pravilnik i znam da se nikada nije primjenjivao... Ali kolege su poceli nesto pricati o tome da bi se moglo, pa me sada strah, ne znam zasto su sada poceli pricati o tome

~crystal~

izgleda da se NAPOKON ove godine upisujemo preko studomata...evo već sad imate opciju samo ne znam kako je povezano s uplatama odnosno kako znaju da smo uplatiti kad nam nude opcije za upis prije ikakvih i podataka o uplati :D

znači idete na upis godine i onda otvorite to i idete na onu narančastu strelicu kliknete i onda ono gdje vam piše UPIŠI pored toga kliknete na narančastu strelicu i birate predmete koje ćete upisati

koliko sam shvatio od ove godine upisujemo semestar po semestar jer i na studomatu nudi sam zimski
Da, vidjela sam :)
Dali sad vec mozemo odabrati predmete?
A kaj se tice uplata, sve mi se cini da cemo ipak morati ici u referadu s indexima i uplatnicama.

lilith

Da li se mozda netko sjeca do kada su prosle godine trajali upisi u vise godine, do kojeg datuma? Cisto da si okvirno napravim financijski plan, da li bi mogla upis nategnuti do iduce place..znam da jos za ovu godinu jos nije objavlheno, ali si mislim vjerojatno ce biti tu negdje s datumima ko prosle godine. Hvala i oprostite ako pitanje nije na pravom mjestu.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks