AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

moon

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da diplomski i sve ispite položila. Upisujem po drugi put apsolventsku godinu. Mislilila sam da ću platiti samo 1080,00 kn.

KOje pravilo od 31 etc? Upisala 2009. godine bez plaćanja.

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da diplomski i sve ispite položila. Upisujem po drugi put apsolventsku godinu. Mislilila sam da ću platiti samo 1080,00 kn.

KOje pravilo od 31 etc? Upisala 2009. godine bez plaćanja.
"pravilo"

koliko se sjećam, redovni student koji u prošloj akademskoj godini (2012/2013) nije ostvario najmanje 30 (ili 31) ects bod, mora platiti školarinu u punom iznosu, odnosno 7200 kn.

moon

A šta sa onima kojima je ostao samo diplomski, malo je suludo platiti punu školarinu ako mi je ostao samo diplomski. Neka samo naplate etc bodove za diplomski. Kako mogu ostvariti etc bodove za 2012/ 2013 ako sam sve ispite dala. Taman da si popravim ocjenu iz lokalne. :) Mogli su napomenuti da se može upisati samo jednom apsolvenska godina inače se plaća puna školarina.

Eriatarka

Vrlo vjerojatno si platila punu školarinu jer upisuješ apsolventsku po drugi put, pa ni nisi mogla ostvariti više od 31 bod, ali to znači da i diplomski upisuješ drugi put. Na svim fakultetima je tako. Znam dosta ljudi koji su se potrgali da napišu diplomski u 9. mjesecu da ne bi platili punu školarinu.
Mislim da je rok za diplomski rad godina dana od upisa, ako se opet upiše, plaća se puna školarina (za redovne).

martina1

ja sam prošle godine upisala treću godinu i nisam uspjela riješiti diplomski, dakle sada sam samo diplomski upisala i izvanredni sam student...dal sam trebala platiti samo diplomski ili punu školarinu? :/

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Izvanredno studiranje (prednosti i nedostaci)

moze pomoc ,ako netko zna

danas sam dosla po indeks,vele da je nesto krivo upisano i da moram sutra kod sanke.

ja ne razumijem sto sam mogla krivo uposat. situacija je ovakva

izvanredni student, upisala ono sto nisam polozila sa druge (prosle godine bila sam parcijala druge - predmeti sa druge bez grad ,radnog i opd + nauka)

ove godine upisala sam u indeks - gradansko,radno,opd,uljp, drzavnu upravu i oup (u 2 semestra naravno)
uplatila sam 1.ratu ( zbroj bodova X100kn / 2 i dodala 300kn upisnine u iznos 1.rate)

jel vidi netko tu nesto pogresno upisano?

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
u jednom sem. imam 23 boda,u drugom 21. indeks nisam dobila jucer njihovom greskom... nakon dva sata cekanja danas kod sanje, indeksa mi tamo nije bilo, i kraju je naden u sobi 8- ispravno ispunjen!

Eriatarka

Građansko - 6,5, radno - 7, pravo društva - 5, uljp - 7, državna uprava - 6,5 i opće upravno pravo 12.
Ne znam šta je u kojem semestru, ali trebala bi imati minimalno 18 bodova po semestru koliko ja vidim.
Prošle godine su meni krivo zbrojili bodove, držali mi indeks mjesec dana, moguće da je i tebi tako ove.
Evo sad vidim da je :)

Maja69

ostala su mi 4 ispita, vježbe i završni, izvanredni sam i dal je onda to 80kn po bodu? rekli su u referadi da ću drugu ratu morati platiti više nego što sam mislila da treba.. dal je završni isto 80kn po bodu ili kolko? i što se tiče apsolventske, dal je to kad ostanu 3 ispita i završni ili? ne kužim stvarno

martina_sk

Administrator
ostala su mi 4 ispita, vježbe i završni, izvanredni sam i dal je onda to 80kn po bodu? rekli su u referadi da ću drugu ratu morati platiti više nego što sam mislila da treba.. dal je završni isto 80kn po bodu ili kolko? i što se tiče apsolventske, dal je to kad ostanu 3 ispita i završni ili? ne kužim stvarno
nije više 80 kn boda za izvanredne već 100 kn, a za redovne je 120 kn. apsolvenstka je kad drugi put upisuješ predmete iz 3 godine, ali ni to nije toliko bitno jer više bod za apsolvente nije 50 kn.

medoo

imam pitanje...možda se već ponovilo ugl..
ove godine sam upisala ponovo prvu godinu i tri predmeta sa druge godine..sve ukupno punu cijenu školarine..redovan sam student...to znaci da sljedece godine cu upisivati ostale predmete s druge godine i par predmeta sa treće, koliko cu trebati platiti?? opet punu cijenu ili da li mi se više isplati ostavitii predmete s druge godine pa upisati čistu drugu godinu i opet koliko bi to trebala platiti?? hvala

Annamaria

prije 2 godine, upisala sam smjer na hrv.studijima i nakon kraćeg vremena odustala. i evo me sada, krenula od nule i upisala javnu upravu redovno te dozivjela blagi šok kada sam saznala da moram platit 7,200 jer sam vec prije bila student. koliko sam cula, mogu biti oslobodjena participacije ukoliko zadovoljim odredjedne kriterije oko ECTS bodova i prosjeka ocjena??

Eriatarka

imam pitanje...možda se već ponovilo ugl..
ove godine sam upisala ponovo prvu godinu i tri predmeta sa druge godine..sve ukupno punu cijenu školarine..redovan sam student...to znaci da sljedece godine cu upisivati ostale predmete s druge godine i par predmeta sa treće, koliko cu trebati platiti?? opet punu cijenu ili da li mi se više isplati ostavitii predmete s druge godine pa upisati čistu drugu godinu i opet koliko bi to trebala platiti?? hvala
Pa plaćaš 120 kn bod i 300 kn upisnine. Punu cijenu plaćaš ako nisi ostvarila 30 bodova u prošloj akademskoj godini što ti nisi. Dakle, ove godine ostvari 30 bodova i plaćat ćeš 120 kn po bodu po tisućiti put evo pišem to na forumu. Samo malo prolistaj.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks