blabla
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
to je ono novo pravilo od 31 ects, jel? :hm:Da, ostao je samo diplomski i redovan sam student. Sanja rekla da nisam ostvarila ETC bodove za prošlu godinu. Sve sam položila.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
to je ono novo pravilo od 31 ects, jel? :hm:Da, ostao je samo diplomski i redovan sam student. Sanja rekla da nisam ostvarila ETC bodove za prošlu godinu. Sve sam položila.
"pravilo"Da diplomski i sve ispite položila. Upisujem po drugi put apsolventsku godinu. Mislilila sam da ću platiti samo 1080,00 kn.
KOje pravilo od 31 etc? Upisala 2009. godine bez plaćanja.
ne znam točno sad koliko koji kolegij ima bodova pa mi je teško reći, ali da te pitam da li imaš po semestru minimalno 18 bodova upisano?jel vidi netko tu nesto pogresno upisano?
nije više 80 kn boda za izvanredne već 100 kn, a za redovne je 120 kn. apsolvenstka je kad drugi put upisuješ predmete iz 3 godine, ali ni to nije toliko bitno jer više bod za apsolvente nije 50 kn.ostala su mi 4 ispita, vježbe i završni, izvanredni sam i dal je onda to 80kn po bodu? rekli su u referadi da ću drugu ratu morati platiti više nego što sam mislila da treba.. dal je završni isto 80kn po bodu ili kolko? i što se tiče apsolventske, dal je to kad ostanu 3 ispita i završni ili? ne kužim stvarno
Pa, dobro. Čestitiam. Tri posta si uspio napisati.ja gledam i jos uvijek ne kuzim to racunanje bodova i ostale gluposti
Pa plaćaš 120 kn bod i 300 kn upisnine. Punu cijenu plaćaš ako nisi ostvarila 30 bodova u prošloj akademskoj godini što ti nisi. Dakle, ove godine ostvari 30 bodova i plaćat ćeš 120 kn po bodu po tisućiti put evo pišem to na forumu. Samo malo prolistaj.imam pitanje...možda se već ponovilo ugl..
ove godine sam upisala ponovo prvu godinu i tri predmeta sa druge godine..sve ukupno punu cijenu školarine..redovan sam student...to znaci da sljedece godine cu upisivati ostale predmete s druge godine i par predmeta sa treće, koliko cu trebati platiti?? opet punu cijenu ili da li mi se više isplati ostavitii predmete s druge godine pa upisati čistu drugu godinu i opet koliko bi to trebala platiti?? hvala
moraš ili imati položenih 55 ects bodova u akademskoj godini ili imati prosjek iznad 3,5.koliko sam cula, mogu biti oslobodjena participacije ukoliko zadovoljim odredjedne kriterije oko ECTS bodova i prosjeka ocjena??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.