ch_smile
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
a koji su podaci za uplatu?? gdje da to nađem??U kojem razdoblju, biti će objavljeno na stranicama faksa, tako mi je rekla Željka, kad sam joj donijela izvršenu uplatu, koju mi nije htjela uzeti...![]()
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a koji su podaci za uplatu?? gdje da to nađem??U kojem razdoblju, biti će objavljeno na stranicama faksa, tako mi je rekla Željka, kad sam joj donijela izvršenu uplatu, koju mi nije htjela uzeti...![]()
znači parcijala više ne postoji po bolonji.
znači - ako smo redovni, uvijek moraš imati upisanih 60 ects-a po godini. znači ne može malo, tak da kad upisuješ znači sad višu upisuješ ono što nisi položio iz prve i dopunjuješ s predmetima iz druge godine da ti se slaže po ects-ima. 60 mora biti uvijek. e sad ne znam kak je s plaćanjem. nazovi referasu i pitaj jer više nije kao prije.
a izvanredni mogu kak hoće, znači od 18 do 60 ects po godini. znači, manje bodova manje novaca i sam si reguliraš kaj misliš što budeš položio, kaj ne budeš. bod se plaćao do sad 100 kn za izvanredne, 120 za redovne.
i za cijenu sam pitala jel može u više rata. ako izvanredni upisuju višu godinu, ak je puna cijena (znači 7200 kn, onda može 2 rate), ali ako je tipa 4000 kn onda ide odjednom..
moja frendica je razgovarala sa sanjom prije tjedan dana i to joj je sve rekla. haha! kako mogu davati tako krive info. o bože... a možda će to promijeniti od sljedećih upisa.Bod za izvanredne je 120kn, a može se plaćati u 2 rate bez obzira koliki je iznos. Ni ja ni frendica nismo imale čitav iznos pa smo platile bez problema u 2 rate
čekaj ako sam dobro shvatio.. ako tako upisujem na jesen tipa ostatak+nešto sa druge onda sam izvanredan ili?moja frendica je razgovarala sa sanjom prije tjedan dana i to joj je sve rekla. haha! kako mogu davati tako krive info. o bože... a možda će to promijeniti od sljedećih upisa.
e to ne znam da li prelaziš na izvanredne, ali iskreno sumnjam, mora kao i prije postojati neko pravilo da možeš tako upisati godinu-dvije pa onda tek prelaziš na izvanredne. nazovi sanju i pitaj pa napiši ovdje što je rekla.čekaj ako sam dobro shvatio.. ako tako upisujem na jesen tipa ostatak+nešto sa druge onda sam izvanredan ili?
pa na uplatnici...a koji su podaci za uplatu?? gdje da to nađem??![]()
i mene i menemene to isto zanima:thinking::hm:
60x120= 7200pozdrav,
koliko bi iznosila skolarina za cistu II godinu, kao izvanredni student? ako netko mozda zna. hvala
od kad je 120kn bod za izvanredne studente? na upisima u rujnu je bod za izvanredne bio 100kn60x120= 7200
Da bio jeod kad je 120kn bod za izvanredne studente? na upisima u rujnu je bod za izvanredne bio 100kn
potkrijepite to bilo kakvim dokazom! odluke o cijenama i uslugama se donose u rujnu te na stranici faksa pise da je bod 100 kn za izvanredne za integrirani preddiplomski i diplomski te STRUCNE STUDIJE ove 2013/14! gdje to pise,osim sto je netko cuo krivu informaciju pa je sad siri?Da bio je
A molim te lijepo sta tebi nije jasno??? Ja sam napisala prvo da je bio, ali sam onda isla racunat i skuzila da je ipak bio 100 kako je kolegica gore napisala. I dole sam na njen post komentirala da je bio 100kn. Sta sam jos trebala pisat?potkrijepite to bilo kakvim dokazom! odluke o cijenama i uslugama se donose u rujnu te na stranici faksa pise da je bod 100 kn za izvanredne za integrirani preddiplomski i diplomski te STRUCNE STUDIJE ove 2013/14! gdje to pise,osim sto je netko cuo krivu informaciju pa je sad siri?
Nema veze kad nosiš potvrdu o uplati, mora im uplata biti zaprimljena do prvog. Kažu da se plaća kazna od 150knpitanje za one koji znaju od prije il su pitali u referadi..na str faksa piše da trebamo uplatiti 2.ratu najkasnije do 1.3., a dokaz o izvršenoj uplati predočiti od 3.-14.3. e sad šta ako uplatimo dan dva iza roka za uplatu kad ionako trebamo doć s uplatom u tom navedenom razdoblju, dal ima kakvih posljedica ili?
znači da bi ostao bez plaćanja moraš ostvariti 55 bodova ili 50 bodova i prosjek iznad 3,5. a sad ne znam kad prelaziš na izvanredne, vjerojatno kao i prije, ako treći put upisuješ istu godinu.Ekipa molim Vas ako netko zna da mi odgovori. Redovan sam bez plaćanja na specijalističkom studiju javne uprave 1.godina. Zna li netko što se događa ako se ne uspije ostvariti dovoljan broj bodova za upis u istom statusu na 2-gu godinu? Pada li se na izvanredno ili se može upisati parcijala-redovno s plaćanjem?
I mene zanima budući da nisam u mogućnosti platiti do 1.3.ako platim poslije 1.3 dal onda tu zakasninu placam njima kao u gotovini ili nadodam na sveukupnu svotu druge rate tipa ak kasnim 10 dana dal moram napisat neku molbu il se samo pojavim poslije s uplatnicom ako netko zna vise bila bi zahvalna na odgovoru
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.