AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

jozefina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
i mene to zanima! mislim da ne bi trebali trcati pred rudu, kada im donesemo uplatnicu reci ce nam. ne bih nikako na svoju ruku uplacivala i tih 150 kn.

ŽELJKA

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja sam zvala u referadu i pitala sto ce se dogoditi ako ne platimo drugu ratu do 01.03., teta mi je rekla da oni to ne znaju, onda sam ja pitala da me uputi na nekog tko zna, pa je ona rekla neka dodjem od 03.-13.03. (kad se predaju uplatnice) pa cemo onda vidjeti sto cemo...evo ako sam kome pomogla (makar meni to nist nije jasno, al dobro)

Plavuša

ja sam zvala u referadu i pitala sto ce se dogoditi ako ne platimo drugu ratu do 01.03., teta mi je rekla da oni to ne znaju, onda sam ja pitala da me uputi na nekog tko zna, pa je ona rekla neka dodjem od 03.-13.03. (kad se predaju uplatnice) pa cemo onda vidjeti sto cemo...evo ako sam kome pomogla (makar meni to nist nije jasno, al dobro)
zamisli dodemo tad i onda oni krenu opet svoje srat sorry na izrazu al tak je oni ni sami nece ni tad znat evo ak netko nije procito ugl na fejsu je netko reko da ako se uplati poslije onda treba pisat neku zamolbu i potkrijepit to dokumentacijom??? da nisi bio u mogucnosti do tada platit

citiram : možeš i poslije, ali onda moraš pisati zamolbu dekanu i imati jako dobar razlog uz popratnu dokumentaciju

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
To što je neko na "fejsu" napisao... :D :D

Uglavnom, pogledajte kako je u Ugovoru regulirano plaćanje školraine (na rate) te dispozicije u slučaju neispunjenja neke od obveza ugovorne strane. Ako nije pobliže regulirano ugovorom, onda vidjeti Zakon o obveznim odnosima.

JosiP.a

Pozdrav, molim info o razlici, prilikom upisa 1. godine, od min. 36. do max. 60 ECTS bodova ??? Maločas sam se vratila iz referade no odgovor nisam dobila... naime, stari sam student, upisan 1998. g, sa položenih 2 ispita te bi trebala na jesen predati molbu za nastavak studija a značenje ECTS bodova je bitno za upis.. hvala Vam...

tinah

ako kasnite s placanjem,ja sam kasnila 2 mj. prosle godine, trebala sam uplatiti 150 kn na racun,napisati molbu te razloge iz molbe potkrijepiti dokumentacijom.eto,to je bio moj slucaj

minka

To što je neko na "fejsu" napisao... :D :D

Uglavnom, pogledajte kako je u Ugovoru regulirano plaćanje školraine (na rate) te dispozicije u slučaju neispunjenja neke od obveza ugovorne strane. Ako nije pobliže regulirano ugovorom, onda vidjeti Zakon o obveznim odnosima.
ugovor...zakon o obveznim odnosima...Bože zar ćemo morat angažirat odvjetnika?mislim da će molba potkrijepljena dokumentacijom biti dovoljna i tih 150kn..najbolje da za svaki slučaj pošaljete mail sanji storjak mislim da će ona znati ili će bar uputiti na osobu koja zna

ludmila

ako kasnite s placanjem,ja sam kasnila 2 mj. prosle godine, trebala sam uplatiti 150 kn na racun,napisati molbu te razloge iz molbe potkrijepiti dokumentacijom.eto,to je bio moj slucaj
Ako ti nije problem, možeš li navesti kome se treba uputiti molba i koju točno dokumentaciju treba priložiti uz molbu. Ja sam bila već kod sanje i pitala koje su posljedice neplaćanja do 1.3. Ona mi je odgovorila da ništa ne zna i da će to tek saznati. Tako da će svaka tvoja uputa dobro doći.

tinah

kupis molbu u skriptarnici i ispunis je po rubrikama,ne upucuje se konkretno nekoj osobi vec sveucilistu na kojem studiras,nakon toga je predajes u referadu.Dokumentacija ovisi o razlozima koje si navela za nepravovremeno placanje skolarine,znaci,lijecnicka potvrda,odrezak place,potvrda o trenutnoj nezaposlenosti...

jelaa

neznam zašto su tako tajanstveni sa zamolbama u današnjoj situaciji kad masu ljudi nema za osnovne potrebe kao što su hrana i piće, kamoli školovanje, mislim da im to baš i neide u prilog al dobro. Mislim da bi trebali imati više razumjevanja

anita pi

Imam jedno pitanje: pošto nisam iz zg-a, a teško mi je dobiti godišnji, da li se upis plaćanja 2. rate može obaviti u utorak kad referada radi od 16,00-17,00h? Mislim da je prošle godine bilo nekih problema pa se nije moglo...uz uplatnicu kao dokaz o uplati da li se još nešto traži?

marionette

Imam jedno pitanje: pošto nisam iz zg-a, a teško mi je dobiti godišnji, da li se upis plaćanja 2. rate može obaviti u utorak kad referada radi od 16,00-17,00h? Mislim da je prošle godine bilo nekih problema pa se nije moglo...uz uplatnicu kao dokaz o uplati da li se još nešto traži?
Možeš u utorak ali od 15.00-16.00h.

Patka

Vezano za plaćanje 2.rate - nezaposleni
Lani sam kasnila s uplatom druge rate.
Na burzi dignula potvrdu da sam nezaposlena.
Uz potvrdu o plaćanju donijela sam i molbu za oslobađanje plaćanja tih 150 kn "penala" s obzirom na lošu financijsku situaciju. Uz molbu priložila i spomenutu potvrdu s burze.
Temeljem toga nisam morala platiti "penale"
Lani je prošlo...

dan

Pozdrav, molim info o razlici, prilikom upisa 1. godine, od min. 36. do max. 60 ECTS bodova ??? Maločas sam se vratila iz referade no odgovor nisam dobila... naime, stari sam student, upisan 1998. g, sa položenih 2 ispita te bi trebala na jesen predati molbu za nastavak studija a značenje ECTS bodova je bitno za upis.. hvala Vam...
ovisi koje si ispite položila.inace godina ima 60 ects bodova puta 100 kn po bodu ako si izvanredni ili 120 ako si redovni student,plus 300 kn upisnina.to ti ispada 6300kn za izvanredne ili 7500kn za redovne ,umanjeno za ta tvoja 2 ispita ovisno koliko oni imaju ects bodova.

karosa

ja sam uplatila 2. ratu na vrijeme al ne mogu otići do referade po žig do kraja mj. dal će me gnjaviti ili mogu bilo kad?

marionette

ja sam uplatila 2. ratu na vrijeme al ne mogu otići do referade po žig do kraja mj. dal će me gnjaviti ili mogu bilo kad?
Idem sutra u referadu pa pitam. Javim. :awesome:

Gospon u referadi kaže ako ne možete doći da pošaljete osobu od povjerenja s vašim indeksom i uplatnicom!

.ivy.

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pozdrav. jel ima tko da je lani kasnio s uplatom druge rate, pa kad je uplacivao da je prvo samo uplatio skolarinu bez onih 150 kn? il treba odmah sve uplatit?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks