AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
MOLIM VAS, ako itko zna, ako je tako imao prošle godine
iz prvog semestra mi je ostao uvod u državu i pravo - 7bodova iz drugog financiranje 7 bodova..
kak upisujem onda treći semestar? jer predmeti imaju najviše 6,5bodova.. kaj mi ostaje onda pola boda ili moram ne upisati ovaj od 5 i 2 kak bi mogla uvod?
upisujes u svakom semestru ostatak do 30 bodova, ali ne moras imati tocno 30, prosle godine je (za redovne) bilo dopusteno upisati nekih 3 boda manje po semestru... znaci zbroj predmeta prve godine i ovih koje upisujes sa druge ti po semsetru slobodno moze biti npr. 28,5 bodova...

moj primjer od prosle godine, zimski semestar:
sociologija - 7, drzavna uprava - 6,5, građansko - 6,5, eup - 5 i jezik - 2 = 27 bodova...

prosle godine je u upisnim materijalima bilo sve jasno objasnjeno tako da ce ti bit jasnije kad njih vidis :)

blabla

Pozz...jedno pitanje...
ostali su mi građansko i radno...pošto mi je ovo prvi put da ne upisujem čistu godinu nemam pojma.. :eek:
znači ja sad mogu upisat do 30 ects-a po semestru...

ali ovaj smjer? kako to biramo, samo se sad odlučim i onda napišem u index kaj sam izabrala ili kako?

Ja sam si nekak ovak izabrala:
zimski - građansko, UPP, vježbe iz nomotehnike, 2 predmeta smjera = 26,5
ljetni - radno i soc, lokalna samouprava, vježbe iz UPP-a, 2 izborna = 28

Ima ko kakav prijedlog, jel to ok?
u globalu je ok, samo mislim da kad upisuješ smjer, da moraš sva 3 predmeta smjera upisati :) (smjer tek upisuješ u referadi)

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
A od koliko sati počinju upisi? Jel se to odnosi na ono što piše da se indexi predaju od 9-12h? Mislim na izvanredne!

maja1307

pošto upisujem dva predmeta iz prve godine, jel se vodim pod 1. godinu ili? mislim, jel poziv na broj 1212 ili 1222 ?
skroz sam u banani :S

Eriatarka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ako netko može pomoć pošto od referade nema baš pomoć
možda drugi put bolje bude :)
izvanredni student
uglavnom upisala bi parcijalu 3 no kako upisujemo po semestrima u zimskom prema redosljedu predmeta imam 18,5 boda kako imam pravo po semestru upisat 30 bodova upisala bi još neki predmet a po redu mi ispada predmeti smjera kojih ima 3 i nose skupa 15 bodova što je preko 30
Da li ja mogu upisat umjesto toga informatičku radionicu,nometekniku i praksu ukupno 8 bodova?
Možeš :) Tako sam ja na prvom upisu parcijale prvo ta tri, a na drugom predmete smjera.

Pozz...jedno pitanje...
ostali su mi građansko i radno...pošto mi je ovo prvi put da ne upisujem čistu godinu nemam pojma.. :eek:
znači ja sad mogu upisat do 30 ects-a po semestru...

ali ovaj smjer? kako to biramo, samo se sad odlučim i onda napišem u index kaj sam izabrala ili kako?

Ja sam si nekak ovak izabrala:
zimski - građansko, UPP, vježbe iz nomotehnike, 2 predmeta smjera = 26,5
ljetni - radno i soc, lokalna samouprava, vježbe iz UPP-a, 2 izborna = 28

Ima ko kakav prijedlog, jel to ok?
Prvo pitaj u referadi prije nego što samostalno upišeš smjer u indeks, je li taj smjer slobodan! Isto tako i za izborne! Prvo pitaj!
A odabrala si 8 premeta, budi oprezna oko toga, možda nećeš stići položiti ih sve u akademskoj godini. Ako ti je bed zbog love kažem, jerbo ćeš sljedeće godine ionako upisivati ostatak treće, pa u slučaju da ne položiš sve predmete, neke ćeš predmete opet upisivati (PLAĆATI!!!). Nemoj misliti da sumnjam u tvoje intelektualno - akademske sposobnosti, samo ne želim da ovo veleučilište dodatno, bespotrebno zarađuje!

Marinchy

Molim ako netko zna da mi odgovori kad ovi u referadi nisu od velike pomoći, a u pitanju su novci i moram točno znat što i kako..redovni sam student, ove godine upisujem čistu 3. (prenosim samo građansko, to je 6.5 bodova), prošle god. sam upisala čistu 2., a godinu prije tog parcijalu 2. Znači, ove godine sam ostvarila ukupno 38 ECTS bodova, a godina prije tog 15.5 ECTS bodova iz 2. i to je onda ukupno 53.5 bodova..
Da li se gledaju sveukupno ostvareni bodovi ili samo od prošle akadamske godine?
Plaćam samo građansko koje prenosim + upisninu ili? :confused:

tina4

pošto upisujem dva predmeta iz prve godine, jel se vodim pod 1. godinu ili? mislim, jel poziv na broj 1212 ili 1222 ?
skroz sam u banani :S
da, parcijala se racuna kao pad... onda je broj 1212

MARYYNNA

nisi corava, fakat ne pise
spominju apsolvente u par navrata, ali što se tiče onog dokumenta gdje piše cijene ects boda piše samo cijene za redovne i izvanredne, nije naznačeno za APSOLVENTE. a po svemu sudeći bit će 100 kn 1 ects bod. prekrasno

diana88

nisi corava, fakat ne pise
Koliko se sjećam, prošle godine je bilo istaknuto na obavijesti...
Po ovome ispada da je 100kn po bodu...

Prošle godine sam došla samo s uplatnicom, a sada je potreban upisni
i statistički list? Čini se da je ogroman pad prihoda zbog sniženih cijena prijavnica, pa se mora povećat broj obrazaca za kupnju prilikom upisa...

??? :wtf:

cocci

100 kuna je po bodu
 Cijena boda za izvanredne studente iznosi 100,00 kn (Odluka o cijenama na Pravnom fakultetu u Zagrebu za akad.god. 2013/14.)
Obavijest o upisu apsolventske godine
 Izvanredni student pri ponovnom upisu obveza treće godine studija (apsolventska godina) u indeks ponovno upisuje sve upisane a nepoložene, te novoizabrane predmete (ukoliko ih ima) prema uputama sa upisnih materijala. Za upis je potrebno, ispunjeni indeks, ispunjeni upisni/matični list, statistički list, te uplatnica sa uplaćenim iznosom upisnine 300,00 kn i školarine u skladu s Odlukom o cijenama usluga na žiro-račun Fakulteta.

MARYYNNA

100 kuna je po bodu
 Cijena boda za izvanredne studente iznosi 100,00 kn (Odluka o cijenama na Pravnom fakultetu u Zagrebu za akad.god. 2013/14.)
Obavijest o upisu apsolventske godine
 Izvanredni student pri ponovnom upisu obveza treće godine studija (apsolventska godina) u indeks ponovno upisuje sve upisane a nepoložene, te novoizabrane predmete (ukoliko ih ima) prema uputama sa upisnih materijala. Za upis je potrebno, ispunjeni indeks, ispunjeni upisni/matični list, statistički list, te uplatnica sa uplaćenim iznosom upisnine 300,00 kn i školarine u skladu s Odlukom o cijenama usluga na žiro-račun Fakulteta.
sve sam to pročitala, ali prošle godine je bila naznačena cijena za apsolvente. ovdje ništa ne piše. baš sam ljuta. neželim nikog vrijeđat ali ovo je stvarno više nego bezobrazno za njih,a opet s druge strane ne iznenađuje, lihvari jedni

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks