AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

bee happy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da vrijedi i za redovne jer sam i ja dobio ponudu da ne upisem cistu trecu nego parcijalu, ako mislim da necu moc sve polozit s trece jer mi ostao 1 ispit s druge, makar nema smisla ic upisivat parcijalu ako si se namucio da skupis uvjet za cistu, osim ako nije iz financijskih razloga...
ok, onda vrijedi i za redovne ako Vi kolega tako kažete

i, da, definitivno se slažem da ako smo se namučili skupit 50 bodova da bi upisali cijelu godinu, a ako nije iz financijskih razloga da se ne isplati upisivat parcijalu. Jer, tako i tako sve to dođe na svoje ..

da, i meni je sanja rekla da upišem kolko mislim da ću moć dati, ali ću ipak cijelu drugu i financiranje pa kud puklo:proud: kad sam se već s naukom namučila...

je, da mi druga bude teška, pogotovo jer radim ali valjda ću nekak organizirat.

samo mi nije jasno : ako smijem prenijeti 10 bodova s prve godine ( a ja prenosim 7 tj. financiranje -zašto pobogu i tih sedam trebam platit kad ne prenosim više bodova nego što smijem ???

i, drugo : priznaje mi se radno i socijalno koje sam položila na socijalnom studiju i to mi lijepo piše u indexu.. da li onda moram platiti i bodove za radno i socijalno?

mislim da ga ne treban ni upisat u predmete niti platit, to bi mi bilo logično, ali da pitam, možda netko ima slično iskustvo ...

hvala na odgovoru :laughing:

Prčiguz

ok, onda vrijedi i za redovne ako Vi kolega tako kažete

i, da, definitivno se slažem da ako smo se namučili skupit 50 bodova da bi upisali cijelu godinu, a ako nije iz financijskih razloga da se ne isplati upisivat parcijalu. Jer, tako i tako sve to dođe na svoje ..

da, i meni je sanja rekla da upišem kolko mislim da ću moć dati, ali ću ipak cijelu drugu i financiranje pa kud puklo:proud: kad sam se već s naukom namučila...

je, da mi druga bude teška, pogotovo jer radim ali valjda ću nekak organizirat.

samo mi nije jasno : ako smijem prenijeti 10 bodova s prve godine ( a ja prenosim 7 tj. financiranje -zašto pobogu i tih sedam trebam platit kad ne prenosim više bodova nego što smijem ???

i, drugo : priznaje mi se radno i socijalno koje sam položila na socijalnom studiju i to mi lijepo piše u indexu.. da li onda moram platiti i bodove za radno i socijalno?

mislim da ga ne treban ni upisat u predmete niti platit, to bi mi bilo logično, ali da pitam, možda netko ima slično iskustvo ...

hvala na odgovoru :laughing:
Svaki predmet koji upisujes ili ponavljas placas ga normalno, a za radno nebi znao, to najbolje pitaj u referadi...

mačka

2008. sam upisala faks redovno bez placanja,pala sam godinu a sad cu opet past 1.godinu.jel zna tko da li trebam platit sad upis u 1.godinu?

Ninek

2008. sam upisala faks redovno bez placanja,pala sam godinu a sad cu opet past 1.godinu.jel zna tko da li trebam platit sad upis u 1.godinu?
moraš se prebacit na izvanredne prije svega jer nemaš pravo dvaput past istu godinu ako si na teret ministarstva
a onda ju moraš i platit, 80 kuna po ECT bodu + upisnina

Ninek

a da li onda moram placat drugu godinu kad upisem?
ne ja častim:laughing:
ako sad drugi put padaš prvu godinu plaćaš taj pad jer se prebacuješ na izvanredne pa moraš platit, ako očistiš godinu u sljedećim mjesecima, do onih upisa next year opet moraš platit upis u višu godinu ili parcijalu, ovisi za kaj skupiš bodove
nema džabe ni u stare babe, kaj si ti mislila :wink5:

ana1986

dali netko može reć do kada su točno upisi u višu(meni drugu) godinu?
inače ja sam redovna bez plaćanja,ali ostalo mi je položit engleski i to onu razliku od nekoliko lekcija sa prava..zanima me dal netko zna dali ja plaćam samo onih 300kn upisnine ili i taj engleski koji prebacujem kao na drugu godinu? tnx

zajedničko

bok,

imam pitanje za stari program!što je sa peticijom?nam je produženo do 2011.?kad cemo to znat?
kolika je školarina? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lp

martex

bok,

imam pitanje za stari program!što je sa peticijom?nam je produženo do 2011.?kad cemo to znat?
kolika je školarina? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lp
sutra je sjednica u 11 sati. Sutra čemo sve saznati.

josipica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
čitam sve skupa ove komentare i moram skromno priznati da sam se pogubila :(
ponizno molim jednu upućenu dobru dušu da mi pojasni neke stvari... pa šta mi nemamo isti princip kao na pravu da plaćamo semestar po semestar???
dakle 3300 kn sad i još 3000 početkom idućeg semestra (dakle, kao redovni student OP)

i ako zanemarim potencijalni dekanski rok, imam uvjet za parcijalu, konkretno 2.godine, što bi značilo da plaćam koliko?

please help

Prčiguz

čitam sve skupa ove komentare i moram skromno priznati da sam se pogubila :(
ponizno molim jednu upućenu dobru dušu da mi pojasni neke stvari... pa šta mi nemamo isti princip kao na pravu da plaćamo semestar po semestar???
dakle 3300 kn sad i još 3000 početkom idućeg semestra (dakle, kao redovni student OP)

i ako zanemarim potencijalni dekanski rok, imam uvjet za parcijalu, konkretno 2.godine, što bi značilo da plaćam koliko?

please help
Placa se u komadu sve.
Placas 100 kn po ect bodu ako si redovni, a ako si izvaredni 80 kn po ect bodu, pa si izracunaj koliko bodova upisujes... racunaju se svi predmeti koje upisujes pa i oni koje nisi polozila.

elvie

hello
starom programu je produzeno do 2011. godine :)))) wee
e sad, mene zanima koliko se placa? stari program? ako je ostao 1 ispit i diplomski? dal onak 1950 kn il vise il manje? ili se po novome racuna kao i po bolonji?
i do kad su upisi?

mica

hello
starom programu je produzeno do 2011. godine :)))) wee
e sad, mene zanima koliko se placa? stari program? ako je ostao 1 ispit i diplomski? dal onak 1950 kn il vise il manje? ili se po novome racuna kao i po bolonji?
i do kad su upisi?
meni je ostalo 6 komada ali me isto zanima do kada su upisi i koliko moram patiti,hvala.)

vito

ako sam dobro shvatila ja kao izvaredni bolonja koji je upisao drugu godinu 2008/09 a dala sam samo 3 ispita(18 ETCS)mogu sada upisati pad godine i upisati ispite koje nisam položila, odnosno 42 ETCS x 80,000 kn + 300,00 kn upisnine. da li sam u pravu?

Marinica

ako sam dobro shvatila ja kao izvaredni bolonja koji je upisao drugu godinu 2008/09 a dala sam samo 3 ispita(18 ETCS)mogu sada upisati pad godine i upisati ispite koje nisam položila, odnosno 42 ETCS x 80,000 kn + 300,00 kn upisnine. da li sam u pravu?
tako je!

Andrej21

Oprostite imam jedan mali problem. Ja sam prošle godine upisao fakultet,a izvanredan sam student. Bio sam u referadi i rekli su mi da ne trebam ništa plaćat jel to istina. Sav sam zbunjen neznam šta da radim, a nemogu na fakultet bolestan sam. Dal ja dalje da nastavim ili moram nešto plaćat. Molim vas ako neko zna neka mi kaže. Velika hvala :D

Marinica

Oprostite imam jedan mali problem. Ja sam prošle godine upisao fakultet,a izvanredan sam student. Bio sam u referadi i rekli su mi da ne trebam ništa plaćat jel to istina. Sav sam zbunjen neznam šta da radim, a nemogu na fakultet bolestan sam. Dal ja dalje da nastavim ili moram nešto plaćat. Molim vas ako neko zna neka mi kaže. Velika hvala :D
kaj nisi ništa položio sa 1 godine pa bi sad samo nastavio polagat i rješavat ispite?

Andrej21

kaj nisi ništa položio sa 1 godine pa bi sad samo nastavio polagat i rješavat ispite?
Pa normalno da sam položio hehe:crazy: Ali nisam imao bodove dovoljno za parcijalu pa zato pitam.

Ali nisi mi odgovorila na moje pitanje ???

Leptiric_20

dosad je bilo da ako si vanredan jedna godina koju platiš vrijedi ti za dvije, a nešto po novome su pričali da će se bez obzira svaki put morat platit-pa sad ne znam ako su u referadi rekli da ne moraš onda en moraš, samo nastavljaš prijavljivat ispite i to je to

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks