AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pa normalno da sam položio hehe:crazy: Ali nisam imao bodove dovoljno za parcijalu pa zato pitam.

Ali nisi mi odgovorila na moje pitanje ???
slobodno natavljaš polagat ispite. vrijedi ti kolarina i dalje, znači do kraja akademske godine 2010/2011 i onda moraš upisat nešto, bilo pad bilo parcijalu ili cijelu 2 god

Andrej21

E super fala ti :D
A kako upisujem pad ?? Neznam kako ide ta procedura ??
Kako misliš za parcijalu moraš plaćat, a kako ide za pad godinu ??

Marinica

E super fala ti :D
A kako upisujem pad ?? Neznam kako ide ta procedura ??
Kako misliš za parcijalu moraš plaćat, a kako ide za pad godinu ??
to ćeš saznat deogodine jer s njima nikad neznaš. možda sve promjene

anna1

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
šta mi je sve potrebno za upis parcijale 2.god..tj,što sve moram ponijet sa sobom u referadu???jel trebam nešto kupiti u knjižari???

jadra

meni je ostalo 6 komada ali me isto zanima do kada su upisi i koliko moram patiti,hvala.)
na faksu još nije objavljeno do kad će zaključno biti upisi, piše da će obavijest biti na oglasnoj ploči. za nas po starom programu ne piše (još uvijek) ništa posebno, samo je izvješen cjenik po bolonji, sad ne mora značiti da i mi tako plaćamo - treba pitati u referadi ili onoj drugoj sobi, danas je bila malo gužva pa ja osobno nisam imala volje toliko čekati za te informacije jer možda ni one još ne znaju...

irenas

Ja pretpostavljam da ćemo mi po starom programu plaćati onih 1950 kn kao i prošle godine jer se tu opet radi o produženju prava na polaganje ispita.,ali tko zna...ako netko sazna neka javi...upisi su nam vjerojatno do 30.10..tako je svake godine bilo.ali to bi oni već sad trebali znati jer neki ljudi će se ići sad uskoro upisivati...tako i ja.drugi tjedan.

Marinica

šta mi je sve potrebno za upis parcijale 2.god..tj,što sve moram ponijet sa sobom u referadu???jel trebam nešto kupiti u knjižari???
kupiš upisni materijal u skriptarnici, popuniš to i indeks, platiš novce u abnci ili fini ili pošti i s tim svim ispunjenim ideš u referadu

tiky

ej... ja sam prosle godine upisala izvanredno ponovno 2. god i parcijalno 3... i do sad sam dala sve ispite osim lokalne... sad jos dodatno trebam upisati samo lok i 2 izborna predmeta te praksu i diplomski... sve skupa 28 bodova... i, sad me zanima dal ja upisujem 3 pa placam 80 kn ects bod ili mogu apsolventsku premda imam samo tri predmeta pa je 50 kn ccts bod? dal netko zna?

elvie

Ja pretpostavljam da ćemo mi po starom programu plaćati onih 1950 kn kao i prošle godine jer se tu opet radi o produženju prava na polaganje ispita.,ali tko zna...ako netko sazna neka javi...upisi su nam vjerojatno do 30.10..tako je svake godine bilo.ali to bi oni već sad trebali znati jer neki ljudi će se ići sad uskoro upisivati...tako i ja.drugi tjedan.
al meni je to malo blesavo..kak more osoba koja ima 1 ispit i one koje imaju vise ispita 4,5,6,7,...platiti istu cijenu..pa gdi je tu pravda??? jesu oni normlani!!mah

martex

da, to je baš zeznuto. Meni danas rekla u referadi da če najvjerovatnije bit 1950 kn što je meni ok, jer imam 5 ispita još, al ko ima samo 1, hm...da, nema pravde očito ako to tako bude za sve.

jadra

al meni je to malo blesavo..kak more osoba koja ima 1 ispit i one koje imaju vise ispita 4,5,6,7,...platiti istu cijenu..pa gdi je tu pravda??? jesu oni normlani!!mah
a jbg tak je bilo i do sad s tim plaćanjem...
plaćaš pravo polaganja ispita, bez obzira koliko ih imaš (osim kad imaš samo diplomski pa je jeftinije)
ali gle, još se ništa ne zna sigurno, tak da ne gubit živce unaprijed... anyways dobili bi još 5-6 ispita po bolonji i platili ih po bodovima da nema ovog produženja, tak da imajte i to na umu...

martex

Ako netko slučajno sazna točan iznos koji trebamo uplatiti (konkretno za stari program) neka javi. Ja to nemrem nač nigdje na stranici od faksa. Možda sutra stave.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudi (stari program), pa nemojte sad cjepidlaciti jos po pitanju skolarine. Koliko ja znam, produzetak apsolventskih prava placao se 1950 kuna i prosle i pretprosle godine, bez obzira na broj ispita. O tome smo trebali ranije razmisljati, godinama ranije. Ja cu biti od sad kush, platiti koliko kazu, poloziti ta svoja dva ispita i diplomski i - ciao bella.:laughing:

dborov 50

Ljudi (stari program), pa nemojte sad cjepidlaciti jos po pitanju skolarine. Koliko ja znam, produzetak apsolventskih prava placao se 1950 kuna i prosle i pretprosle godine, bez obzira na broj ispita. O tome smo trebali ranije razmisljati, godinama ranije. Ja cu biti od sad kush, platiti koliko kazu, poloziti ta svoja dva ispita i diplomski i - ciao bella.:laughing:[/QUOTE

Slažem se upotpunosti.

martex

Zvala sam referadu samo da saznam točan iznos, da idem uplatit i da sam mirna. A ona meni da takve informacije ne daje telefonom i da je sve na internetu pa nek si izračunam. Kak se sad to računa, jel ko zna? Još sam naglasila da pitam za stari program.

jadra

Zvala sam referadu samo da saznam točan iznos, da idem uplatit i da sam mirna. A ona meni da takve informacije ne daje telefonom i da je sve na internetu pa nek si izračunam. Kak se sad to računa, jel ko zna? Još sam naglasila da pitam za stari program.
aposolvent si, znači 50kn po ECTS bodu + 300kn školarine/upisnine/whatever
AKO i mi plaćamo tako, nisam sigurna, najbolje ako možeš pričekati još koji dan dok netko osobno ne ode pitati...možda joj se nije baš dalo razgovarat pa te samo tak skinula s telefona

upisi za redovne i one koji prelaze s redovnog na izvanredno studiranje su do 20.10., upisi za izvanredne studente su do 29.10.

Sonia

jadra dobro da si napisala da oni koji prelaze mogu upisati do 20.10. mislila sam da za nas vrijedi kao za izvanredne

sad me zanima ako prelazim s redovnog na izvanredno jel se upisujem kod Sanje ili gore u sobi 8? :confused2:

Sandi

Ostalo mi je samo financiranje sa prve godine i to zelim prenijeti u drugu, jel mi moze netko ko zna reci tocan (ukupan) iznos koji trebam upisati na onoj uplatnici. Znam da je financiranje 7 ects bodova, znaci 700kn, zanima me kojoj cijeni to jos pridodajem da dobijem ukupan broj. Hvala.

Marianne

jadra dobro da si napisala da oni koji prelaze mogu upisati do 20.10. mislila sam da za nas vrijedi kao za izvanredne

sad me zanima ako prelazim s redovnog na izvanredno jel se upisujem kod Sanje ili gore u sobi 8? :confused2:
u sobi 8

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks