Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pitala sam tetu pa i je rekla da parcijalu plačamo 3600 kn izvanredni student.Koliko košta parcijala 3 godine,izvantredno?
Da li tko zna da li se kod nas može faks platit u ratama?
ako si stekla uvjete za parcijalu 3.godine (31 bod) i želiš je upisati (ne moraš jer ti upisnina za 2.godinu traje još jednu godinu), parcijala se plaća kao cijela godina, tj. 3600knNe znam da li bi ovo pitanje spadalo u "parcijalu" ili "školarinu" ali ako tko zna pomagajte! Ovako 2008/2009 upisala sam drugu godinu, izvanredno. Kako nama izvanrednima školarina vrijedi dvije godine zanima me koliko plaćam parcijalu treće, ako mi školarina za drugu vrijedi još slijedeću godinu.
Da pojasnim, ako nastavljam drugu godinu ne plaćam ništa, da li to znaći da parcijalu treće plaćam samo pola školarine ili cijelu?
sad mi ništa nije jasno, moja frendica je prošle godine platila pad oko 3000 i nešto sitno...kak sad to???za pad godine se plaća normalna školarina koliko već je, ne znam napamet
za redovne 5800, izvanredne 3600
parcijala je isto 3600
piše već sve... :wink5:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.