AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

amalka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
da, za sada ga je bilo, a mislim i da će ove godine također biti jer imamo 1 rok manje nego na pravu, pa eto tak nadoknadimo
iako svake godine kruže priče da ga neće biti, al za sad su to bile samo priče

archi

Pozdrav,
ja sam prošle godine upisala parcijalu druge, odnosno 6 ispita s druge i dva koja su mi ostala iz prve.. Planiram položiti još bar tri ispita iz druge do upisa, pa me zanima kolika je školarina s obzirom na moju situaciju.. Ništa mi nije jasno, ako se upisuju samo preostali ispiti onda je oko 1950 kn, a šta ako nismo dali sve upisane ispite? Molim vas ako je netko bio u istoj situaciji da odgovori... Puno hvala""

ANCI

Dali netko zna do kada moram platiti apsolventsku godinu, do kraja 10 ili 11 mjeseca? ( to je onih 2000 kn tj. pravo polaganja ispita

Tihana I.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Koliko košta parcijala 3 godine,izvantredno?
Da li tko zna da li se kod nas može faks platit u ratama?

Nela

parcijala inače košta pola godine
ne znam sad kako je s izvanrednim studentima
nažalost, kod nas još ne postoji plaćanje školarina u ratama ali studentski zbor planira početi raditi na tome

johnny depp

pozdrav.., moja situacija je sljedeća: 2006.upisala fax,
2007. parcijala( 4 ispita s 1.g. i nove predmete s 2.g kolko sam mogla),
2008.upisala 2.g. jer sam dala 2 ispita s 1. g.,
2009 dala onaj treći ispit s 1. godine...
e sad me zanima kolko plaćam 2009./10 na upisima, pošto mi je ostao cetvrti ispit s 1.g( gradansko), ne znam dal cu ga uspjet dat s obzirom da neznam dal cemo imat dekanski? dal mogu svejedno upisat apsolventsku, i kolko ce me to doć.. REDOVNI sam student oduvijek s plaćanjem... unaprijed ZAHVALJUJEM;)) pozzz svima

Adriana

Koliko košta parcijala 3 godine,izvantredno?
Da li tko zna da li se kod nas može faks platit u ratama?
Pitala sam tetu pa i je rekla da parcijalu plačamo 3600 kn izvanredni student.

Tia_Dalma

Koliko plaća izvanredni student za godinu?

Čini mi se da je prije bilo 3300+300 upisnine a sad vidim da se toliko plaća parcijala pa mi nije jasno!

marina lip

Ne znam da li bi ovo pitanje spadalo u "parcijalu" ili "školarinu" ali ako tko zna pomagajte! Ovako 2008/2009 upisala sam drugu godinu, izvanredno. Kako nama izvanrednima školarina vrijedi dvije godine zanima me koliko plaćam parcijalu treće, ako mi školarina za drugu vrijedi još slijedeću godinu.
Da pojasnim, ako nastavljam drugu godinu ne plaćam ništa, da li to znaći da parcijalu treće plaćam samo pola školarine ili cijelu?

hedviga

Ne znam da li bi ovo pitanje spadalo u "parcijalu" ili "školarinu" ali ako tko zna pomagajte! Ovako 2008/2009 upisala sam drugu godinu, izvanredno. Kako nama izvanrednima školarina vrijedi dvije godine zanima me koliko plaćam parcijalu treće, ako mi školarina za drugu vrijedi još slijedeću godinu.
Da pojasnim, ako nastavljam drugu godinu ne plaćam ništa, da li to znaći da parcijalu treće plaćam samo pola školarine ili cijelu?
ako si stekla uvjete za parcijalu 3.godine (31 bod) i želiš je upisati (ne moraš jer ti upisnina za 2.godinu traje još jednu godinu), parcijala se plaća kao cijela godina, tj. 3600kn

sto se tiče upisa ostatka predmeta s 3.godine:
1950kn plaćaš tek ako u toku sljedeće godine položiš i sve upisane predmete s parcijale 3.godine
ako ne položiš SVE predmete s parcijale, upis ostatka predmeta 3.godine plaćaš opet 3600kn

naravno, svaki upis vrijedi dvije godine, tak da na parcijali možeš biti 2 godine, ali mislim da to nije cilj
samo što onda i platiš, duplo

ako ti nije ostalo puno predmeta s 2. godine i misliš da ćeš parcijalu riješit tijekom iduće godine, onda ti se isplati upisat parcijalu 3.godine, pa upis ostatka platiti samo 1950 kn
doduše, i ovako ćeš barem vježbe riješiti (one se mogu riješiti i prije nego imaš položene sve ispite s 2. godine)

jana21

bok,zanima me da li ako se odobri dekanski rok da li možemo mi upisati godinu do kraja 9mjeseca i svejdeno izaći na taj dekanski u 10-om??

Nela

hm... nisam sigurna
ali mislim da ne
jer to spada pod rok za ovu akademsku godinu a ti si već upisala sljedeću akademsku godinu
ali ako se odobri dekanski onda se naravno produžuju i upisi
ja sam se prošle god upisala već nakon što se počela predavanja jer sam na dekanskom dala uvjet...

Nela

za pad godine se plaća normalna školarina koliko već je, ne znam napamet
za redovne 5800, izvanredne 3600
parcijala je isto 3600
piše već sve... :wink5:

Sara1987

za pad godine se plaća normalna školarina koliko već je, ne znam napamet
za redovne 5800, izvanredne 3600
parcijala je isto 3600
piše već sve... :wink5:
sad mi ništa nije jasno, moja frendica je prošle godine platila pad oko 3000 i nešto sitno...kak sad to???

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks