Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
to u uputama je samo primjer, oni koji su upisali jos na dzv-u imaju 2411...kako da ja kao izv student saznam svoj jmbag? xicu nemam, a jmbag kojim se ulogiram na studomat nije onaj 0066... kako pise u uputama
što ne bi trebali upisati kako piše u uputama 0066...to u uputama je samo primjer, oni koji su upisali jos na dzv-u imaju 2411...
upute su SAMO I JEDINO PRIMJERšto ne bi trebali upisati kako piše u uputama 0066...
to sam i mislila. upisujemo svoje korisničko ime kojim pristupamo studomatuupute su SAMO I JEDINO PRIMJER![]()
pisete broj koji upisujete u studomat kao korisnicko ime, 100%![]()
danas sam bila u referadi zbog tog engleskog i Sanja je rekla da mozes upisat sto zelis, znaci nemoras engleski upisat ako ti je zelenoda li to onda znači da moram upisati Engleski 3 bez obzira što mi Upiši svijetli zeleno?
Placas zimski semestar (znaci od 18-30 bodova) i upisninu 300kn. A sve iz ljetnog placas pri upisu ljet.semestra.Kolege pomoc , cista ludnica je na ovom faksu svi pricaju jedno pa drugooo...ugl prelazim s redovnog na izvanredni studij sto znaci da za mene vrijede pravila za IZVANREDNE STUDENTE, i sad mi je bitno da znam kolko moram uplatit, znam da placam ono sto sad upisujem u zimskom semestru(logicno mi je da sad samo to placam) al moram li platit uz to sad i predmete iz ljetnog semestra koje nisam polozila jer se svasta prica a ovi u referadi sam isto ponavaljaju?! ako je neko bio na upisima sad a u sl je situaciji... jer mi upisujemo sa redovnima bez studomata hvala![]()
hvalaa punooooPlacas zimski semestar (znaci od 18-30 bodova) i upisninu 300kn. A sve iz ljetnog placas pri upisu ljet.semestra.
točno!danas sam bila u referadi zbog tog engleskog i Sanja je rekla da mozes upisat sto zelis, znaci nemoras engleski upisat ako ti je zelenotako cu i ja
Članak 49.zna netko koji su uvjeti za prelazak sa izvanrednog statusa opet u redovni?
ljudi,ima li netko provjerenu informaciju do kad vanredni studenti trebaju platit godinu? jel na kraju moramo i platit do kad se trebamo i upisat preko studomata 30.9. ili možemo platit od 6-17.10?? jer jedni pričaju do 30.9.da moramo platit,a drugi da imamo fore do 17.10...hvala
ne trebaGlede odredbe "vratiti u fakultetsku biblioteku sve posuđene knjige (što se utvrđuje na temelju žiga u indeksu)" - ako nisam posudila nijednu knjigu tokom godine, ne treba mi nikakav žig?
kao redovni student istu godinu možeš studirati 2 puta, ako 3. put upisuješ istu godinu prelaziš u izvanredneLjudi pitanje! 2010.sam upisala 1.god. Nakon toga parcijalu druge, zatim drugu čistu, i lani parcijalu treće. Nisam bila nešto uspješna u rješavanju ispita,pa me zanima da li sad postajem izvanredna? Pošto mi je to treći ponovni upis? ( parcijala se zapravo računa ko pad ). upisala sam se u studomatu, al mi piše cijena školarine ko za redovne studente. dal me oni sami prebacuju,pa to ne piše odmah ili trebam pisat onu molbu za prelazak u izvanredne? hvala
Ako je netko imao sličnu situaciju, molim da podijeli info..
Upisujem ponovno drugu i parcijalu treće...ali mi je na studomatu ponuđen samo zimski semestar iz druge godine. I to sam upisala, ali što je s ispitima iz zimskog semestra sa treće godine?
Hvala...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.