AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kako da ja kao izv student saznam svoj jmbag? xicu nemam, a jmbag kojim se ulogiram na studomat nije onaj 0066... kako pise u uputama

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
kako da ja kao izv student saznam svoj jmbag? xicu nemam, a jmbag kojim se ulogiram na studomat nije onaj 0066... kako pise u uputama
to u uputama je samo primjer, oni koji su upisali jos na dzv-u imaju 2411...

dina28

Kolege pomoc , cista ludnica je na ovom faksu svi pricaju jedno pa drugooo...ugl prelazim s redovnog na izvanredni studij sto znaci da za mene vrijede pravila za IZVANREDNE STUDENTE, i sad mi je bitno da znam kolko moram uplatit, znam da placam ono sto sad upisujem u zimskom semestru(logicno mi je da sad samo to placam) al moram li platit uz to sad i predmete iz ljetnog semestra koje nisam polozila jer se svasta prica a ovi u referadi sam isto ponavaljaju?! ako je neko bio na upisima sad a u sl je situaciji... jer mi upisujemo sa redovnima bez studomata hvala :)

TuttiFruti

da li to onda znači da moram upisati Engleski 3 bez obzira što mi Upiši svijetli zeleno?
danas sam bila u referadi zbog tog engleskog i Sanja je rekla da mozes upisat sto zelis, znaci nemoras engleski upisat ako ti je zeleno :) tako cu i ja

sufi

Kolege pomoc , cista ludnica je na ovom faksu svi pricaju jedno pa drugooo...ugl prelazim s redovnog na izvanredni studij sto znaci da za mene vrijede pravila za IZVANREDNE STUDENTE, i sad mi je bitno da znam kolko moram uplatit, znam da placam ono sto sad upisujem u zimskom semestru(logicno mi je da sad samo to placam) al moram li platit uz to sad i predmete iz ljetnog semestra koje nisam polozila jer se svasta prica a ovi u referadi sam isto ponavaljaju?! ako je neko bio na upisima sad a u sl je situaciji... jer mi upisujemo sa redovnima bez studomata hvala :)
Placas zimski semestar (znaci od 18-30 bodova) i upisninu 300kn. A sve iz ljetnog placas pri upisu ljet.semestra.

Nerea

danas sam bila u referadi zbog tog engleskog i Sanja je rekla da mozes upisat sto zelis, znaci nemoras engleski upisat ako ti je zeleno :) tako cu i ja
točno! :)

vidjela sam u uputama za rad na studomatu da se ne mora upisati strani jezik iako nije ispunjeno pravilo izborne grupe ako je dostignuta kvota za semestar, te se može obaviti upis godine (Upis godine putem studomata, str.7)

TuttiFruti

zna netko koji su uvjeti za prelazak sa izvanrednog statusa opet u redovni?
Članak 49.
Izvanredni student ima pravo upisati višu godinu studija kao redovni student ako redovito upisuje višu godinu studija te ako u vrijeme upisa u višu godinu studija prosjek njegovih ocjena iz ispita koje je položio od početka studija iznosi najmanje 3,5 po ECTS bodu.

mis777

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ljudi,ima li netko provjerenu informaciju do kad vanredni studenti trebaju platit godinu? jel na kraju moramo i platit do kad se trebamo i upisat preko studomata 30.9. ili možemo platit od 6-17.10?? jer jedni pričaju do 30.9.da moramo platit,a drugi da imamo fore do 17.10...hvala

SuperDuško

Glede odredbe "vratiti u fakultetsku biblioteku sve posuđene knjige (što se utvrđuje na temelju žiga u indeksu)" - ako nisam posudila nijednu knjigu tokom godine, ne treba mi nikakav žig?

rody

Ljudi pitanje! 2010.sam upisala 1.god. Nakon toga parcijalu druge, zatim drugu čistu, i lani parcijalu treće. Nisam bila nešto uspješna u rješavanju ispita,pa me zanima da li sad postajem izvanredna? Pošto mi je to treći ponovni upis? ( parcijala se zapravo računa ko pad ). upisala sam se u studomatu, al mi piše cijena školarine ko za redovne studente. dal me oni sami prebacuju,pa to ne piše odmah ili trebam pisat onu molbu za prelazak u izvanredne? hvala

Nerea

ljudi,ima li netko provjerenu informaciju do kad vanredni studenti trebaju platit godinu? jel na kraju moramo i platit do kad se trebamo i upisat preko studomata 30.9. ili možemo platit od 6-17.10?? jer jedni pričaju do 30.9.da moramo platit,a drugi da imamo fore do 17.10...hvala

do 17.10. jer zbog te uplatnice zapravo i dolazimo u referadu(najvažnije im je da smo uplatili)

Glede odredbe "vratiti u fakultetsku biblioteku sve posuđene knjige (što se utvrđuje na temelju žiga u indeksu)" - ako nisam posudila nijednu knjigu tokom godine, ne treba mi nikakav žig?
ne treba

Ljudi pitanje! 2010.sam upisala 1.god. Nakon toga parcijalu druge, zatim drugu čistu, i lani parcijalu treće. Nisam bila nešto uspješna u rješavanju ispita,pa me zanima da li sad postajem izvanredna? Pošto mi je to treći ponovni upis? ( parcijala se zapravo računa ko pad ). upisala sam se u studomatu, al mi piše cijena školarine ko za redovne studente. dal me oni sami prebacuju,pa to ne piše odmah ili trebam pisat onu molbu za prelazak u izvanredne? hvala
kao redovni student istu godinu možeš studirati 2 puta, ako 3. put upisuješ istu godinu prelaziš u izvanredne

sufi

Ako netko ima provjerenu info iz referade kaj ak upisemo inf.i nomoteh.radionicu u ovom semestru a ostali su nam ispiti iz druge god jos? Jel se ova odredba o nemogucnosti polaganja ispita s trece odnosi i na radionice, kad nam sam zaprav treba potpis za informaticku? Jer stvarno su jadni i para gladni ak je tako..vidim nitko nije poveo racuna o toj mogucnosti, a mene vise nista ne iznenadjuje u toj ludnici zvanoj upisi.

maricaa

Ima li netko da je u trecoj godini ostvario 55 bodova ( tj da mu tako na studomatu pise jer je tamo odmah i diplomski uracunati) i da mu radi tih 55 bodova pise da ne placa nista ??redovni studenti samo :)

Tinčica

Ako je netko imao sličnu situaciju, molim da podijeli info..
Upisujem ponovno drugu i parcijalu treće...ali mi je na studomatu ponuđen samo zimski semestar iz druge godine. I to sam upisala, ali što je s ispitima iz zimskog semestra sa treće godine?

Hvala...

Imam istu situaciju, nakon 8,5 boda zimskog semestra s 2. god, ne mogu upisati ostatak s treće, piše u napomeni da se upis može nastaviti nakon što studentska referada provjeri upis. poslala mail u referadu g. Koščaku, rekao da moramo doći u referadu s indeksom.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks