AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Angelsss

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudeki, imam mali problemčić :D
Dakle, ja sam se malo poigrala s upisom preko studomata...zapravo, pošto ponovo upisujem ispite koje nisam uspjela rješiti a imam 18+ bodova (izvanredni student sam) ja nisam ništa tamo posebno dirala i mijenjala, samo kliknula "upiši". Nisam znala da će to biti odmah upisano, i sad ništa ne mogu mijenjati... Moje pitanje glasi: da li sam ja uopće trebala nešto posebno dopisivati i mijenjati ili je to bilo to? :)

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudeki, imam mali problemčić :D
Dakle, ja sam se malo poigrala s upisom preko studomata...zapravo, pošto ponovo upisujem ispite koje nisam uspjela rješiti a imam 18+ bodova (izvanredni student sam) ja nisam ništa tamo posebno dirala i mijenjala, samo kliknula "upiši". Nisam znala da će to biti odmah upisano, i sad ništa ne mogu mijenjati... Moje pitanje glasi: da li sam ja uopće trebala nešto posebno dopisivati i mijenjati ili je to bilo to? :)
ako si htjela sve kako ti je bilo ponuđeno i dozvoljen ti upis onda je to ok

minka

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
mala obavijest za one poput mene koji neznaju do kad izvanredni moraju uplatiti semestar...dakle provjereno kod Sanje ako lažu meni i ja lažem vas do 30.09. do kad traju upisi preko studomata a ne do 17.10 do kad moramo donijeti prijavnice...
minimalno se upisuje 18bodova bez obzira na studomat..meni je izbacio 11.5bodova -ako koga buni kao mene na studomatu predmeti smjera s treće god a tek je druga nema veze mora upisati predmete s nekog smjera po odabiru dok ne ostvari tih 18 bodova odnosno do 30maks
i da famozni JMBAG je korisničko ime na studomatu...
dok sam to sve ispitala morala sam se posvadit sa Koščakom al se nisam dala pa budite odlučni i nedajte se izbacit van

Angelsss

Darijana, hvala ti! Valjda sam onda to dobro rješila :)

Minka ovo sa rokom uplate veze s vezom nema. Kao da ti oni mogu nešto ako i uplatiš kasnije, ionako je važno samo da bude uplaćeno i da im odnesemo uplatnice u za to predviđeno vrijeme... Baš kompliciraju, bez veze...

Nerea

mala obavijest za one poput mene koji neznaju do kad izvanredni moraju uplatiti semestar...dakle provjereno kod Sanje ako lažu meni i ja lažem vas do 30.09. do kad traju upisi preko studomata a ne do 17.10 do kad moramo donijeti prijavnice...
minimalno se upisuje 18bodova bez obzira na studomat..meni je izbacio 11.5bodova -ako koga buni kao mene na studomatu predmeti smjera s treće god a tek je druga nema veze mora upisati predmete s nekog smjera po odabiru dok ne ostvari tih 18 bodova odnosno do 30maks
i da famozni JMBAG je korisničko ime na studomatu...
dok sam to sve ispitala morala sam se posvadit sa Koščakom al se nisam dala pa budite odlučni i nedajte se izbacit van
već do 30.9.? ali ne mogu oni znati kada smo mi uplatili dok ne dođemo u referadu s uplatnicom. ne znam zašto bi morali već sada uplaćivati ako nama izvanrednima još nisu ni počeli upisi u referadi.

goga

Imam istu situaciju, nakon 8,5 boda zimskog semestra s 2. god, ne mogu upisati ostatak s treće, piše u napomeni da se upis može nastaviti nakon što studentska referada provjeri upis. poslala mail u referadu g. Koščaku, rekao da moramo doći u referadu s indeksom.

Meni je upisao samo ta dva s 2. godine...a Sanja mi je naknadno rekla da je morala postojati opcija za upisati predmete s treće...da sam se krivo upisala...ali da nisam jedina...jako utješno...

Indeks i uplatnicu studenti su dužni dostaviti u studentsku referadu; soba 8/I. kat (referent
Tomislav Koščak) prema rasporedu:
- od 16. rujna do 03. listopada SAMO REDOVITI STUDENTI I REDOVITI
STUDENTI KOJI U 2014/15. AKAD. GOD. PRELAZE NA IZVANREDNI STUDIJ
- od 06. do 17. listopada SAMO IZVANREDNI STUDENTI (molbe za promjenu
statusa u redoviti studij dostavljaju se do zaključno 30. rujna u studentsku referadu)

Tinčica

Meni je upisao samo ta dva s 2. godine...a Sanja mi je naknadno rekla da je morala postojati opcija za upisati predmete s treće...da sam se krivo upisala...ali da nisam jedina...jako utješno...

Indeks i uplatnicu studenti su dužni dostaviti u studentsku referadu; soba 8/I. kat (referent
Tomislav Koščak) prema rasporedu:
- od 16. rujna do 03. listopada SAMO REDOVITI STUDENTI I REDOVITI
STUDENTI KOJI U 2014/15. AKAD. GOD. PRELAZE NA IZVANREDNI STUDIJ
- od 06. do 17. listopada SAMO IZVANREDNI STUDENTI (molbe za promjenu
statusa u redoviti studij dostavljaju se do zaključno 30. rujna u studentsku referadu)

Nije postojala opcija, jer meni je bilo samo UPIŠI - predmeti 2. godine iz zimskog semestra i iz treće smjerovi što ja ne upisujem jer imam od prošle godine iz treće što sam upisala pa moram ponovno. u referadu ću naravno prije, tako da do 30.9 sredim studomat, a indeks i uplatnicu ću od 7. do 17. koji dan odnjeti. Barem je takav odgovor iz referade, a i da poslije se netko ne sjeti da je to trebalo prije.

ivana

da li ima netko problem na studomatu vezano za politologiju??? da li se prilikom dolaska u ref.te i upisa, mora donijeti i upisni materijal, s obzirom da ne mogu se upisati preko studomata?? može li mi netko pomoći, tako da znam to sve kupiti pa doći sutra u ref.bez da se vraćam par puta...hvala

Aine

ovako, ja se jednostavno nemogu upisat. 3.god ostao mi je gp,upp i mozda predmet smjera. svi su mi prekrizeni,kvacica siva a "upisi" crveno. i sve sam probala ne mogu se upisat. da li je ikome bilo tako?

Aine

mislim da moras u ref.sad sam i ja dobila tu inf..
hvala ti. sutra jos imam ispit pa cu skociti do ref

kako sad ovo s placanjem do 30.9? prekjucer sam bila kod sanje i receno nam je do 17.10

mape5

Super Moderator
molim pomoć -
imam 5 predmeta iz druge godine - 18 ects u zimskom semestru i 14 u ljetnom.

ne želim u zimskom upisati ništa iz treće godine.
u ljetnom ću prema svemu sudeći morati upisati nešto iz treće. kako ću ja onda odabrati svoj smjer ako sada u zimskom ništa ne upišem?
plizzz helpppp ... Košćak neće davati informacije prek telefona jer veli da je to povjerljivo...

izvanredni sam da ne bi bilo zabune

minka

darijana, hvala ti! Valjda sam onda to dobro rješila :)

minka ovo sa rokom uplate veze s vezom nema. Kao da ti oni mogu nešto ako i uplatiš kasnije, ionako je važno samo da bude uplaćeno i da im odnesemo uplatnice u za to predviđeno vrijeme... Baš kompliciraju, bez veze...
gle ja samo prenosim Šta su meni rekli a to je da se upla
atit mora do 30.09...i meni osobno paŠe da je do 17.10 ali se ne bih voljela naĆi u situaciji da moram uplatit joŠ neke novce jer nisam uplatila na vrijeme...i da kompliciraju,poznati su po tome...

Miki22

Ma dajte ljudi :mad: pa di piše da se mora uplatiti školarina do 30.9 , piše samo u onim dokumentima koji su oni objavili na internetu a koji bi trebali služiti kao smjernice za upis, da se mora prijavit godina preko studomata do 30.9, rok za školarinu nije posebno naznačen, a upisi su za izvanredne od 6-17.10 pa bi bilo logično da se do tada uplati i donese potvrda o uplati. Ja ću im uplatiti do 17-og i donijeti index i potvrdu jer to tada traju upisi, ako bude da se je moralo uplatiti do 30-og onda mi ga mogu... :whistling:. Trebali su lijepo napisati točan datum do kojeg se mora uplatiti školarina i onda ne bi bilo ovih problema :mad:. Ionako im je bitno samo da pare "sjednu"

tina4

ma nikakve uplate do 30., ako je to onaj lik rekao onda s tim moze napravit zna sta... nema pojma! redovnima koji imaju ostvareno preko 30 bodova prica da oni moraju sve ispite placati. shvatila bi da tak govori da je to neka nova odredba pa ono covjek se zabunio, ali to je i prosle godine bilo tak da se placa samo nepolozeno. ili, ljudi dodu s nekim pitanjem nevezano za ista u obavijestima o upisima, ali njegovo je i dalje "sve pise na webu".
on nema pojma i ne znam ko ga je tamo zaposlio!
nece bit nikakvih "kazni" jer nigdi ne pise nista o tome do kad platiti, nek si on malo za promjenu procita ta glupa pravila upisa!

Nerea

ma nikakve uplate do 30., ako je to onaj lik rekao onda s tim moze napravit zna sta... nema pojma! redovnima koji imaju ostvareno preko 30 bodova prica da oni moraju sve ispite placati. shvatila bi da tak govori da je to neka nova odredba pa ono covjek se zabunio, ali to je i prosle godine bilo tak da se placa samo nepolozeno. ili, ljudi dodu s nekim pitanjem nevezano za ista u obavijestima o upisima, ali njegovo je i dalje "sve pise na webu".
on nema pojma i ne znam ko ga je tamo zaposlio!
nece bit nikakvih "kazni" jer nigdi ne pise nista o tome do kad platiti, nek si on malo za promjenu procita ta glupa pravila upisa!

on to priča zato što ni sam ne zna. očito ima dobre veze kad još uvijek radi, a ne zna odraditi svoj posao kako treba

Aine

Najvaznije je da je on dipl.iur
jer samo pravnici vrijede u nasoj hrvatskoj. Fuj riga mi se

arizona

Apsolutno se slažem da su datumi plaćanja trebali biti objavljeni konkretno. Stvarno radi kaos u svemu, na kraju nekima to zaista puno znaci. Pomalo neodgovorno prema, prvenstveno studentima koji rade i plaćaju studij. Meni je jedino bilo jasno da se upisnina treba platiti do 30og, ako sam i to u pravu :hm:

Ispravljam samu sebe, nisam ni za upisninu sigurna, ali vjerujem kako je napisano u uputama da je najvaznije do 30.09. upisati godinu na studomatu. Kako je navedeno, bez toga se nema upisane godine.

Nerea

Apsolutno se slažem da su datumi plaćanja trebali biti objavljeni konkretno. Stvarno radi kaos u svemu, na kraju nekima to zaista puno znaci. Pomalo neodgovorno prema, prvenstveno studentima koji rade i plaćaju studij. Meni je jedino bilo jasno da se upisnina treba platiti do 30og, ako sam i to u pravu :hm:

Ispravljam samu sebe, nisam ni za upisninu sigurna, ali vjerujem kako je napisano u uputama da je najvaznije do 30.09. upisati godinu na studomatu. Kako je navedeno, bez toga se nema upisane godine.

upisnina i školarina se plaćaju na istoj uplatnici, jer se upisnina pribraja na cjelokupni iznos

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks