Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nemože li se preko 30 upisati ?
može, piše ti u pravilima upisada li netko možda pitao i dobio odgovor zašto nekima piše na studomatu da treba ukupno upisati od 18-39 bodova, može li se preko 30 upisati ?
ostala su mi 4 ispita s 1.godinezato što već godinu dana ne postoje dvosemestralni predmeti...
i moraš reći u kakvoj si situaciji kad pitaš jel moraš upisati predmet neki...jesi pad, parcijala, viša godina
ja mislim da mozes bilo koje iz 3 semestra, a za eng i meni isto tako pise ali ga ja ne namjeravam upisatiostala su mi 4 ispita s 1.godine
u svakom semestru po 14 ects-a koja obavezno upisujem(sad u zimskom nauka 1 i dip).
sad ne znam mogu li ja upisati još 1 ili 2 predmeta iz 3. semestra po svom izboru da ispunim kvotu od minimalno 18 ects-a ili bi trebala upisati engleski III i opće upravno 1
muči me engleski jer je on u rubrici za izborne, a dolje mi crvenim piše potrebno za upisati 2 ects-a
Možeš polagat ispite iz treće ukoliko ti ostane jedan ispit iz druge godine.ne razumijem kako ti je ostalo samo radno kad ne možeš polagati ispite s treće godine dok ne položiš sve s druge?
a gdje ti zivis, na marsu? ne mozes ih polagatMožeš polagat ispite iz treće ukoliko ti ostane jedan ispit iz druge godine.
a gdje ti zivis, na marsu? ne mozes ih polagat
Ups, ne EUP mi je iz zimskog. Pardonirajte meJa sam sad malo zbunjena jer mi je prilikom upisa zimskog semestra na popis predmeta koje sam upisala ubrojilo i EUP, koji mi je ostao iz ljetnog semestra druge godine. I kaj sad??? Nisam ni sama sigurna dal da ga sad platim ili ne??? Po svoj priči pd prije nebi ga trebala platiti al se bojim da mi nebi kenjali u referadi!!! :thinking::thinking::thinking:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.