AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mg000

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ma mene buni ono gdje piše da plaćamo 100kn po upisanom bodu...ja sam sad u zimskom upisala preko studomata11.5bodova što bi po toj logici značilo da plaćam1150 kn + 300kn upisnine..šta nije tako?ili se netko zabunio
ja bi rekla da je tako al najbolje da odeš do faksa pitat :)

minka

u pravilima za upis piše da imamo pravo upisati od 18 do 32 boda po semestru te da se ti bodovi množe sa 100 dakle koliko bodova upišeš množiš sa 100+upisnina i to je tvoja rata za zimski semestar...ja sam to tako shvatila ako netko ima drugačiju informaciju molim nek javi i ako netko uspije dobiti referadu ili na bilo koji drugi način sazna do kad se može uplatit ta ista rata molim da javi...

minnie92

da li mi trebamo u referadu sa uplatnicom i indeksom donijeti i upisne materijale?
to ne pise u pravilima za upis a svatko svoje govori, pa me zanima da li netko ima provjerenu
informaciju.

tina4

da li mi trebamo u referadu sa uplatnicom i indeksom donijeti i upisne materijale?
to ne pise u pravilima za upis a svatko svoje govori, pa me zanima da li netko ima provjerenu
informaciju.
ne ne, samo uplatnicu i indeks, a ako ne mozes upisati preko studomata onda i popis predmeta koje zelis upisati

Danijela22

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ok ajde sad ponovim utvrđeno :D
Redovni uplaćuju odmah punu školarinu, ne zimski i ljetni semestar odvojeno? je li tako?

tina4

Ok ajde sad ponovim utvrđeno :D
Redovni uplaćuju odmah punu školarinu, ne zimski i ljetni semestar odvojeno? je li tako?
1. ako placaju PUNU skolarinu onda pola + 300 upisnine placaju sad, a drugu polovicu pri upisu u ljetni semestar
2. ako placaju SAMO NEPOLOZENE onda placaju sve odma, bili oni iz zimskog ili ljetnog semestra

tak sam ja zakljucila po postovima i uputama :D

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
1. ako placaju PUNU skolarinu onda pola + 300 upisnine placaju sad, a drugu polovicu pri upisu u ljetni semestar
2. ako placaju SAMO NEPOLOZENE onda placaju sve odma, bili oni iz zimskog ili ljetnog semestra
i to je SVE TOČNO. ;)

just_me

Da još jednom pitam, a da ne uplatim bezveze, izvanredni apsolventi ne plačaju ponovno diplomski? Ostalo mi je građansko i diplomski za upisat, znači trebam uplatit samo građansko i upisninu? Danas od "ljubaznog" gospodina u referadi nisam mogla dobiti taj odgovor. Pa ako netko sa sigurnošću zna?

tea_90

ovako i ja sam izvanredni i ostao mi je jedan ispit i išla sam sanju pitat dal ja njega sad plaćam i ponovo upisujem ili ne i ona mi je odgovorila da ja sad samo upisujem zimski semestar znači III semestar cijeli i njega plaćam to ti je 3300 sa školarinom i rekla je da ako taj ispit koji mi je ostao ne položim do 2 mj da ću ga morat upisat u ljetnom semestru i platit ZNAČI i izvanredni plaćaju u ratama prva pri upisu zimskog semetra a druga pri upisu ljetnog semestra... nadam se da sam ti pomogla :)

bome jesi, hvala ti puno :grin:;)

Genki

Pozdrav,
zanima me da li apsolventi poreznog studija (Bolonja) kod ponovnog upisa zbog diplomskog plaćaju samo upisninu ili treba platiti još i 120x15 ECTS bodova za diplomski ?
Zatim, što treba učiniti ako na Studomatu nema opcije Predmeti kod upisa ? Znak Upiši je i dalje crvene boje.

Iwy

prema svemu što tu piše, izvanredni studenti, bez obzira upisuju li višu godinu ili pad, plačaju u dvije rate? odnosno zimski semestar se plaća sad, a ljetni, iako se upisuju predmeti ostali od prošle god u 2. mj.? nije potrebno sad platit predmete koji su ostali od prošle god?

amloe

zanima me samo informacija ako nemam potpis iz jednog predmeta znam da trebam platiti 150kn. zanima me jel na isti broj racuna kao i za upis godine i ostale dodatne informacije ako netko zna? hvala :)

Ellsssy

zanima me samo informacija ako nemam potpis iz jednog predmeta znam da trebam platiti 150kn. zanima me jel na isti broj racuna kao i za upis godine i ostale dodatne informacije ako netko zna? hvala :)
Ne znam tko točno plaća tih 150 kn, valjda samo redovni, izvanrednima ni ne trebaju potpisi. Da, na isti broj plaćaš, mislim da ti je to malo bolje pojašnjeno u uputama za upis u višu godinu :)

minka

jeli netko saznao do kad izvanredni moraju uplatiti semestar?meni se cijeli dan nitko ne javlja niti na jedan telefon...stvarno nije fer ,sad nemaju takve gužve ipak se sad upisuje preko studomata mogli bi se tu i tamo javiti na telefon..

Nerea

da li moram upisati Opće upravno pravo I sad u zimskom pošto je to dvosemestralan predmet ili ne moram?

Nerea

jesi ti lani studirala na ovom faksu?
da. zašto?

jeli netko saznao do kad izvanredni moraju uplatiti semestar?meni se cijeli dan nitko ne javlja niti na jedan telefon...stvarno nije fer ,sad nemaju takve gužve ipak se sad upisuje preko studomata mogli bi se tu i tamo javiti na telefon..
ja sam to danas između ostaloga pitala u referadi pa mi nisu htjeli reći kao da mi piše u uputama za upis, a ne piše.

rekla bih do 17.10. do kada traju upisi za izvanredne.

fakin

Super Moderator
zato što već godinu dana ne postoje dvosemestralni predmeti...

i moraš reći u kakvoj si situaciji kad pitaš jel moraš upisati predmet neki...jesi pad, parcijala, viša godina

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks