DaDali izvanredni placaju oni sto ponovo upisuju? (zaostale predmete)
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
DaDali izvanredni placaju oni sto ponovo upisuju? (zaostale predmete)
Pitala sam dal mi moze netko tko je bio kod sanje, a izvanredan je student i upisuje samo 2-3-4 predmeta sa trece godine (znaci zadnje ispite) da mi objasni dal ja mogu nornalno sada upisati smjer i rijesit ga do drugog mj ili ce mi oni to u referadi upisati ili kako vec ide procedura...ne stignem.otici do sanje jer radim... a na mail i tel ne odgovaraa sta sad pa opet s nama?
Ok ajmo opet da vidim da li sam dobro shvatila hahah... znači izvanredni studenti koji su prošle godine platili predmete za ljetni semestar i nisu ih položili, ove godine će ih smjeti polagati u zimskom (rokovi u 11. i 2. mj.) i ako ih položimo onda ih nećemo morati uopće platiti kada dođu upisi u ljetni semestar ili???Ovima kaj su zvali referadu su rekli: za izvaredne
Sada upisujemo i placamo samo zimski semestar,a predmete ljetnog koje smo upisali prosle godine a nismo polozili imamo fore polozit na rokovima u 11,2 mjesecu. U drugom mjesecu placamo i upisujemo ljetni semestar sa tim ispitima koji su nam ostali od prosle godine (ako ih ne polozimo u 11,2mj).
Ima li kakvih dobrih vijesti sa tog sastanka? hvala ti za obavještavanjeŠto je bilo na sastanku?
neznam ništa, neka netko objavi ako išta za o sastanku??Ima li kakvih dobrih vijesti sa tog sastanka? hvala ti za obavještavanje
tak jeOk ajmo opet da vidim da li sam dobro shvatila hahah... znači izvanredni studenti koji su prošle godine platili predmete za ljetni semestar i nisu ih položili, ove godine će ih smjeti polagati u zimskom (rokovi u 11. i 2. mj.) i ako ih položimo onda ih nećemo morati uopće platiti kada dođu upisi u ljetni semestar ili???
To je sigurno? Jer je predobro da bilo istinitotak je
Ne upisuješ ovaj predmet iz ljetnog semestra. Njega imaš još šanse polagat u 11. i 2. mjesecu. Ako ga ne položiš onda ga upisuješ u ljetnom ponovno, te ga onda i platiš.
Upisuješ ova dva iz I. semestra i još predmete iz III.
tako je i meni. Ja u zim imam gradansko i mislim da je pisalo da mogu 39bodova upisat. Upisala sam 36.5 (gradansko+zimski 3.godine).ostalo mi radno i građansko iz 2. godine (znači 13.5 ects). znam da sad upisujem samo zimski, znači građansko + predmete sa 3. godine zimskog semestra tako da bude 30 bodova ukupno. zašto mi sad na studomatu nudi da mogu upisati 27-39 bodova, znači nudi mi da mogu upisati sve predmete iz petog semestra?
Netko??Dakle, meni je ostalo radno i socijalno s 2. godine i spada u ljetni semestar, i redovni sam student. Plaćam li ja tih 7 bodova sada skupa s upisninom, ili pri upisu u ljetni semestar (ako ga ne položim) Zna li netko provjereno?
Ja imam donekle sličan problem. Ostao mi je samo diplomski i pitala sam Sanju kako da se upišem preko studomata budući da nemam više ništa za upisati. Rekla je da probam i vidim jel mi studomat nudi opciju upisa, ako nije moguć neka uplatim 300 kuna upisnine, dođem na upise prema rasporedu i objasnim im situaciju. Ja ću za svaki slučaj idući tjedan uplatiti i otići do referade jer ne želim da nakon 30.9 promijene priču.Ima netko možda sličan problem, izvanredni apsolvent, ostalo građansko i diplomski. Studomat neda upis jer nema kvote bez da se izaberu predmeti smjera ( koji su položeni). A kada ih pokušam označiti, kaže mi da su upisani u drugoj izbornoj grupi. Što to znači? Zna li netko kako riješiti ovaj problem?
mozes...info, nomotehnika i praksa se moraju rijesiti tada kad se upisu...tako da slobodno upisi to...mislim tako je bilo do sada...a dal se mijenjalo sta zbog studomata provjeri u referadiJel netko zna dal se moze upisati praksa i vjezbe koji ukupno nose 5 bod. Ja imam polozena dva predmeta tj 7bod i glupo mi je upisat jedan veliki predmet kojeg ionako necu moc polagati a cula sam da se vjezbe i praksa mogu rješavati neovisno o polozenim predmetima s druge?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.