AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ovima kaj su zvali referadu su rekli: za izvaredne
Sada upisujemo i placamo samo zimski semestar,a predmete ljetnog koje smo upisali prosle godine a nismo polozili imamo fore polozit na rokovima u 11,2 mjesecu. U drugom mjesecu placamo i upisujemo ljetni semestar sa tim ispitima koji su nam ostali od prosle godine (ako ih ne polozimo u 11,2mj).

fakin

Super Moderator
Ovima kaj su zvali referadu su rekli: za izvaredne
Sada upisujemo i placamo samo zimski semestar,a predmete ljetnog koje smo upisali prosle godine a nismo polozili imamo fore polozit na rokovima u 11,2 mjesecu. U drugom mjesecu placamo i upisujemo ljetni semestar sa tim ispitima koji su nam ostali od prosle godine (ako ih ne polozimo u 11,2mj).
to ja govorim cijeli dan, ali ne možeš ovim sveznajućima objasniti...

maricaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudi ja vise nista ne kuzim,jel ima tko slicnu situaciju ovako iz trece godine ostao mi je ispit iz ljetnog semestra i diplomski to bi znaci prenijela ,redovan sam student.placam sta ,kada i koliko ?? Hvala unaprijed :)

maricaa

Nije mi jasno to da neki pricaju da se prvo placa zimski pa onda ljetni,a neki pricaju da redovni studenti ukoliko ne placaju cjeloukupno skolarinu koja se placa u dva obroka,placaju sve jednokratno prilikom upisa ??

fakin

Super Moderator
Nije mi jasno to da neki pricaju da se prvo placa zimski pa onda ljetni,a neki pricaju da redovni studenti ukoliko ne placaju cjeloukupno skolarinu koja se placa u dva obroka,placaju sve jednokratno prilikom upisa ??
pusti priče i pogledaj upute za upis, odnosno najtočnije je da odeš na studomat, upis godine i tamo vidiš što ti nudi studomat...i onda izračunaš po bodu koliko upišeš i plus 300 kn upisnina i to je to...

maricaa

Bez obzira bio to predmet iz zimskog ili ljetnog semestra.razumijem ja da sada upisujem ako mi je sto ostalo iz zimskog.ali mene ne zanima upisivanje vec placanje dali taj predmet iz ljeznog placam sada ili ukoliko ga ne dam do veljace.takoder diplomski izvantedni ga ne placaju ,a redovni ??

Bas sam bila na studomatu i kliknem upis godine i veli ne mozete upisati godinu dok ne izaberete predmez a nigdje mi ne nudi ovaj predmet koji mi je ostao.a ne dopusta mi upis dok ne kliknem na predmet ?? Ne kuzin :/ poslala sam Sanji mail pa cu vidjeti sta ona kaze.

fakin

Super Moderator
upisuješ samo iz zimskog predmete, a plaćaš ono što si upisala...zar je to toliko složeno i komplicirano?

blankad

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
znači sad placamo kad upisujemo zimski semestra i nove predmete koje smo upisali a nismo jos odslusali?

TuttiFruti

to ja govorim cijeli dan, ali ne možeš ovim sveznajućima objasniti...
Nije isto za redovne i izvanredne covjece, ako je redovnima receno da se placa sve u zimskom a izvanredni placaju odvojeno. U pravilima mozes iscitat za takvu razliku. Mozemo se vjecno raspravljat o tom ako ti pricas o izvanrednima a mi o redovnima. :D

Vugra

Evo sad su i meni rekli u referadi za izvanredne.
Dakle, mi sad placamo samo zimski semestar. A one predmete sto prenosimo(a spadaju u ljetni) mozemo polagat na rokovima u 11,2 mjesecu, al ne placamo ih sada.

fakin

Super Moderator
Nije isto za redovne i izvanredne covjece, ako je redovnima receno da se placa sve u zimskom a izvanredni placaju odvojeno. U pravilima mozes iscitat za takvu razliku. Mozemo se vjecno raspravljat o tom ako ti pricas o izvanrednima a mi o redovnima. :D

Poštovani

Sada plaćate školarinu za upisane predmete zimskog semestra.

A što se tiče polaganje ispita Student koji je upisao višu godinu studija ima pravo polagati zaostale predmete koje je odslušao, sukladno odredbama Pravilnika o studiju. Student koji je upisao pad godine ima pravo polagati predmete koje je odslušao od slijedećih raspoloživih ispitnih rokova i nije obavezan pohađati predavanja iz tih predmeta niti skupljati potpise.

Srdačno

Sanja Storjak

tarja30

Imam i ja jednu obavijest iz referade. Dakle ako je netko od vas kolega u situaciju kao ja,znači:izvanredni,apsolvent,2 ispita (ili koji više), SVI ispiti u ljetnom semestru,ne možete ništa upisati preko studomata budući da nikakva opcija upisa ne postoji,kad nemate kaj upisati u zimskom semestru,dolazite po rasporedu na upis s indeksom i uplatnicom na 300kn (koliko iznosi upisnina) i to je to. Predmete koje imate upisat ćete i platiti u veljači (i ja skupa s vama). ALI ZA SVAKI SLUČAJ prije 30.9. otiđite u referadu i recite im to,čisto zbog vlastite sigurnosti,da ne bi bilo problema,iako ih ne bi smjelo biti,ali to je naš faks pa bolje spriječiti nego liječiti.

dsvlux

ljudi,nije mi jasno i dalje za REDOVNE studente.. imam 34 ects boda ostvarenih u akademskoj 2013/2014. i zanima me kako plaćam.. piše da se plaća 120 kn po svakom ects bodu koji se nije položio.. dakle ja sam u 2 .god specijalističkog studija iz zimskog semestra 1.godine prenio 4 kolegija i upisao 2 kolegija iz zimskog semestra s 2.godine spec.studija koji nose po 5 bodova.. e sad dajte mi zdravoseljački objasnite tko zna.. jel računam samo taj prijenos dakle 18 bodova puta 120 +300 ili 28 puta 120+300 za plaćanje? znači jasno mi je da plaćam jednokratno u zimskom semestru sada za zimski semestar.

maricaa

Poštovani

Sada plaćate školarinu za upisane predmete zimskog semestra.

A što se tiče polaganje ispita Student koji je upisao višu godinu studija ima pravo polagati zaostale predmete koje je odslušao, sukladno odredbama Pravilnika o studiju. Student koji je upisao pad godine ima pravo polagati predmete koje je odslušao od slijedećih raspoloživih ispitnih rokova i nije obavezan pohađati predavanja iz tih predmeta niti skupljati potpise.

Srdačno

Sanja Storjak
Ti si znaci redovan student ?

N A N S Y

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imam i ja jednu obavijest iz referade. Dakle ako je netko od vas kolega u situaciju kao ja,znači:izvanredni,apsolvent,2 ispita (ili koji više), SVI ispiti u ljetnom semestru,ne možete ništa upisati preko studomata budući da nikakva opcija upisa ne postoji,kad nemate kaj upisati u zimskom semestru,dolazite po rasporedu na upis s indeksom i uplatnicom na 300kn (koliko iznosi upisnina) i to je to. Predmete koje imate upisat ćete i platiti u veljači (i ja skupa s vama). ALI ZA SVAKI SLUČAJ prije 30.9. otiđite u referadu i recite im to,čisto zbog vlastite sigurnosti,da ne bi bilo problema,iako ih ne bi smjelo biti,ali to je naš faks pa bolje spriječiti nego liječiti.
a šta s onim apsolventima kojima su ostala dva predmeta iz zimskog semestra, a i dalje ne mogu upisati jer kvota nije određena i zadovoljena?

tarja30

a šta s onim apsolventima kojima su ostala dva predmeta iz zimskog semestra, a i dalje ne mogu upisati jer kvota nije određena i zadovoljena?
U tom slučaju zovi Sanju ili odi k njoj sljedeći tjedan,jer će ti to vjerojatno morati ona ili tko to već radi,upisati. Kad je sustav takav da ne prepoznaje status apsolventa s par ispita,pa onda svi lijepo imamo probleme.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks