AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

N A N S Y

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ne želi ni pomoći, ni saslušati u čemu je problem.. išle su kolegice već i ne želi ni cuti, samo govori da moramo moći. al u svakom slučaju biti ćemo dosadni.
imaš i ti takav problem ili?

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ne želi ni pomoći, ni saslušati u čemu je problem.. išle su kolegice već i ne želi ni cuti, samo govori da moramo moći. al u svakom slučaju biti ćemo dosadni.
imaš i ti takav problem ili?
Da,znam. Ja sam zvala telefonom u srijedu i bila je prilično neugodna,u jednom trenu je počela vikati,ugl otpravila me na brzinu. To je i meni rekla. Nek si nađem gumb koji ću stisnuti i koji će mi omogućiti upis. Ja nisam znala bi li plakala ili se smijala. Preokrenula sam cijeli studomat i nema nikakve,apsolutno nikakve opcije za bilo kakav upis jer nemam šta upisati. A studomat je program koji ne poznaje upis ''praznog semestra'' kak mi je između ostalog rekla. Imam da. Ostala su mi samo dva ispita (radno i lokalna) koji su oba iz ljetnog semestra i ne mogu u zimskom ništa upisati jer nemam šta upisivati. frendica je danas imala obranu pa je nakon toga išla kod Sanje obavljat to kaj se već mora nakon obrane i onda je pitala za mene i Sanja je rekla da u tom slučaju samo dođem po rasporedu upisa za izvanredne s uplatnicom na iznos 300kn (znači platim samo upisninu) i indeksom i to je to. Oni će onda u sustavu mi omogućiti polaganje ispita. Ma katastrofa živa. Razbolit ću se od ovog faksa sad pod sam kraj.
I da ja ću u pon doći na faks,otići u referadu i za svaki slučaj im reći koja je situacija da ne bi imala problema poslije. Meni je nevjerojatno da se mi moramo ovako natezati s njima i trpiti njihovo bahato i bezobrazno ponašanje,a oni ovise o našim novcima. Neće nas ni čuti ni vidjeti,ni pomoći. Pa radi koga su oni tu? Ma ne,nemam riječi. Tuga,jad i čemer. Još su nam uzeli pravo polaganja ispita s 3. god ako imamo jedan nepoloženi s 2. Koga je to pravo ugrožavalo? Koji sustav? Nama je to ponekad život značilo,ali naravno briga njih.

bojana_kc

Paznjaaa!

Trazi se vrstan diplomata koji ce sutra Kopricu obazloziti na sastanku zasto nam trebaju ostaviti da polazemo 3.g. s 1 nepolozenim iz 2., trazi se jos jedna osoba koja ne radi,nije tad na ispitu itd.
Hvala... To je za dobro svih nas...
Što je bilo na sastanku?

TuttiFruti

Poštovani

Sada plaćate školarinu za upisane predmete zimskog semestra.

A što se tiče polaganje ispita Student koji je upisao višu godinu studija ima pravo polagati zaostale predmete koje je odslušao, sukladno odredbama Pravilnika o studiju. Student koji je upisao pad godine ima pravo polagati predmete koje je odslušao od slijedećih raspoloživih ispitnih rokova i nije obavezan pohađati predavanja iz tih predmeta niti skupljati potpise.

Srdačno

Sanja Storjak
i tko je tu onda lud, meni je rekla da placam i ljetni i zimski :wtf:

bihter

Ovima kaj su zvali referadu su rekli: za izvaredne
Sada upisujemo i placamo samo zimski semestar,a predmete ljetnog koje smo upisali prosle godine a nismo polozili imamo fore polozit na rokovima u 11,2 mjesecu. U drugom mjesecu placamo i upisujemo ljetni semestar sa tim ispitima koji su nam ostali od prosle godine (ako ih ne polozimo u 11,2mj).

Sta onda one predmete koje sam upisala prosle godine a nisam položila ne plaćam sada? Jer oni su mi već na studomatu sami zabilježeni. Ili što?

tina4

i tko je tu onda lud, meni je rekla da placam i ljetni i zimski :wtf:
to je kopirano od nekog od izvanrednih, vec je negdi tu objavljen taj mail, ali covjek i dalje fantazira. ja sam poslala mail sanji pa ako nest odgovori kopiram, ali sve bolje ne odgovara, izgleda da joj se neda vise.

ana22

Dakle, meni je ostalo radno i socijalno s 2. godine i spada u ljetni semestar, i redovni sam student. Plaćam li ja tih 7 bodova sada skupa s upisninom, ili pri upisu u ljetni semestar (ako ga ne položim) Zna li netko provjereno?

arnela

Da,znam. Ja sam zvala telefonom u srijedu i bila je prilično neugodna,u jednom trenu je počela vikati,ugl otpravila me na brzinu. To je i meni rekla. Nek si nađem gumb koji ću stisnuti i koji će mi omogućiti upis. Ja nisam znala bi li plakala ili se smijala. Preokrenula sam cijeli studomat i nema nikakve,apsolutno nikakve opcije za bilo kakav upis jer nemam šta upisati. A studomat je program koji ne poznaje upis ''praznog semestra'' kak mi je između ostalog rekla. Imam da. Ostala su mi samo dva ispita (radno i lokalna) koji su oba iz ljetnog semestra i ne mogu u zimskom ništa upisati jer nemam šta upisivati. frendica je danas imala obranu pa je nakon toga išla kod Sanje obavljat to kaj se već mora nakon obrane i onda je pitala za mene i Sanja je rekla da u tom slučaju samo dođem po rasporedu upisa za izvanredne s uplatnicom na iznos 300kn (znači platim samo upisninu) i indeksom i to je to. Oni će onda u sustavu mi omogućiti polaganje ispita. Ma katastrofa živa. Razbolit ću se od ovog faksa sad pod sam kraj.
I da ja ću u pon doći na faks,otići u referadu i za svaki slučaj im reći koja je situacija da ne bi imala problema poslije. Meni je nevjerojatno da se mi moramo ovako natezati s njima i trpiti njihovo bahato i bezobrazno ponašanje,a oni ovise o našim novcima. Neće nas ni čuti ni vidjeti,ni pomoći. Pa radi koga su oni tu? Ma ne,nemam riječi. Tuga,jad i čemer. Još su nam uzeli pravo polaganja ispita s 3. god ako imamo jedan nepoloženi s 2. Koga je to pravo ugrožavalo? Koji sustav? Nama je to ponekad život značilo,ali naravno briga njih.
tarja ,je li to definitivno da se nemože polagati ispit iz 3.god.sa 1 nepoloženim iz 2,godine?
meni nudi pri upisu u studomatu da polažem taj koji mi je preostao iz 2. ..
hvala na odgovoru

tarja30

tarja ,je li to definitivno da se nemože polagati ispit iz 3.god.sa 1 nepoloženim iz 2,godine?
meni nudi pri upisu u studomatu da polažem taj koji mi je preostao iz 2. ..
hvala na odgovoru
Da,definitivno je. To je odlučeno i objavljeno još u 4.mj kad su nam uveli studomat. Već tad su nam,usred akademske god htjeli nametnuti to pravilo,ali smo se svađali,borili,pisali Kopriću,pravobranitelju i upravi fakulteta pa je primjena te odluke odgođena za početak nove akademske godine. Pa da,ti moraš prvo položiti taj zaostatak s druge godine da bi onda mogla polagati ispite s treće godine.

lola

Evo sad su i meni rekli u referadi za izvanredne.
Dakle, mi sad placamo samo zimski semestar. A one predmete sto prenosimo(a spadaju u ljetni) mozemo polagat na rokovima u 11,2 mjesecu, al ne placamo ih sada.
Znači da te predmete (što spadaju u ljetni) ako ih položimo do ljetnog semestra ipak plaćamo? Jesam li dobro shvatila?

Vugra

Znači da te predmete (što spadaju u ljetni) ako ih položimo do ljetnog semestra ipak plaćamo? Jesam li dobro shvatila?
to mi je bilo zadnje pitanje, i rekao je da- će obavijest o tome biti u 2.mjesecu.
al već je bio malo nervozan. sanja je rekla da ih ne plaćamo ako ih položimo ;)

ana22

to mi je bilo zadnje pitanje, i rekao je da- će obavijest o tome biti u 2.mjesecu.
al već je bio malo nervozan. sanja je rekla da ih ne plaćamo ako ih položimo ;)

je li to i za redovne?

topanga

posto prelazim s redovnih na izvanredne da li moram pisat molbu ili ne? po pravilima sad padam na izvanredne. znaci, sad placamo samo 300 kn upisnine ako imamo predmete iz ljetnog semestra??

Nerea

studenti koji gube status redovitog studenta molbu za prijelaz na izvanredni studij sa indeksom i uplatnicom za participaciju bodova koje upisuju kao izvanredni studenti (pravila upisa za izvanredne studente) donose na upis u referadu do 3.10.2014., BEZ UPISA NA STUDOMATU

topanga

studenti koji gube status redovitog studenta molbu za prijelaz na izvanredni studij sa indeksom i uplatnicom za participaciju bodova koje upisuju kao izvanredni studenti (pravila upisa za izvanredne studente) donose na upis u referadu do 3.10.2014., BEZ UPISA NA STUDOMATU
zasto molbu ako moram prec?

IVANA1102

ekipa, vidim da tu spominjete nesto za apsolvente...moze mi netko objasniti sta ja trebam raditi...ostala mi je lokalna za rijesiti sad 23.9 i trebala bi upisati smjer i diplomski...kad sta upisujem, dal ista upisujem, koliko trebam platiti?? toliko sus ve zakomplicirali da me glava boli...uzas jedan...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks