AndreaM
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo ovako, mene zanima koliko ste zadovoljni svojim izborom ovog fakulteta i kada biste mogli, biste li izabrali nešto drugo? Jučer je dekan na danu orijentacije za brucoše govorio o tome kako je izbor društvenog veleučilišta dobar izbor, jer studentima ostane dosta vremena uz studiranje kako bi što kvalitetnije proveli mladost. S druge strane, ima onih koji su upisali jedan od smjerova na veleučilištu samo zato jer nisu imali dovoljno bodova na prijemnom za Pravo (jedna od njih sam ja, imala sam samo 120 bodova), ali sam svejedno željela nešto pravnog smjera i zato sam upisala javnu upravu.
Zadovoljna sam svojim izborom, javna uprava mi je bila na 1. mjestu i zadovoljna sam što na upravi nema tjelesnog, kao recimo na novinarstvu :tongue2:. Osim toga, drago mi je da se za nekoliko mjeseci spajamo sa Pravnim fakultetom, mislim da je tako trebalo biti od početka
.
Zanimaju me vaša mišljenja, i nadam se da nitko nije razočaran što je nakon državne mature/prijemnog upao baš na društveno veleučilište, a ne na neki drugi fakultet.
Zadovoljna sam svojim izborom, javna uprava mi je bila na 1. mjestu i zadovoljna sam što na upravi nema tjelesnog, kao recimo na novinarstvu :tongue2:. Osim toga, drago mi je da se za nekoliko mjeseci spajamo sa Pravnim fakultetom, mislim da je tako trebalo biti od početka
Zanimaju me vaša mišljenja, i nadam se da nitko nije razočaran što je nakon državne mature/prijemnog upao baš na društveno veleučilište, a ne na neki drugi fakultet.